Пазаруване от about you - тема 29

• 81 989
  • 752
  •   2
Отговори
# 540
Случвало ли ви се е да си получите все пак пратка дори извън срок за доставка?
Обаждах се, казаха, че е изпратена от склада в чужбина и да чакам следващите работни дни. Срока беше 30.05 - 01.06
Да  случвало се е  както и се е случвало изобщо да не пристигне, нищо, че е изпратена. Тогава в профила виждаш сторно.

# 541
Да споделя за поръчка от AU.Вместо тениска Weekend Max Mara ми изпратиха бански костюм. Аз не отварям пратките в Еконт за преглед, но вече ще проверявам всичко, за да си спестя писане на мейли и тел.разговори. Минаха 12 дни от връщането , а в профила не е отразено. Случвало ли се е на някой да му изпратят различен от поръчания продукт?

# 542
Скоро имаше случаи на яке, което не беше на марката, а друго.
Не знам с какво съзнание връщат използвани дрехи/обувки? Нали се вижда. Накрая сигурно нито пари им връщат, нито носените неща.
А това с размяна на марки явно лесно се прави, особено ако се намерят горе-долу еднакви на цвят и вид.

# 543
Не знам с какво съзнание връщат използвани дрехи/обувки? Нали се вижда. Накрая сигурно нито пари им връщат, нито носените неща.
А това с размяна на марки явно лесно се прави, особено ако се намерят горе-долу еднакви на цвят и вид.
Връщат им. Бивша колежка носеше дрехи и обувки на скъпи марки и връщаше без проблем. Парите също ѝ бяха възстановявани и поръчваше нови…

# 544
  • Варна
Ужас....
На всеки 100 дни сменя гардероба и си получава парите обратно...

# 545
В моя случай съм убедена, че грешката е на AU, а не е разменен продукт. На опаковката на банския си имаше техен етикет с баркод, марката, модел и размер.Марката не е същата като на тениската.Най- странното за мен е, че на документа за дост. и връщане  беше отбелязана тениската. Но това ще ми е за урок, да не плащам преди да съм видяла какво са ми изпратили! В интерес на истината съм поръчвала много и доста скъпи неща и не е имало проблем. Тази тениска беше намалена на 135 лв., яд ме е че не ми я доставиха, но поне няма да изгоря с някоя солена сума, ако не ми върнат парите.

# 546
Банският е мушнат в опаковката на тениската и от АЮ виждат че това е тениска като сканират баркода от опаковката. И те така стават разминаванията...коментирахме го това неотдавна също.

# 547
Ужас....
На всеки 100 дни сменя гардероба и си получава парите обратно...
Ужасно е, сайта не е за дрехи втора употреба! Много мразя да взимам дреха, която вече е била изпращана на някой, затова като ми хареса нещо поръчвам веднага като го заредят в сайта. Нормално е да ми се иска да купя с някакво намаление, но по-важно е да е ново. Винаги личи дали е изпращано или съм първа, която го получава.

# 548
Нали потребителката точно това обяснява, че е получила банския с неговата си опаковка и номер…
Спокойно, аз също вместо яке получих умопомрачителни обувки, обаждате се, обяснявате проблема, даже ще Ви компенсират да си поръчате тениската на същата цена. Бъркат често, но си оправят кашите без много разправии, факт.

# 549
От много акъл забравих да пъхна документа за връщане. Напъхах го през една част, където пликът не беше залепен. Сега се чудя дали наистина набутах правилното листче във неговия си пакет. Имам три-четири за връщане

# 550
  • Somewhere far away
тази тениска - нищо общо с цвета който е показан на снимките.

https://www.aboutyou.bg/p/denim-culture/teniska-dido-12359189

за пръв път съм в шок от такава гояма разлика- те изолщо виждат ли цвета преди да го публикуват на сайта? ясно че са много дрехи много продукти но.. не знам за пръв път ми се случва един цвят на една тениска да се разминава толкова.
 цвета всъщност е ярко зелено. пак ми харесва и ще  си я нося, но... не е приятно. очакваш едно  - получаваш съвсем друго.

# 551
Ми явно елхата е била още млада.

# 552
  • Somewhere far away
явно да Grinning

# 553
А какво е качеството на тениската, като материя, кройка, шев... От известно време гледам точно тениските на тази марка, чудих им се, чудих се и забравих да поръчам.

# 554
  • Somewhere far away
Като материя и качество е добра, като шев и изработка също. има съвсем малко еластичност, останалото е памук.

Общи условия

Активация на акаунт