Пазаруване от about you - тема 29

• 81 968
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Като материя и качество е добра, като шев и изработка също. има съвсем малко еластичност, останалото е памук.

Много ти благодаря за отговора, точно такива ми трябват Simple Smile

# 556
Получих роклята Buffalo , не съм я пробвала, но дойде толкова намачкана и е толкова тънко трикото , че и 60 лв са ѝ много.
Не е къса, но не е нищо wow както изглежда на снимките.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:43 от Mateah

# 557
Код IVOMILA15 до 06.06.

# 558
Сайта не е за дрехи втора употреба но прилича на такъв 1 или 2 пъти поръчвам от там предпочитам фешъндейс,единственото има маратонки ,които харесвам и сникърси общо казано само обувки.Че последно ми бяха пратили уж оригинални едни а то бяха без всакакви етикети и лепенки не пишеше нищо!

# 559
И кое му е втората употреба на сайта?
Това, че има недобросъвестни, които носят и връщат ли?
Извинявам се , но вкусът Ви е спорен предвид качваните от Вас дрехи в темата Модни консултации и  многото съвети да не купувате  харесаното от вас.

# 560
  • Пловдив
Сайта не е за дрехи втора употреба но прилича на такъв 1 или 2 пъти поръчвам от там предпочитам фешъндейс,единственото има маратонки ,които харесвам и сникърси общо казано само обувки.Че последно ми бяха пратили уж оригинални едни а то бяха без всакакви етикети и лепенки не пишеше нищо!
Затова ли постоянно питаш за код?! Защото само 1 - 2 пъти си поръчвала...

# 561
15VIKT - валиден в момента
15YOANA - валиден в момента
DENITSA15 - валиден в момента
GABIS15 - валиден в момента
Gala15 - може да бъде осребрен от: 17.06.2024 г.

# 562
  • Somewhere far away
Аз не бих носила но разни хора... като знам кви простаци има няма да се изненадам от нищо. въпреки че ще ем ного смешно да носиш дреха с етикет, само щото нали да си на далавера и на теб да ти е добре, а на вуте да му е зле . 
Доколкото знам не приемат да се връщат видимо носени неща и такива без оригиналните етикети, така че ми е много интересно как ги носят тези дрехи тарикатите - с етикета ли си ги носят!? Grinning

# 563
Голяма част от етикетите са просто вързани , а останалите лично съм виждала как сменят такъв със сгрешена номерация- внимателно се изважда хартиената част и се пъхва нов етикет.
Българинът е изобретателен човек, поне да изпере след носене и да го върне чисто с етикета.
Проблемът е слаб контрол на върната стока.
Само веднъж съм получавала топ с накачени руси косми, нямаше вид на носен , но знае ли човек… даже и не пробвах, върнах веднага , само го поизтупах.

# 564
Всичко, което съм получила до сега от АЮ е било ново и не носено. Както дрехи, така и обувки и чанти.
Мисля, че артикулите на недобросъвестните клиенти ги пренасочват към атлетите на Ремикс, Мания, Контур....и подобни, но това само си го мисля.

# 565
Това да се вземе дреха, да се носи и да се върне в срока за връщане, не е български патент. Години преди изобщо АЮ да се появи на българския пазар са ми попадали западни комедийни филми, в които някой тарикат или тарикатка се появява на някакво събитие с хубава рокля, панталон, пуловер, чанта, риза и др. Етикетът стои отвътре или се вади и слага отново, когато е връзка. Минава събитието и връщат продукта и това във филмите го представяха откъм комичната му част и осмиваше съответния тарикат.
И тогава ми е било странно за тази практика, защото тук нямаше изобщо практика за връщане на дреха след покупка. Купуваш и е твоя, точка.
Всъщност една част от новите дрехи с етикети в магазини като Мания и Ремикс са именно такива, които са върнати. За Мания мисля, че се захранват със стока от Северна Америка(по спомен от една статия за бизнес модела им), за Ремикс не мога да кажа. На някои от тях по етикетите се разбира, защото има част, която се къса при връщане и това мисля че го има като практика именно в Северна Америка. Друга част, разбира се, е залежала стока, единични бройки и т.н.

# 566
Веднъж ми се случи, но никога няма да забравя носенето поне един сезон яке на Tommy Hilfiger.  Бях ви качила снимка. Ръкавите и яката бяха черни от носене. Знаете ли, кое е лошото. Аз го върнах, но тази мизерници е жена и е сред нас. Точка.

# 567
Да похваля АЮ - днес ми върнаха парите за изпратения бански вместо тениска. Като извинение получих еднократен код 25%. Но след този случай имам едно наум. Вчера взех рокля TWINSET, но платих след като проверих  какво са изпратили. Роклята е в оригиналната опаковка и не е докосвана, както се надявах.Харесвам етикетите на марката, защото не могат да се отстранят без да се отрежат и това гарантира, че дрехата не е носена, а евентуално само е пробвана. Пожелавам на всички сполучливи покупки и най-вече в изряден вид!

# 568
  • Варна
Момичета, получих това
https://www.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/prehodno-yake-8893667
Много е хубаво и все още намалено, действа и код. Да си знате.

# 569
  • София
Здравейте,
включвам се при Вас със следния въпрос.
Направих поръчка на няколко артикула от приложението.
Вчера пристигнаха и като отворих пакета вместо бели къси панталони са ми изпратили черни копринени.
Как мога да върна артикул, който не е в списъка ми с поръчани дрехи?

Общи условия

Активация на акаунт