Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 40 157
  • 809
  •   1
Отговори
# 630
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
И аз кафепия...
Днес планът е домакинстване, разходка до водопаза с Марти, вечерта сме на гости.
Хубав ден!

# 631
Добро утро! Прекрасни деца!❤️ Аз почвам да готвя, поканила съм децата на обяд.Снощи направих една малка тортичка, сега ядене и баница.Разходката ще е следобяд.Хубава неделя, момичета🥰

# 632
  • Canada
Добро утро!

Попътен вятър на хубавите ви и умни деца 🍀

Але, любимият се отчете снощи, каза, че бил много хубав концерта на Чакърдъкова. Прибра се с комплект чанове, първоначално помислих, че с овчица ни е обзавел 😂

Честит да е Калин, все така деен и целеустремен!

Бел, как върви работата?

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 10:41 от Foncé

# 633
Николина Чакърдъкова ми е любима. Бях се зарекла, че ще се омъжа, само ако ни пее на сватбата, но нали съм добра душа, и без нея се дадох;)

# 634
  • Бургас
И аз я харесвам. Не помня миналата година ли ходих на неин концерт, или предната. Сцената на театъра е малка и не побра целия ѝ ансамбъл, но пак се получи добре.

От сутринта пристигат багажи, първо татко пратил зелении и ягоди, после друг роднина донесе череши. Остана сега да сготвя нещо и да сядам да работя. С превод тръгнах, с превод се върнах.

# 635
  • Germany
Изпих кафето аз и сега чакам да станат децата и да поразчистя из вкъщи. Много хубава женска вечер имахме снощи и днес си поспах до късно. Времето го дават чудно днес и следобяд мисля да си направим една дълга разходка с Ина.
Хубава неделя на всички!

# 636
  • Бургас
Аз бях на рехабилитация,ей тук!🌊💙

# 637
Аз пък не знам ко ми стана,  изблизах къщата. До сега трих шкафове, котлони, мивки.. Откачена история. Прахосмукачка,  парцал, ям и си лягам 😆

# 638
Аз бях на рехабилитация,ей тук!🌊💙
И аз така. Но в гьоловете на Рупите. Позата ми беше доста хм....подканяща, но се прежалих заради колената ми.

# 639
  • някъде ... тук ...
Оцеляхме, брутално и размазващо беше! Как издържаха да пеят и свирят малко над 2ч тия, направо....
Днес сме вече на малко над 10км пеша из града. След малко продължаваме.
Мари, заради колената си струва Simple Smile
Селесте, растат децата Simple Smile

# 640
Карз, допада ми твоята рехабилитация 😃.

Ние сме на село от сутринта, че имаше работа за вършене от мъжете. Хапнахме, дремнахме и сега пак на двора. Детето рови в шадравана, ние пием кафе, идилия 😃. Чакам да стане и телешко варено да ми прати мама за вкъщи и ще потегляме.

Фонс, добре е работата. Малко ми е скучно понякога, че шефката не ме товари особено, ама ме устройват засега условията. Лятото няма да я има поне 2 месеца и усещам, че бая книги ще изчета.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 17:34 от Belle_

# 641
  • Бургас
Бел, трудно бих тръгнала от този двор Simple Smile

Марѝ, Joy Закрихте ли вече празничния сезон?

# 642
След няколко часа изпращаме щерката за Турция и май сме на финала. Гадното е, че и аз във вторник ще съм вече на работа.

# 643
  • на Мелмак
Мари, значи всенародните тържества приключват Simple Smile
Изкарали сте добре, нали?
На Бъни зрелостника чакаме Wink

# 644
  • при моите деца .....
Добро утро!
Снощи бяхме на гости, много хубаво изкарахме, официално сме поканени за кръстници, но имам по-малко от 5 часа сън.
Дано Митето не заспи днес в училище, той ще е спал 6 часа....
Днес Марти си тръгва...
Дано мине спокойно деня.
Щастлива седмица!

Общи условия

Активация на акаунт