Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 39 901
  • 809
  •   1
Отговори
# 795
Добро утро!
Бъни, добре е щерката, пу- пу.
Днес сутринта с ММ имаме план за Рупите. На обяд съм на масаж, а през другото време ще съм Пепеляшка.
Ех, Съни, що не отговори по- рано за украса. ММ тъкмо развали тази от бала, но тя беше унисекс.

# 796
Мари, аз съм я поръчала преди поне 3 седмици. Надписът е за юбилей,  малко балони, а другото са дреболии за масите -табелки, тишлайфери и т.н. Дано стават за нещо, че за пръв път поръчвам.

# 797
Аз поръчах покривки, но дойдоха сгрешен размер. Наложих ги и пак влязоха в употреба. Пожелавам всичко да е тип- топ. Все пак- свиркай, ако трябва нещо в последния момент.

# 798
  • Бургас
Като се знам как не ме бива по тази част, моят юбиляр, живот и здраве, ще е без украса сигурно. Сестра ми е в другата крайност, тя е подготвена за всяко нещо от-до.

Майка ми ме събуди по погрешка рано-рано. В просъница видях на екрана, че е тя и че е едва 7 ч. Изтръпнах направо. Поне изпих кафето на тишина, довърших и един превод и спокойно мога да се излегна малко по-късно на плажа. В задачата се пита как ще удържа Марто да не влезе във водата.

Снощи установихме, че децата ядат калмари Joy За 3/4 вече по-бива да приготвям нещо.

Роди, още помня как баща ми доведе съседчетата на етажа, за да се запознаем. Голяма игра падаше с тях, бяхме постоянно ту у нас, ту у тях; вратите стояха отключени и всеки си влизаше като у тях си.  Сега даже не си знаем имената с повечето ни съседи Sad

Спокоен, слънчев и разпускащ да е денят ви! Повече разкрасителни процедури, масажи, почивка Simple Smile

# 799
Добър ден!

Аз от рано-рано съм на обучение. Ама съм много доволна.  Хотелът е много хубав, колегите са готини,  а обучението интересно.  Е, спи ми се, но то не може всичко да е идеално.

# 800
  • София
Честит празник!
Селесте, на комшийското дете на тръгване предложихме да дойде в нас да гледаме заедно мача и веднага се съгласи. После баща му дойде да го вземе. За днес момчетата се уговориха да ходят да ритат на игрището. Заформиха агитка. Ние нали сме новодомци и се опитваме да опознаваме хората наоколо. За мен комшиите са много важни. Хубавото при нас е, че сме предимно млади семейства наоколо. На един акъл дет се вика.
Помня навремето като играехме зад блока имаше една баба все излизаше да ни се кара, че много викаме, а тя искала да спи. Blush

# 801
Добро утро!

Завърнах се снощи успешно,  ама бях много изморена и рано рано се паркирах. Днес с нови сили 😁

Спокойна седмица, банда!

# 802
  • гр.София
Добро утро!
Почивка съм днес, обаче ни удави тук! Само сирени чувам, реката до нас е фул...
Определено няма да излизам, хубава седмица🤗

# 803
  • Бургас
Деси, дано се нормализира бързо ситуацията при вас!

Нагрочило се е и тук, ще вали ли, няма ли...С Марто ще си бездействаме днес, ходене два пъти на площадката не го броя, то си е закон.

Спокойна да е новата седмица! Че и целият месец да е така!

# 804
  • някъде ... тук ...
Добро утро!

Нова тема ще има ли или съм пропуснала?

# 805
  • София
Привет!
Деси, дано вече нямате дъжд там! Kissing Face
Спокойна седмица на всички!

# 806
  • Бургас
Бъдещият първолак е приет в желаното училище. Оказа се, че аз блажено съм си вярвала, че мястото му там е почти сигурно, тъй като имало страхотен наплив от всички градини в района. Остана сега за желаната госпожа да се вредим.

# 807
Привет и от мен!

Деси, дано се оправя вече времето при вас ☀.
 Селесте, честито, да ви е на късмет новото училище!

При нас е ужасно топло, не сме се климатизирали още и е много неприятно. Отделно детето е сериозно болно. Температурата не пада под  37.6. Водихме я на преглед, пуснаха кръвни и е за антибиотик. Започнах го и се надявам бързо да се повлияе, че се измъчи..

Хубава седмица да имате всички!

# 808
  • Бургас
Ох, милата Михаела! Бързо да подейства АБ!

# 809
Извинявям се за забавянето, нямах много време. Като видите, че не съм пуснала тема до вечерта на 1-ви, може някой друг да пуска.
Хайде скачайте:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1663030

Общи условия

Активация на акаунт