Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 39 915
  • 809
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!
Да избутаме и днес!

# 766
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Добре, че е това нес кафе в стаята, че не знам как щяхме да изкараме до закуска. Ставаме си рано, рано и това е. Освен, че и ММ и през нощта будува заради работата му.
Мари, важното е, че вече има лечение Joy пък за застраховката и аз мога да напиша, но няма нужда, големи са вече, уж. Wink
Страхотни снимки видях, да си изкарате чудесно, момичета!
Деси, липсваш, явявай се по-често Simple Smile
Руми, аз те разбирам. Но нали знаеш, че и това ще мине Hug
Карз, ти как си?
На Стейси цветето и на мен много ми харесва Yum
Али, приятно ти обучение. И аз имам едно във Варна след две седмици, но няма да мога да отида!

# 767
  • Бургас
Добро утро!
Честит празник на малко и големи деца!🍀❤️

Ети,вече съм добре,утре ми е последният АБ. Стигат ми толкова хапове

# 768
  • Бургас
Добро утро и от мен!

Ставах в 4, после в 7, кукуригу петльо Simple Smile Първата пералня вече приключва, после още една, тийнът точи по бойлер на къпане и после как няма да имам 75 лв вода. Мързеливките ми са готови, ще трябва и нещо мързеливо за обяд и вечеря обаче да се мисли.

Ети, ранното кафе на почивка ми е голям проблем и на мен. По тази причина си нося нес кафе, макар че хич не го харесвам.

Карз, не са още, в понеделник. За училището не се притеснявам аз, точки имаме, а за избора на учител.

Весел празник на всички дечица!

# 769
  • Бургас
Ей ме, най-работната булка Wink вече съм пуснала пералня,  прахосмукачка, казах на семейството,  ако някой е гладен да се спасява. Пия кафе и след малко отивам на плаж,да откриваме сезона.
На децата им честитих празника и ги питах какво ще ни почерпят. Мълчат вече половин час 😀 и се крият в детската

# 770
  • София
Честит празник на малки и големи деца!

# 771
Честит празник на децата ни и на децата в нас!
Не спах добре, заспах към 1, будувах от 3,30 до 5, заспах с триста зора пак, и що да не ми се обади майка да ми честити празника в девет;)
Та и аз като Лин заредих една пералня, направих кафе, оправих си куфара от пътуването и сега ще правя мъфини.
Селесте, коя е рецептата за мързеливки?
Ети, пропуснала съм, къде сте?

Искам на плаж и аз:(

# 772
  • на Мелмак
Ооо, да, честит празник на всички деца днес! И малки, и големи, и още по-големи Grinning
Тути, в Аланя сме, да сгреем кокаляците Grinning

# 773
  • Germany
Честит празник!
Прибрахме се снощи и тук ни посрещна дъжд. Не знам каква е тази вълна, ама ми писна. От другата седмица го дават вече слънчево и сигурно скоро ще рева колко ми е горещо Simple Smile
Беше много хубава екскурзия, но каталясах от ходене. Искахме да видим възможно най-много неща и реално направихме програма максимум, но сега ще реанимирам няколко дни Simple Smile Не бях ходила в Париж от 20г и ми се видя ужасно пренаселен и хаотичен. Французите са все така арогантни и нахални и хич не ми харесаха, но има много какво да се види и в централните части зад всеки ъгъл има история и красиви сгради. Отядохме си с малкият на кроасани и сега ще трябва да минавам на диета Simple Smile От днес перални и готвене, а от вторник на работа.
Хубав уикенд на всички!

# 774
  • Бургас
Ето на плаж си ,tuty . Има шезлонги, чадъри,спасители. Чадър е 1, 20,шезлонга и той. Но,още няма кой да взима пари.                         

# 775
Мерси за снимката, мислено съм там;)

# 776
Тути, с теб съм. Даже виждам, че държим коктейлчета в ръка Sunglasses

# 777
  • Бургас
О, супер че са запазили миналогодишните цени на чадърите! Имам да скубя косми, иначе и аз бих се понесла днес към плажа.

Тути, трябва да има точна рецепта в готварската ни книга от Сбъдваща мечти (Мьос). В темата са известни също като добруджанки и сиренки. Моите са малко едно към гьотере:
Скрит текст:
1 или 2 яйца (според наличност)
поне половин кофичка кисело мляко, може и повечко, с лъжичка сода
сирене, кашкавал, колбас, маслини на око
олио
брашно колкото да се оформят с лъжица прилични топчета,които да не се разливат в тавата
ако се сетя, ръсвам към сместа малко куркума и слънчогледови семена
Днес специално поръсих готовите топчета със сусам и маково семе.
Пека на хартия за печене в предварително загрята на 180 градуса фурна. Понякога ги слагам в хартиените форми за мъфини, за да имат по-представителен вид.

# 778
  • София
линче, кой е този плаж с чадъри по 1.2? Как искам да приседна до вас и кротко да си почивам.

# 779
  • Бургас
Северен плаж Бургас е това

Общи условия

Активация на акаунт