Звездни Компромати - Май'24

• 281 223
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За Британи съм на мнението на Бърди. Има нужда от помощ, но адекватна. И да, за съжаление, повечето деца звезди имат проблеми.
Жени изглежда много добре. Нямам представа пие ли или не, но май всичко е ген.

# 136
Много е чаровна 60-годишната красавица ! Изглежда страхотно !
Жени Калканджиева е на почти 50 и също е супер, само че няма много общо със снимката с Анелия, ясно, че са филтри. Гледах я в интервю точно с тази Ивка, ами лицето й си отговаря на годините. Но си е хубава наистина. Няма никакви корекции, или ако има са крайно незабележими.
И аз я харесвам, но е голяма истеричка и това малко ме отблъсква. Голям цирк направиха с Тачо в брадъра, а и в живота ги видяхме, че не са по-различни. Нормално е да хвърлим едно яйце 😃

# 137
Ако този резултат е наистина само от умерено трениране и здравословно хранене, браво на жената.
И с подходяща хормонална терапия.

# 138
Приказките за цивилизовано общество, емпатия, примане на различия са именно това, само приказки. Със злобата към Бритни и как леко някой съфорумки издават присъда за попечителство за чужд живот ми говори, че животните са много по-напреднали и състрадателни от някой "хора".

Това е защото тези "някой съфорумки" и "някой хора" ментално не са на етапа естествен подбор, където болните и слабите са оставени да се мъчат докато могат, за да правят сеир на останалите.
Единствено феновете и медиите имат интерес от това да излизат още такива снимки с Бритни. В това няма емпатия, нито е белег за цивилизованост.

# 139
  • Sofia
Няма нужда друг да я снима Бритни, тя сама пуска достатъчно сторита, снимки и писания, които потвърждават, че има сериозни проблеми. И аз съм й фен, все още слушам страхотните й песни, но на черното бяло не мога да кажа.
Освен това, по мое мнение, последният й съпруг беше читаво момче. С него изглеждаше разумна, спортуваше много, а спортът е здраве. Изглеждаше, че много се грижи за нея. Раздялата им е по нейна вина, въпреки това той не се впусна да я оплюва. Та има и добри хора около нея, но явно не е лесно с нея.

# 140
По Нетфликс има мини сериал - Тъмната страна на Nickelodeon точно за децата звезди. Отговаря на много въпроси. Това по отношение на състоянието и поведението на Бритни сега.

# 141
  • София
Капитонова по зърна.

Скрит текст:

Дамата

Скрит текст:

# 142
Мария как въобще се е одобрила на тази снимка. Ръчичките ѝ са излезли толкова непропорционално малки, все едно Жоро Софкин са снимали.

# 143
Брат Пит и гадже на сутрешна разходка на плажа в Санта Барбара

Скрит текст:

# 144
  • София
Жени Калканджиева съм я виждала при Дончо Етугов. Много добре изглежда. Според мен е комбинация от ген и естетични процедури.

# 145
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Брат Пит и гадже на сутрешна разходка на плажа в Санта Барбара

Скрит текст:

Много време се задържаха двамата.

# 146
Жени пие като смок. Ген!

Лелее тая 60г. миска е страхотна!

# 147
Бившия съпруг на Бритни едва ли си мълчи от добра воля. А си е отворил устата - ще завалят съдебни покани
Много ми е конска тази Инес де Рамон. Иначе е много свежа и си личи възрастовата разлика доста.... колкото и да се старае Брад

# 148
Жени Калканджиева съм я виждала при Дончо Етугов.
А кой е Дончо?

# 149
  • Варна
Жени Калканджиева съм я виждала при Дончо Етугов.
А кой е Дончо?
Дерматолог

Общи условия

Активация на акаунт