Звездни Компромати - Май'24

• 282 332
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 025
Лили как на тези години и с тези токчета скача на сцената Flushed

# 2 026
Песента на Лили "Ненужен спомен" много ми хареса. Мисля, че е дебют по време на наградите.
БГ изпълнителка - Дара Екимова.

# 2 027
Радвам се на всички български успехи на млади хора и в спорт и в кино. Всеки от тях е вложил много труд и усилия и за формула 3 и за художествената гимнастика и за пробива в Холивуд. Има надежда, не всичко е зъби, силикон и Филип плейн извезан с пайети.

# 2 028
Ооо, песента на Миро "Любов като небе" с премиера на наградите. Много е готина, страхотно диско звучене!
https://www.youtube.com/watch?v=1f6BO2iS2O0

# 2 029
  • Враца
Ооо, песента на Миро Какво е за теб любовта с премиера на наградите. Много е готина, страхотно диско звучене!
Май името е "Любов като небе".

Гледам "Мъже в черно" 2. Майкъл Джексън има малка роля. Стана ми мило да го видя. Роличката е със самоирония. Явно е носел на майтап...

# 2 030
  • Berlin
Никола Цолов не е ли този пилот, който тренира с Фернандо Алонсо, в смисъл при него, нещо такова ми се върти, че бях чела преди време. Явно има резултати!

# 2 031
 Не вярвам безплатно да се състезават  и  да чакат на спонсори  в ралитата. скъпо може да е докато тръгнат по състезания  и почнат да печелят.
 Правят го, като алпинистите, просто защото съществува и им харесва.

# 2 032
Съжалявам, че пак ви връщам на Ава и Ирина
Това след речта на Ирина. Тя стои от дясната й страна. Не знам как сме го пропуснали
Скрит текст:

# 2 033
И аз гледам наградите на БГ радио, с малко закъснение на запис… Дони и Софка?! Защо е този напън на творческа немощ?! И що за аутфит?! А парчето е сглобено от три парчета на други изпълнители, и то доста популярни… Но, както много от нас видяха, на наградите Аскеер Дони беше заимствал от самия себе си в парче, изпълнено от Нети, естествено. След Лили всичко на тази сцена, тази вечер бледнее.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 23:00 от PoshSpice

# 2 034
Съжалявам, че пак ви връщам на Ава и Ирина
Това след речта на Ирина. Тя стои от дясната й страна. Не знам как сме го пропуснали
Скрит текст:

Средният пръст може и да мине за случайност - държи телефона основно с палец и показалец и почесва там, където не я сърби, може би от неудобство. Да речем.
Но този поглед изразява само "егати тъпотиите".
Стрина поне се е постарала с нея, каквото е могла, направила е.

# 2 035
  • София
На тези награди на БГ радио, освен Лили Иванова, май всички други ни пяха на плейбек, що така?

# 2 036
Вероятно Иван е с костюма от неговия бал 😂   - време е да поръча един номер по-голям.

Аз също съм излизала на снимка така с пръсти, абсолютно случайно. Но детето е наистина отегчено, очите не лъжат.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 23:29 от Beauty queen

# 2 037
Интересен ми стана откъса от книгата на Нора Нова. Благодаря на lite16 за споделянето. Не знаех за тази книга. (Търговка съм и аз, но от съвсееем друг клас Simple Smile. Клиенти като нейните не съм и помирисвала Simple Smile. ) Бих я прочела с удоволствие. Иначе, очевидно, сама си я писала... Същото усещане имах с книгите на Цонко Цонев - Кметъла, бившия каварнески  кмет. Толкова интересни истории, с толкова интересни личности, толкова богат на емоции и срещи живот, а така суховато и скучно разказани. Да си беше наел един съавтор, писател. Да му разказва, а той да пише.
   Но нищо. Пак е любопитно четиво.

# 2 038
Мария Илиева с едри бедра, сложила се в къса пола... Малко стил няма да е излишен.

# 2 039
Мария и тя с оз€мпик се втали бая.

Общи условия

Активация на акаунт