Звездни Компромати - Май'24

• 282 331
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 040
На тези награди на БГ радио, освен Лили Иванова, май всички други ни пяха на плейбек, що така?
На моменти имаше разминаване и при Лили, но основно си оя на живо.
Мария миналата година се беше вталила наистина много. На концерта в нашия град изглеждаше супер ! И със самочувствие, че е красива, слаба, желана.

# 2 041
Съжалявам, че пак ви връщам на Ава и Ирина
Това след речта на Ирина. Тя стои от дясната й страна. Не знам как сме го пропуснали
Скрит текст:

Напълно нормална реакция. Коя дъщеря ще се обърне срещу майка си, колкото и някой се опитва да нормализира Ирини. Стрина с извисеното си селско поведение не е нормална “втора” съпруга. Хиляди примери за нормални и интелигентни отношения между бивши партньори. Ако някое куку нарече дъщеря ми “детето ми” и аз бих полудяла.

# 2 042
  • Sofia
А Иван държи ли реч на празненството на детето си или там се изявява само невътреутробната майка?

# 2 043
А Иван държи ли реч на празненството на детето си или там се изявява само невътреутробната майка?

И Иван държи реч разбира се... А също така Иван нарича и се държи с децата на Ирина като свои, така че според мен е нормално и тя да приема Ава , като едно от децата им... въпреки, че Ава си има майка естествено..

# 2 044
Чест и прави на Авчето, че запазва самообладание и контролира емоциите си, на тази възраст. Вихра е постигнала голям успех с възпитанието на дъщеря си. Колкото и да и е досадно при жива майка, Стрина да и се вживява като такава, момичето се държи спокойно и добре.  Ирина отново иска да блесне на гърба на някой друг, нищо, хората не са глупави. С нетърпение чакам, да се изкаже някъде, че за Ава прави повече, отколкото за нейните утробни.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 07:50 от Benichka56

# 2 045
Само на мен ли са ми странни краката на Ива над глезените?

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 08:12 от beba2

# 2 046
  • София
Киану
Скрит текст:

Лео с племенницата му
Скрит текст:
Розамунд Пайк
Скрит текст:
Уил Смит и Мартин Лорънс
Скрит текст:
Мини Драйвър
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Линдзи Лоън
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Кристина Хендрикс
Скрит текст:

Дарин Ангелов и Невяна Владинова били гаджета.

# 2 047
Съжалявам, че пак ви връщам на Ава и Ирина
Това след речта на Ирина. Тя стои от дясната й страна. Не знам как сме го пропуснали
Скрит текст:

На мен точно това ми се наби на очи. Насмешката в очите на момичето и това неприятно чесане на носа. Едва ли чак ѝ показва среден, но физиономията е показателна колко я греят на Ирина излиянията.
И аз гледах първа част на наградите на БГ Радио. Страхотна Лили Иванова. Дара Екимова също много ми хареса. Мария Илиева не ме грабна с новата си песен. Михаела Филева никога не ми е била от най-приятните като маниер на пеене- красива визия и нищо и никаква песен. Стефан Вълдобрев не ми изглеждаше в кондиция. Той пя на живо, но фалшиво и целият се зачерви. Към Миро съм със смесени и полюсни чувства. Като изпълнител ми е много любим, като личност има нещо, което много ме смущава при него. Дони и Софка едвам ги изтърпях с това врякане.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 08:36 от Анонимен

# 2 048

И Иван държи реч разбира се... А също така Иван нарича и се държи с децата на Ирина като свои, така че според мен е нормално и тя да приема Ава , като едно от децата им... въпреки, че Ава си има майка естествено..
Те и децата на Ирина си имат баща, но разликата е, че живеят с нея и Иван. Ава живее с майка си и единствена от четирите, не е нонстоп "в кюпа", облъчването е по-малко.

# 2 049
Софка от снощи се чудя, с тази шапка и мрежа, все едно ще ходи при кошери.
Лео защо е с маска?

# 2 050
Софи Маринова никога не е блестяла със стил. Общо взето всичко лъскаво и кичовско я влече. За гримът не ми е много ясно защо не ѝ е помогнал някой професионалист, че от доста време е с грим в стил Тутанкамон.

# 2 051
То най-вероятно това е виждането на професионалиста, на когото се доверява 😀. Какъвто клиентът, такъв и професионалистът  - great minds think alike 😆

# 2 052
Да ви е хубав деня с бисерите на Азис Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 11:18 от Анонимен

# 2 053
“Свръхразум и безвремие” - философски етюд

Както се казва - милиони години еволюция и сега - това 😂

# 2 054
Начин на живот от полиестер и изкуствена кожа.
Усещане за свръхразум в римейк на икеа торба и кроксове на ток. Не, мерси.
Големите заявки за човека, времето и космоса в модата приключиха със смъртта на Александър Маккуин. След него е просто индустрия за милиарди.

Общи условия

Активация на акаунт