Звездни Компромати - Май'24

• 281 376
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 055
Свръхразум? Отрицание?
Азис се опитва да провокира с нещата, които публикува, но подкрепата му за Баленсиага е ужасяваща. Пише, че е баща на три деца?

# 2 056
Повечето им клиенти са с деца. От БГ “хайлайфа” - Мара Дамата, Алисия скоро я видях с яке Balenciaga, Николета… и много други.

# 2 057
Някои от най-абсурдните модни идеи на Баленсиага:

Кака Ким изхвърля боклука, всъщност е с чанта на Б.
Скрит текст:

Тази чанта мисля, че се предлагаше за няколко хиляди евра, на Околовръстното все още е 2 лв.
Скрит текст:

Тенископуловер, преживял несгодите на времето
Скрит текст:

Този тренд ни беше представен от Джоуи Трибиани години преди тази колекция
Скрит текст:

Това нямам обяснение защо
Скрит текст:

И ултра идеи за обувки
Скрит текст:

# 2 058
"Пренебрегване на всичко красиво и стандартно.Безвремие!"
И докъде? Азис цял живот ли ще експлоатира дивидентите на нестандартността си!?
Да си хитрец в удобно за проявите ти време.

# 2 059
Тия последните кецове да не са от човешка кожа. Пълен отврат е тази марка. Пълен.

# 2 060
Най-гадното ще е, ако публичният му образ е такъв, а в личния му живот си е съвсем средностатистически мъж и баща

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 11:31 от Little heart

# 2 061
  • Berlin
Мииии за мен е точно така. В началото беше интересен, провокация, шарения, скандал, ала бала, ама то писва, то и на него му писна очевидно по едно време, на публиката също, щото и ние остаряхме и не се впечатляваме лесно вече. Предполагам почна да залязва и се чуди с какво да “блесне” пред по-младата аудитория, дето се впечатлява лесно все още.

# 2 062
  • София
Тия последните кецове приличат на доказателство от местопрестъпление.

# 2 063
Аз съм голям фен на Кристобал Баленсиага, за мен е бил гениален творец. Към днешна дата, откакто започнаха да работят първо с Лота Волкова, просто са гнусни.
В крайна сметка май се измъкнаха сухи и невинни, хората бързо забравят, явно.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 12:16 от Клото

# 2 064
Още по-лошото е точно, че не харесва дрехите заради тях самите, ами т.нар.им философия, а то това е най-лошото при тях, не това, че "отричат красивото" и че дрехите им са подигравка за модата.
Иначе пък според мен за да е стигнала до там марката, не е случайно. Според мен още в началото не е било ок нещо там. Няма нищо случайно или инцидентно.

# 2 065
На мен силуетите на Кристобал Баленсиага също много ми харесват Heart

# 2 066
Кристобал Баленсиага е бил изключително талантлив, живял и творил заедно с Диор, Шанел, Карден в годините около Втората световна и след това докъм 70те. Уви, от това, което е създал, в компанията към днешна дата е останало само името му.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 12:04 от zlatenceto

# 2 067
Възмутена съм от ударното чистене на имидж и силните концертни участия това лято на Белото Бубе.
Но защо, по ягодите, тъй нежно е поставила ръка върху чатала на Живко Петров?
Скрит текст:

# 2 068
Кръговратът на живота - нЕкоя годинка се изниза и ето Бубето в белоснежна чистота 😀.

Между другото, Нойзи в един от брътвежите си беше единственият, който говореше за някакъв вид “изкупление”, в смисъл, че трябва да извърши някакво действие, с което да поправи грешката си. Вероятно не го е извършил, но поне е една крачка напред в разсъжденията, вместо просто да се крие една година и да изпълзи лекичко.

# 2 069
  • Glasgow
Много са хубави концертите на този остров Heart

Общи условия

Активация на акаунт