Звездни Компромати - Май'24

• 281 351
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 115
Според мен и на Филип му е същия акъла. Те иначе нямаше да се лепят пиленцата точно за него.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 01:16 от Анонимен

# 2 116
  • Glasgow
Това било Вера Уанг, 74г. Само на мен ли ми прилича на 10 годишна
Скрит текст:

# 2 117
Лили прави по 3-4 концерта на месец, може наистина да се е объркала накъде е този път. Съвсем скоро я гледах на живо, всеки път се прави, че нещо забравя, я някой нотен лист не намира, я микрофонът не работи, това са й запазените номера, част от шоуто. Пее великолепно и само на живо.

Жената гони 90 г. И да забравя не е срамно, няма нужда някой да и адвокатства. Аз на половината ѝ години забравям, Адмирации, че на тази възраст така здраво държи фронта.

Това било Вера Уанг, 74г. Само на мен ли ми прилича на 10 годишна
Скрит текст:

По-скоро аватар на Вера Уанг. Не е като да не сме я виждали без да е минала ютията. Simple Smile

# 2 118
Jokerr, и на мен! И всеки път като се пускат нейни снимки ходя да гледам на колко години е в гугъл и дали е същият човек.

# 2 119

Софка ще сложи всички певачки в малкия си джоб. Дано колаборацията с Камджалов й повлияе в положителна посока.

# 2 120
  • София
Кание и Бианка
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Даниел Радклиф
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Ева Мендес
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Елза Патаки
Скрит текст:
Лана Дел Рей
Скрит текст:

# 2 121
Лана дел Рей изглежда много свежа и отслабнала.

Бианка 😂

# 2 122
Роузи какви крака има?!❤

# 2 123
  • Berlin
Бианка пак с възглавница. Тоя път нищо не крие май, дано не стане тренд.😂😂😂

# 2 124
# 2 125
Лана наистина изглежда доста добре в сравнение с последните години.
Като видях Бианка, се сетих, че Ким си беше качила преди няколко дни такава снимка. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:41 от Анонимен

# 2 126
Бианка изпраща смесени сигнали - последно с гащи без чорапогащник или без гащи с чорапогащник… не е лесно да следиш тенденциите 😂

# 2 127
Преди малко четох ,че Лили напоследък забравя текст и прави гафове. Коментарът дословно  насочва към деменция.  Някой да е гледал  наградите ,за тях говореха.
 И така да е , няма друг с толкова дълголетна  сценична история.
Сигурно от деменция Лили Иванова забравя да пее на плейбек. Жалко, че всички гарги, които качвате тук (Преслава, Галена и др. които не знам) нямат нейната деменция.

# 2 128
  • София
Харесват ми провокациите на Бианка и Кание, с интерес отварям техните снимки очаквайки всеки път неочакваното.

# 2 129
Брус Уилис, който страда от деменция /Афазия/ и съпругата му  Ема Хеминг ...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт