Звездни Компромати - Май'24

• 281 322
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 175
  • на пистата
Имение в Бел Еър за 200милиона,Къща в Монако,апартамент в Швейцария,3 ролс ройса,3 ферарита и 800милиона...ами няма как от кичозните му дрехи.Аз си признавам,че се впечатлих от две тениски преди години и си ги взех на намаление.Ами не издържаха камъчетата и 5 пранета.Ако всичко му е такова.И сама казвате,не сте виждали да се носят дрехите му.От къде тези милиони тогава.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 22:29 от NaM

# 2 176
Филип Плейн за мен е дизайнер на източно-европейската новобогаташка. Напълно е възможно да е направил милиони от мода. Всяка втора кифла от Прага до Москва го боготвори.

Иначе е ниска модна летва. Чули ли сте за Филип Плейн на Оскари, Еми, Кан...

# 2 177
  • на пистата
Филип Плейн за мен е дизайнер на източно-европейската новобогаташка. Напълно е възможно да е направил милиони от мода. Всяка втора кифла от Прага до Москва го боготвори.

Иначе е ниска модна летва. Чули ли сте за Филип Плейн на Оскари, Еми, Кан...
Да,права сте.
Сега се зачетох за богатствата на модните дизайнери.Явно си има пара в този бизнес.Макар долните марки да са класи над кича на Плейн.И на ПилИтата е дизайнер 🤣🤣🤣
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 178
Aз пък много харесвам дрешките на Филип Плейн. Малко скъп кич на никого няма да му навреди. И други марки си го позволяват. И, ако може човек да си позволи, що пък не?

# 2 179
Княгинята може да става бодибилдър😂
В интерес на истината, не че се интересувам от модните браншове, но не съм чувала или виждала Фильо Плейн с ревю  в Милано. 🤔

# 2 180
Тия милиарди не вярвам да са накатани в швейцарски трезор. До голяма степен са плод на разни оценки на имиджа, евентуално борсови котировки на предприятията му (ако изобщо има такива).
Гледайте го утре изпаднал от класацията заради някой жълт скандал.
Не че е бедняк, но зад подобни цифри много често седи едно кухо име.

# 2 181
Понеже се спомена Швейцария, за 2023 най-богатият човек там е наследник на Шанел.

За Филип Плейн разбрах от тази тема, та миналата година, като бях в Амстердам, минах покрай неговия магазин и поспрях да погледам витрината. След няколко минути съзерцание и цъкане с език, единcтвеният ми порив беше да се прекръстя и ако имах светена вода, щях да си умия очите InnocentFlushedSmiley

# 2 182
Снимките на княгиня Калина за мен са фотошоп.

# 2 183
  • Sofia
Снимките са на БТА. Силно ме съмнява, че ще фотошопират княгинята и ще ги пуснат.
Синът й къде учи?

# 2 184
Аз научих за съществуването на Филип Плейн от.... от... клип на Мария. Joy
Ей тук, потника с розовия череп: Grinning
Скрит текст:

# 2 185
Слави Трифонов съм виждала по концерти с Филип Плейн!

Същите снимки са и на сайта на БТВ и на всички информационни агенции.Силно ме съмнява някой да и има зъб и да иска да я представи в лоша светлина.Жената наистина не изглежда добре!

# 2 186
  • София
По всички медии има подобни снимки и навсякъде Калина изглежда така. Синът ѝ учел в Американския.
Аз пък не мога да повярвам, че "принцовете" не обелиха и дума на български, не знам дали поне "престолонаследникът", който почина, е знаел.

# 2 187
Не мисля, че снимките са обработвани. Още няколко скорошни кадъра:

# 2 188
Синът ѝ учел в Американския.
От къде е тази информация?

# 2 189
  • София
Синът ѝ учел в Американския.
От къде е тази информация?
От клюките 😂 бил чин до чин с дъщерята на Кирил Петков.
https://www.flagman.bg/show-news-271627-amp.html

Общи условия

Активация на акаунт