Звездни Компромати - Май'24

• 281 366
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Deutschland
Моят мъж има желание да кръстим децата там, ако има такава възможност. Аз обаче изпитвам панически ужас от това да вляза с лодка в морето и няма шанс да отида на острова.

# 2 071
Вивиен Джоли Пит е премахнала фамилията на баща си от името си. Сега тя била само Вивиен Джоли.

# 2 072
Подобни на нея и само с една буква да се кръстят на всички ще е ясно коя е. Жалки демонстрации.

# 2 073
Ако е вярно - тъжен провал и на двамата родители, въпреки тяхната феноменална красота и известност.

# 2 074
  • София
Деси Цонева наистина ли е с толкова кльощави крака или драстично е отслабнала напоследък?

# 2 075
Точно като жена алкохоличка е, надолу тънко слабо, нагоре нормално.

# 2 076
  • София
Мили Боби Браун и Джейк Бонджоуви са сключили брак.
Двамата са направили тайна сватба през миналия уикенд (18-19 май).
Скрит текст:
Райна става все по-хубава
Скрит текст:

# 2 077
Ако е вярно - тъжен провал и на двамата родители, въпреки тяхната феноменална красота и известност.

Тъжно е че се стига до тук. Грозни разводи и кирливи ризи. Ако имаше разум в тях, преди всичко щяха да мислят как да запазят що годе нормални отношения заради децата и след това да се бият за това прословуто лозе.

# 2 078
  • Glasgow
Тя била загубила дело за лозето, трябвало да представя някакви документи за последните осем години, но не разбрах този документ какъв е.

# 2 079
Тя била загубила дело за лозето, трябвало да представя някакви документи за последните осем години, но не разбрах този документ какъв е.
Всички NDA, предвидени или въведени между Джоли и Пит,  както и всички свързани чернови и кореспонденции между тях.

# 2 080

Жан Рено и един друг младеж, когото не помня, че вчера ги изтеглих и толкова ми е паметта.

# 2 081
Другият не е ли Жан Пол Белмондо?

# 2 082
Точно той, много млад.

# 2 083
Точно ,че са млади ме впечатлиха. Много млади. Да можеше така да остават.

# 2 084
Дарин Ангелов и Невяна Владинова били гаджета.
[/quote]

Отдавна съм срещала тези слухове и наскоро ми попадна тяхна снимка от филмова премиера и пише, че официално се появяват като двойка

[/spoiler]

[/spoiler]

Бриджит Макрон и съпругата на Германският президент се кикотят при посещението на президентът на Франция и първата дама на мемориал на жертвите от Холокоста заедно с държавния глава на Германия Франк-Валтер Щайнмайер и жена му.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт