Звездни Компромати - Май'24

• 281 337
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 100
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Олеле, какви са тези любеници от Таня Боева!? Dizzy Face

# 2 101
  • Glasgow
На Глория роклята пообрана версия на роклята на Ашвария Рай от Кан. Шик Шак шок
Скрит текст:

# 2 102
Въх, Елвира Георгиева! 🫣🤪
Ма то са фолк извивки, ма то е блясък и пайета, текстове да искаш и тежкарска обстановка, в стил "Филип Киркоров барок"!
Неам думи!

# 2 103
Аз например може и да не съм права, но Елвира по-добре да нарежда там къщата на агата и да не грачи тия песни 😂.

Тя самата може би има певчески талант, но всичко това е страшно ретро.

# 2 104
Ами това не са ли ѝ стари песни? Тя все едно и също си пее. И по един лелешки превзет начин облечена. Лили Иванова, която е над двайсет години по-стара сигурно, много по-модерно се облича. Без последната Баленсиага.

# 2 105
Въх, Елвира Георгиева! 🫣🤪
Ма то са фолк извивки, ма то е блясък и пайета, текстове да искаш и тежкарска обстановка, в стил "Филип Киркоров барок"!
Неам думи!
Ох, загледах ги заради коментара ти, иначе само я фиксирах. И трите видеа са снимани в един кадър (почти), демек минимални разходи за видео. Звученето е все още като от ранните 90, дори Лили Иванова инвестира в нови аранжименти на класиките си и на концерт звучи адекватно, да не говорим, че с нея редовно вървят няколко професионални музиканти.

# 2 106
Преди малко четох ,че Лили напоследък забравя текст и прави гафове. Коментарът дословно  насочва към деменция.  Някой да е гледал  наградите ,за тях говореха.
 И така да е , няма друг с толкова дълголетна  сценична история.

# 2 107
Видеата ѝ са спонсорирани от онзи Евгени, който прави турнето "Обич и песен" или нещо от сорта. Такива имат всички, които участват в турнето му - дует Шик, братя Аргирови, Мими Иванова, Тони Димитрова и др.
Елвира винаги си е обичала кича и джиджанкото. Ту ще се завръща, ту не ще, тя нали се търси още... Grinning.

Лили като си свърши рецитала на наградите според мен обърка посоките нещо и се зачуди накъде е бендът й.
Ще й ходя на концерта през декември и ще я видя как е. За пръв път ще бъда на нейн концерт, живот и здраве!

# 2 108
Елвира е демоде и откъм визия и откъм парчета, но тя си е такава - ретро барокова Барби, която се облича с дрехи, които не са модерни и никога не са били. Някои от костюмчетата й сякаш са взети от гардероба на Остин Пауърс. Има някакъв чар в цялото й безвремие, обаче кой ги слуша тия песни? Мъжа й евентуално, но и за него не е сигурно.

# 2 109
Лили прави по 3-4 концерта на месец, може наистина да се е объркала накъде е този път. Съвсем скоро я гледах на живо, всеки път се прави, че нещо забравя, я някой нотен лист не намира, я микрофонът не работи, това са й запазените номера, част от шоуто. Пее великолепно и само на живо.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:59 от Мануна

# 2 110
Хахах, топ гъзара много измъчен изглежда. Чудя се как ли живеят тези хора там ? Според мен много финансово ограничени.
На хЛеб и лютеница вероятно. Тоя човек Плейн как гледа нашия топ гъзар, сякаш да го попита "вие какво казахте че сте доставили.."

# 2 111
То, пък щото Филипчо е голямата работа. Преди мнооого години, една колежка на работа се "фукаше" с негова тениска. Аз май го чувах за първи път тогава. Почнах и аз да се оглеждам за тази марка в модерните тогава аутлет магазини. Така и не си купих нищо негово, май ми скъпееше. В един момент просто осъзнах, че това е егати кича и грозотията. Колежката продължава да си го тачи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 112
Tess, уникално точен коментар за Елвира. Взе ми думите. Симпатична ми е, винаги една отнесено-лежерна. Стилът е ретро-кич, музиката-тоже.
Тази Ана-Мария и Плейн са като от Планетата на маймуните.

# 2 113
Нашите клоуни ако продължават така да се навират на Ф. Плейн, като нищо ще се сдобият с ограничителна заповед. То и неговата не е лесна, отиде да си купи човека в Кан хляб, мляко и 1 кг домати и тези нашите хоп пресрещат го “нашия близък приятел, много сме близки”. Предполагам мъжкото пили му е шофьор иначе друго обяснение нямам как си контактуват, а и като гледам какъв български говорят се чудя имат ли капацитет да научат друг език, как комуникират с тези богати и известни хора, бутат се приказват им нещо по клипчетата.

# 2 114
  • Sofia
Софка пее арии
https://www.instagram.com/reel/C7huFMStltB/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 11:08 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт