Звездни Компромати - Май'24

• 281 329
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 130
Не знам защо това нещо трябва да се случва на Брус Уилис. Толкова обичан актьор и май много добър човек.

Преди някой да ми обясни, че то това се случва и на други хора - никой не подценява тяхното страдание, просто той е известен и затова го коментираме.

# 2 131
А за Вера Уанг.. леле, колко завиждам на Азиатките. Никоя бяла жена не може да изглежда така на тези години. Само торбички под очите и това е.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 09:37 от Анонимен

# 2 132
Софи има много успешен дует от преди години с Еделина Кънева.

# 2 133
Гледам, че обсъждате Филип Плейн. Не знам защо на пиленцето от Монако му е такава идея фикс, за мен беше много неприятно, когато взех часовник на Филип Плейн и се оказа, че каишката е много малка. Какви ръчички трябва да има един мъж? И така, моето пиленце сега е с часовник Филип Плейн, но с друга каишка, че да не му стиска. Най-смешното е, че моето пиленце хич не се трогва от придобивката, защото изобщо не знае кой е Филип Плейн. Същото беше и преди време с новия парфюм на Филип Плейн-изобщо не му хареса. Вика: къв е тоя мухозол. 😄

# 2 134
То, пък щото Филипчо е голямата работа. Преди мнооого години, една колежка на работа се "фукаше" с негова тениска. Аз май го чувах за първи път тогава. Почнах и аз да се оглеждам за тази марка в модерните тогава аутлет магазини. Така и не си купих нищо негово, май ми скъпееше. В един момент просто осъзнах, че това е егати кича и грозотията. Колежката продължава да си го тачи Stuck Out Tongue Winking Eye
Успял е  човекът , не знам по аккво се определя дали някой е “голяма работа “, но едва ли е критерии дали някой намира дрехите му за кич и грозотия .😀

# 2 135
А за Вера Уанг.. леле, колко завиждам на Азиатките. Никоя бяла жена не може да изглежда така на тези години. Само торбички под очите и това е.
На замазанияте снимкие е уау, на частично замазаните... става, на незамазани (ако изобщо са откриваеми напълно необработени) е Close
Скрит текст:

Това не е ръкав Thinking

частично "мацане"

и пълно рисуване отгоре

И кому е нужна тази анимация и защо трябва да рекламираме очевидната анорексия и мацането отгоре ѝ?

# 2 136
Като жива мумия е Вера Уанг. Една неприятна роднина имаме с такива азиатски черти, която по същия начин си замазва бръчките по снимките, подмладявайки се с 30-тина години. Намирам нещо много крийпи в това. Малко като ония клипчета на китайки със и без грим ( маска) ми навява асоциации. А , и точно - корейски филми на ужасите.

# 2 137
Джоли и Захара. Винаги като я видя си мисля, че генът си е ген. При положение, че е осиновена, когато е била на 6 месеца и е имала е най-добрите условия през целия си живот.
Скрит текст:

# 2 138
Аз не разбирам какво ѝ е на Захара. Много ясно, че няма как да прилича на Андежелина. Но е красива по свой начин.

# 2 139
Тука ще има драма, но осиновяването на много деца (имам предвид на повече от едно или две макс) освен да разбие семейството…

# 2 140
  • софия
На замазанияте снимкие е уау, на частично замазаните... става, на незамазани (ако изобщо са откриваеми напълно необработени) е Close
Скрит текст:

Това не е ръкав Thinking

частично "мацане"

и пълно рисуване отгоре

И кому е нужна тази анимация и защо трябва да рекламираме очевидната анорексия и мацането отгоре ѝ?
На незамазаните снимки си е направо страшна. Не знам анорексия ли е, природно ниско тегло ли е, но е като скелет, облечен в човешка кожа, провиснала на места. Когато ги гледах се чудех дали на нея се възхищавах. Преди това бяха пускани обработени снимки. Че то е все едно две различни жени.

# 2 141
Тука ще има драма, но осиновяването на много деца (имам предвид на повече от едно или две макс) освен да разбие семейството…
Еми то на Брад сигурно точно това му е дошло в повече. Никой мъж не мечтае за живот с 10 деца, каквото и да си говорим.

# 2 142
Вера Уанг си е жертва на модната индустрия. Като Донатела. Всяка- по различен начин и в същото време сходен по кринджав начин.
И аз не разбирам кому е нужно цялото това мацотене на снимки и филтриране, но то е навсякъде.

Дамата зад Софка на снимката баба Дони ли е?

# 2 143
  • на село
Вера Уанг е анорексичка и снимките ѝ трябва да бъдат забранени, ама нали не е случайна.

Филип Плейн има такова обкръжение и модата му е една такава хм спорна, че се питам дали не е в бизнеса с плът.

Бианка ходи гола, за да се чуди целия свят какво ще е следващото, което ще облече. Мъжът ѝ продава дрехи, все пак. И ше има да взема Баленсиага - клошарските блузи ги наложи Канието. И сега половината свят се води по акъла на побъркан. Оня ден видях мръсни кецове на Адидас за 200 евро и бях потресена.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 13:01 от ПраВещица

# 2 144
  • До морето
Захара всъщност беше адски красиво детенце. Тук също сме обсъждали, че ще стане хубавица. Обаче не познахме 🙄

Общи условия

Активация на акаунт