Звездни Компромати - Май'24

• 281 319
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз се чудя обаче, ако Вера Уонг е анорексичка, колко време може да живее така. Анорексията води до сериозни здравословни проблеми, включително и до най-фаталното. А тя е и на възраст. Моя позната едва не е починала като малка заради анорексия, а това бабе как се държи живо и в кондиция?

# 2 146
  • София
М. Валериева-пребройте краката
Скрит текст:

# 2 147
  • Наблизо
Вера се хвали,че ядяла джънк всеки ден.
Има някакви снимки с чийзбургер нахапан на две места и половин нъгет.Ако това й е “яденето”…Изглежда наистина страховито.
Само че по разни статии я величаят “плочки,на които всяко 20 годишно момиче може да завиди” и това намирам за още по-страшно.

# 2 148
  • Варна
Харесват ми провокациите на Бианка и Кание, с интерес отварям техните снимки очаквайки всеки път неочакваното.
И аз ги отварям, но не ми стига пипето в случая, защо е тази възглавница...😂😂😂

# 2 149
Леле, тези крака пък Моника как ги е направила? Наистина нямам обяснение, но самият факт говори до каква степен си обработва снимките 😬 не е да си замаже лицето или стесни талията, явно е истинско вманиачаване и болест.

# 2 150
  • на село
Имам позната с хранително разстройство, която парадираше, че яде джънк. Истината е друга и това го знае всеки, който поне малко е информиран относно тези болести.

# 2 151
Предполагам Бианка си носи възглавницата,  за да си я подлага като сяда, че все пак е тръгнала по прашка.

# 2 152
И ше има да взема Баленсиага - клошарските блузи ги наложи Канието. И сега половината свят се води по акъла на побъркан.
Ама и Кание и Ким много отдавна носят точно Баленсиага ... И клошарските блузи, големите обувки, очила - всичко им е Баленсиага ...

# 2 153
  • Sofia
Ивет Лалова+👶🏼,👦🏻 и 🦮
Скрит текст:

Марина /от тотото по БНТ/
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 14:00 от Doli

# 2 154
"Благодаря, че ме има.".....wtf?🙄

# 2 155
На килима има предвид вероятно.

# 2 156
  • София
"Благодаря, че ме има.".....wtf?🙄
Снимката е отрязана и допълнително има лош автоматичен превод, Марина е писала на английски език, благодари на хората от фестивала в Кан, които са я поканили. Пише също, че е било мечта за нея да присъства.

# 2 157
  • Варна
Тази Марина може спокойно да се прекръсти на Патарина, заради човката, която си прави вместо уста. Същинска патица е.

Всеки път като я видя и се изумявам как е възможно да се харесва така.
Включително й е трудно да говори.

# 2 158
  • София
Тя толкова е ботоксирана, че няма никакви мимики, даже не може и да се усмихва.

# 2 159
Коя е тази дизайнерка Моника Ланчева?

Общи условия

Активация на акаунт