Звездни Компромати - Май'24

• 281 313
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 160
Коя е тази дизайнерка Моника Ланчева?
Беше участничка в един от конкурсите Мис България. Тогава беше под формата на предаване по телевизията, тип Биг брадър.
Участваха заедно със сестра си.
Скрит текст:

# 2 161
Това също са обработвани/гротеска и състаряване снимки на Вира Уанг. Гледайте видеа, там се виждат бръчки едно-друго, но не и този liquify-нат нос и подчертавани торбички под очите

# 2 162
  • Sofia
Снимки на княгиня Калина от днес във Врана. Роклята и сандалите никак не съответстват на събитието. Обаче какви ръце! Тя бивш спортист ли е? Знам, че се занимава с конна езда, но едва ли от нея така се оформят ръцете.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:29 от Child of June

# 2 163
  • София
Малкият Симеон е много хубав младеж. А Калина е просто страшна.

# 2 164
Марина Кискинова външно за мен е прекалила. Но иначе скоро я гледах във някакво "интервю" (ако не се лъжа беше на Ани Владимирова в канала) и ми направи много хубаво впечатление като човек.

# 2 165
Симеон Хасан е прекрасен и говори български ❤️

Мария пак блондинка и явно с нова песен и Дебора от Ст.Загора като абитуриентка

Скрит текст:

# 2 166
София Вергара, Никол Кидман, Дженифър Анистън, Анна Савай, Джоди Фостър, Наоми Уотс и Бри Ларсън на корицата на Hollywood Reporter
Скрит текст:

# 2 167
Скандал с новата песен на Мария

Скрит текст:

# 2 168
lilyofthevalley, много хубави.
Напомни ми мартенското издание на Vogue от т.г. с 40 легенди, които са били на корица на списанието през последните 6 години и малко:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:38 от zlatenceto

# 2 169
Снимки на княгиня Калина от днес във Врана. Роклята и сандалите никак не съответстват на събитието. Обаче какви ръце! Тя бивш спортист ли е? Знам, че се занимава с конна езда, но едва ли от нея така се оформят ръцете.
Скрит текст:

Въй, въй Astonished 
Калина като млада беше толкова симпатична и различна. С годините нещо й стана. Нещо сериозно...

# 2 170
Ох, сега видях и втората снимка на Калина Expressionless Изглежда много зле Expressionless

# 2 171
  • София
Калина изглежда много мъжествена.

# 2 172
Каква забрана поставят тези Диапазон рекърдс, като песента в оригинал е гръцка?

# 2 173
Не знам песента на Мария, но като видях заглавието и веднага се сетих за песен на Теодора (ако не се лъжа за името) беше станала голям хит, когато завършвах гимназия или може би 1ви курс  ....

# 2 174
Странно е да коментираме какво толкова е постигнал Филип Плейн, при условие, че е в листа на форбс за най- богати хора в Швейцария. Има няколко бранда и почти 30 г се занимава с мода. На мен не ми допадат кичозните пайети и не познавам човек, който да ги купува и носи и в чужбина не съм виждала някой да носи тези ужасни дрехи, обаче явно има фен клуб, 800 милиона не се правят от продажба на банички. Не изключвам предположението да има сенчест бизнес и пайетите да са му за пред света, но пък той е немец, ако имаше нещо до сега да са го хванали.
А Вера Уанг горката баба, аз ѝ се възхищавам на желанието за живот и амбицията да се показва и да се чекне по снимки с гащи и без гащи. Не им завиждам на азиатките как остаряват, че те милите и като млади са същите.

Общи условия

Активация на акаунт