Звездни Компромати - Май'24

• 281 345
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 190
Синът ѝ учел в Американския.

Това значи ли, че тя с мореплавателя трайно са се установили в Бг?

# 2 191
  • София
Синът ѝ учел в Американския.

Това значи ли, че тя с мореплавателя трайно са се установили в Бг?
От няколко години живеят в България, аз съм я виждала в Царска Бистрица. Пазачът каза, че живеели почти постоянно там с детето и Китин.

# 2 192
Не знам дали учи там, но определено не присъства в годишниците😃. Не вярвам вече трета година да го крият толкова успешно😜.

# 2 193
Така излиза според статията макар,че е стара.В коментарите казват,че момчето не учи там поради недостатъчен успех.Това му харесвам на ам.колеж,не ги интересува чие дете е,няма ли успех:Сбогом!На Сиракови малката я разкараха и семейството и плати да учи в Гърция.Иначе цял живот са хвалби какви уникални деца са.
Цитат
На мен не ми допадат кичозните пайети и не познавам човек, който да ги купува и носи и в чужбина не съм виждала някой да носи тези ужасни дрехи, обаче явно има фен клуб,
Същото ми каза живееща в зап.Европа ,че само тук е виждала да му носят дрехите и боготворят.

# 2 194
  • София
Не знам дали учи там, но определено не присъства в годишниците😃. Не вярвам вече трета година да го крият толкова успешно😜.
А знаеш ли на колко места го пише 😂 Е, все някъде учи, но едва ли е в самоковската гимназия.

# 2 195
  • софия
Понеже и аз така бях чела и след осторожно разглеждане на годишниците питах: дъщерята не го е виждала, ама да кажем, че е блейка, но и на никое събитие, сутрин да не го видим...
Не съм чула да има частни ученици.
Пфффф, а статията е един път! Какви профили преди 11 клас? Не съм и сигурна, че не е IB. Съмнявам се да знае толкова добре български.

# 2 196
На Сиракови малката я разкараха и семейството и плати да учи в Гърция.Иначе цял живот са хвалби какви уникални деца са.

Тази, която щеше да бъде управител на банка ли? JoyJoyJoy По думите на баща ѝ?

# 2 197
Плейн винаги ми е приличал на една огромна пералня, която привлича средно заможни източноевропейци, които си мислят, че наистина богатите се обличат така. Рано или късно ще цъфне, това не са пари, генерирани от моден талант.

# 2 198
  • Пловдив
По всички медии има подобни снимки и навсякъде Калина изглежда така. Синът ѝ учел в Американския.
Аз пък не мога да повярвам, че "принцовете" не обелиха и дума на български, не знам дали поне "престолонаследникът", който почина, е знаел.
Не знаят. Никой от тях не знае.

# 2 199
Ана де Армас
Скрит текст:

Емилия Кларк
Скрит текст:
Дакота Фанинг
Скрит текст:

Мила Кунис и семейство
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:

Ричард Гиър
Скрит текст:

Сиена Милър
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой и Крис Хемсуърт
Скрит текст:
Рейчъл Макадамс
Скрит текст:

Дейзи Ридли
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Джон Бон Джоуви
Скрит текст:

# 2 200
Снимки на княгиня Калина от днес във Врана. Роклята и сандалите никак не съответстват на събитието. Обаче какви ръце! Тя бивш спортист ли е? Знам, че се занимава с конна езда, но едва ли от нея така се оформят ръцете.
Скрит текст:

На Фред Флинтстоун ми заприлича.

# 2 201
То пък добре, че баш западняците (САЩ) се обличат за пример. Ходят като 5 за 4, аз не нося дрехи на Филип, защото са по-младежки, разбира се и заради цените.
Калина хич не изглежда добре, явно на някъде избива в даден момент. Тези хора ми изглеждат вечно измъчени, никога не лъха свежест и позитивизъм от тях, просто като студени статуи, скърбящи за нелеката си съдба. Доста печално ми изглежда цялата ни царска фамилия.
Мария с тия нудли по-добре да не пускат в публичното пространство.

# 2 202
Емилия Кларк като след поход в Родопите 😁

# 2 203
На Сиракови малката я разкараха и семейството и плати да учи в Гърция.Иначе цял живот са хвалби какви уникални деца са.

Тази, която щеше да бъде управител на банка ли? JoyJoyJoy По думите на баща ѝ?
Това не знаех,че го е казвал,но винаги  суперлативи са използвали за децата си.Раева особено,а не е като да не е виждала работливи,талантливи,дисциплинирани деца,които постигат всичко с много труд и лишения.Сигурно за малката,Виолета е станало дума.Тя уж в Гърция десет специалности учила и ми се върти нещо за икономика да споменаваше майка и.Славея актьорско майсторство учи в Испания.

# 2 204
На княгинята ръцете нещо сякаш не отговарят на останалото тяло. Или снимката така е излязла. Тялото нежно, а ръцете като на мъж. И жена такива ръце да направи е направо абсурдно. Има нещо грешно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт