Звездни Компромати - Май'24

• 281 292
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Glasgow
Обаче Богданска как дори наметната и небрежна се откроява 😍майка ми би казала- и с чувал наметната, и с рога на главата - пак най хубавата.

# 2 281
Този ли е по-хубав от Блатечки?
Скрит текст:
,

# 2 282
Тя даже в този момент си е в нейното си бунгало, и ги снима през прозореца

Диляна не си харесва класически красавци явно. И Дичо не го имам за голям хубавец, Блатечки вече беше заприличал на чичак като се хванаха, а новия поне е богат, и съм сигурна, че я носи на ръце

# 2 283
Иначе това където Банда е снимала Богданска и Чоева пак е било някакво събитие с ритуали и високи вибрации Grinning Явно са много на мода в момента.
Снимките са от инста на Банда.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 01:59 от Анонимен

# 2 284
Оффф Simple Smile Невидяли гора и палатки, какво да правиш?!

# 2 285
Лилавият пушек, отлитащите вибрации ли са или избухващите?

# 2 286
  • София
Преслава
Скрит текст:
Рени ЧРД-55 години!
Скрит текст:
Когато Рамбо се измори от каскади
Скрит текст:

# 2 287
# 2 288
Дъщерята на Анджи и Брад - Шайло - е подала в деня на 18-я си РД съдебна молба "Пит" да отпадне от фамилията ѝ. Тук наскоро писа някой как уж нямала търпение да се пренесе при баща си, ама май друго се случва.

# 2 289
На Рени лицето разтеглено встрани? И тя ли с филъри? Thinking

# 2 290
  • София
Джен и Бен
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Уил Смит и Джейда
Скрит текст:

Робърт Де Ниро
Скрит текст:
Брадли с дъщеря му
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

# 2 291
На Рени лицето разтеглено встрани? И тя ли с филъри? Thinking
Точно на тази снимка прилича на младата Стефка Берова

# 2 292
Аз четох, че Вивиан се е отказала от фамилия Пит, а  не Шайло. Да не бъркаме нещо?
И.. петък е. Две невероятни творения на природата. Виждали сте ги, но си заслужават повторението. 😁
Скрит текст:
, , ,

# 2 293
Толкова жалко е наистина че такава красива двойка се раздели по толкова грозен начин. Наистина не ми побира ума какво толкова непростимо трябва да е направил Брад, че чак да се отказват от него децата му. Това е висша форма на наказание за един родител. Анджелина широкоскроената осиновителка толкова ли не може да преглътне егото си и да спре да настройва децата срещу баща им?

# 2 294
Дъщерята на Анджи и Брад - Шайло - е подала в деня на 18-я си РД съдебна молба "Пит" да отпадне от фамилията ѝ. Тук наскоро писа някой как уж нямала търпение да се пренесе при баща си, ама май друго се случва.

За Вивиан имаше такава новина.

Общи условия

Активация на акаунт