Звездни Компромати - Май'24

• 281 297
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 265
Тя си прави такива снимки пред бутика на Съборна, щом дойдат нови тУйлети. Според мен някое от момичетата я снима. Иначе съм я виждала два-три пъти съвсем нормално облечена.
Значи облича новата стока.
Щрак Марийке на портрет.
И айде облечените дрехи обратно по закачалките ги продават.
Дано не е така.
Е 100% е така. То това е един от perk-овете там Simple Smile

# 2 266
  • Варна
Аз ако съм някоя хай левъл дама или се мисля за такава, ще ми е твърде неприятно да ми продадат някоя дреха дето преди това някаква си продавачка я е подносила в магазина на Алипиева.

Пък ако щеш дори и самата Алипиева да е подносила памперс гащите, дето аз искам да си ги купя.

Ама сигурно, защото не съм хай левъл дама и не се мисля за такава, не ги схващам тия неща.

# 2 267
Много готино лелче! Гащите - не.
Пък това, че си е облякла дрехите, които сама шие, хич не ми се струва странно и нередно, нищо, че в случая са гащи.

# 2 268
  • Berlin
Тя не шие, тя е вносител на дрехи.

# 2 269
Това с шиенето не го разбрах 😀

# 2 270
Не се прави така! Нека си има тЕло, нека си има маркови дрехи, но нито е рекламно лице, нито е на подходящото място, нито е на подходящата възраст....Толкова ли няма бюджет за манекенка, която да рекламира дрехите и? Снаха коя и беше, че забравих?
Да се снима на яхта с бански и риза отгоре, ама на Съборна по това екипче...НЕ

Осъдили са мъжа на Славена Вътова. Тя още ли е с него или се преориентира?
https://dnes.dir.bg/temida/osadiha-balgarskiya-valk-ot-uolstriyt-i-na-rodna-zemya

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 16:58 от Г-жа Рамацоти

# 2 271
Мис България 2011 Ваня Пенева е снахата на Алипиева. Много хубава жена, бяхме бременни заедно (имам предвид по едно и също време 😂) и я засичах в Токуда. Не е заслепяващо красива, но определено има много красиви черти, нежна кожа и излъчване.

# 2 272
  • в пералнята
На мен ми прилича в лице на Джоселин Вилденщайн - жената котка.
Доста се престарала с дърпане и филъри и устата и очите са ѝ разтегнати.

# 2 273
# 2 274
Хали Иритуали Grinning Какво ли ще е това гига, мега събитие?

# 2 275
Филип Плейн го знам покрай Моника Валериева, което говори достатъчно за него...

# 2 276
  • София
И аз съм я виждала Илияна Алипиева по Витошка, то е почти неизбежно да не я срещне човек там или по Съборна. Наскоро тичаше, носеше някакво дънково яке и отдолу пола/рокля, съвсем нормални дрехи, нищо особено. Като възраст е поне на 67.

# 2 277
Този на Диляна много добре изглежда, далеч по-готин от Блатечки

# 2 278
Банда Банда снима Ивелина и Богданска от прозореца на бунгалото си. Не ми се струва колегиално
Скрит текст:

# 2 279
Този на Диляна много добре изглежда, далеч по-готин от Блатечки
Дай снимка, съвсем не съм виждала нищо за нея скоро. Блатечки ми се струваше много тромав като излъчване за жена като нея.

Общи условия

Активация на акаунт