Звездни Компромати - Май'24

• 281 301
  • 2 418
  •   2
Отговори
# 2 250
Памперс гащите на Алипиева ги възприемам само върху 18-20 годишно дупе.

Консерва съм като стане въпрос за дължина.
Само като й видях белите, немощни кълки, сбърчих нос.
Прилича на ощавен бройлер.
А аз се взирах в първата снимка  - някаква препаска ли, колан ли е това, което надвисва над шутовските гащи, то било плът, както се вижда на втори план. След определена възраст не само тлъстините, но и слабите телеса провисват.

# 2 251
Щото 20 годишни, провиснали няма.
Чудесна е жената, не плаща данък обществено мнение и ме кефи. Със сигурност е наясно каква истерия ще отприщи с тези снимки.

# 2 252
  • Berlin
Чак пък истерия…

Филип Плейн не си ли спомняте, че едно време Николета много го тачеше.

# 2 253
Това може да бъде облекло за плаж и за в къщи, за разходка в града е абсолютно неприемливо, независимо от годините на жената, която го е облякла. Къде отива така облечена- на работа, на училище, да пазарува?

# 2 254
Тя си прави такива снимки пред бутика на Съборна, щом дойдат нови тУйлети. Според мен някое от момичетата я снима. Иначе съм я виждала два-три пъти съвсем нормално облечена.

Веднъж в Дубай се беше снимала пред хотела по черно бельо сред нещо като храсти 😂. Как изобщо се беше озовала там по дантелени гащи - не знам.

# 2 255
Е, ако рекламира бански костюм, няма лошо.

# 2 256
Алипиева - Мей Мъск от Алиекспрес

# 2 257
Синът и живееше в Дубай , иначе жената е на 66-7 , невероятно изглежда , от лични впечатления е много мила и възпитана.

# 2 258
Мисля че сега Антони и жена заминаха за Канада с двете деца, но не съм сигурна.

# 2 259
Синът и живееше в Дубай , иначе жената е на 66-7 , невероятно изглежда , от лични впечатления е много мила и възпитана.

Вера Уанг пасти да яде. ☺

# 2 260
  • Варна
Тя си прави такива снимки пред бутика на Съборна, щом дойдат нови тУйлети. Според мен някое от момичетата я снима. Иначе съм я виждала два-три пъти съвсем нормално облечена.
Значи облича новата стока.
Щрак Марийке на портрет.
И айде облечените дрехи обратно по закачалките ги продават.
Дано не е така.

# 2 261
  • Berlin
Вера Уанг е към 7г по-голяма (ама само на възраст).😀

# 2 262
  • Cофия
Значи облича новата стока.
Щрак Марийке на портрет.
И айде облечените дрехи обратно по закачалките ги продават.
Дано не е така.

Абсолютно е така!
плюс много от скъпите тоалети, които се обличат от телевизионни водещи и т.н се взимат от магазините за снимки и после се връщат за да се продават...

# 2 263
  • Пловдив
И къде е проблема в това?! В магазините дрехите се пробват от всички клиенти. Преди да си купите нещо то най-вероятно е пробвано от 10-20 човека. Затова дрехите се перат преди да се носят.

# 2 264
А, във всички магазини продавачите носят дрехи на съответната маркат. Да не мислите, че в Patrizia Pepe или Еlisabetta Franchi момичетата от бутика не носят дрехи от закачалките. После ги минават с тези ютии които освежават (не знам има ли специален термин за тях… които висят на щендерите) и това е.

Специално Илиана може да си ги взима за себе си, тя е шефката - знам ли Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт