Звездни Компромати - Май'24

• 281 292
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 295
Анджелина широкоскроената осиновителка толкова ли не може да преглътне егото си и да спре да настройва децата срещу баща им?
Его...

# 2 296
  • Sofia
И за Шайло е вярно, едва е изчакала рождения си ден, за да подаде молбата. На 27ми май е навършила 18.
Наистина жалко! Брад не е чак такъв злодей. Чакам след време децата да разкажат какво толкова се е случило.
Но все повече ми се струва, че Анджелина проектира собственото си разочарование от своя баща върху децата.

# 2 297
Аз също така мисля. Брад Пит очевидно е направил много грешки. Но има и много по-ужасни случаи от него според мен. Тази омраза към него е със съдействието на тази многострадална Геновева (Анджелина).

# 2 298
Не сме там да знаем. Децата са адски обидчиви след развод на родители в периода докъм 20-тата си година. Ако на 22+ години Шайло и сестра й продължават да избягват старателно Брад, може и да повярвам, че има нещо. Ако си пооправят отношенията, значи е било временно.
Виж, при Том Круз и Сури нещо яко не е наред, но там играе секта и работата е ясна.

# 2 299
  • Sofia
Негови приятели бяха коментирали, че се надява, след като навършат 18 и са вече свободни да взимат решения сами, да възстановят връзка.
Тази явна демонстрация още на рождения ден е много ясна. Жалко, понеже да имат връзка с родител е важно за всяко дете, но явно е против интересите на мама.

# 2 300
Е как излиза новина, че иска да се мести при баща си, на следващата седмица маха фамилията му. Нещо не ми се връзва или новините са фейк.

# 2 301
Изобщо не харесвам Анджелина Джоли, в усмивката й намирам сходство с Жокера от онзи филм. Не знам колко е реална филантропската й дейност, но така и не можа да ми вдъхне доверие като посланик на ООН.
Брад Пит, ако е бил тежък алкохолик, жалко за това, което са преживели децата му, но пък чак да се откажеш от фамилията му... Приемам го за двойно наказание - към бащата и към теб самия.

# 2 302
Тези демонстративни отказвания само са подклаждани от Анджелина. За едно дете на 18 години формалностите (дали юридически ще се казваш по един или друг начин) нямат толкова голямо значение. За толкова млади хора значение имат фактите - ако не поддържаш връзка с някого, значи не поддържаш Simple Smile. Наистина не вярвам, че ако едно дете не е подбуждано, навръх рождения си ден ще се занимава с административни процедури.

# 2 303
  • При семейството си
А пред съда не трябва ли все пак да се изтъкнат някакви основателни причини за исканата промяна в името.
Ще бъде грозно да се развяват и доказват някакви подобни.

# 2 304
То по-грозен развод… хората се бият, спорят, пък мине време и се оправят поне малко. Тези двамата имам чувството, че изпитват истинска ненавист един към друг.

# 2 305
В интерес на истината,, много зависи настина какво е зад кулисите. Аз също съм искала да си махам бащиното и фамилията, като никой освен мин не знаеше какво се случва като отношения с баща ми след развода им. Майка ми наклони везните и не го направих. Категорично не мога да кажа дали децата са прави да искат да махнат фамилията си или не. Брад изглежда като добър човек, а Джоли - не особено, ако ги сравним. Децата, обаче ги виждат по по-различен начин нещата.

# 2 306
.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 22:02 от daniela19

# 2 307
Децата са много по-склонни да прощават. Затова смятам, че тук е имало натиск от страна на майката.
Синът на наш семеен познат така се отказа от името на баща си, дето прашинка не даваше да падне върху него, камо ли да го е тормозил нещо. Точно майчинско его и амбиции бяха причината. Постара се със все сили да го унищожи като личност.

# 2 308
Този син като порасне, редно е да види нещата малко по-глобално. Освен ако не е завинаги заврян под полата на своята майка.

# 2 309
Когато любовта е била много силна след това и ненавистта е също толкова силна. Даже смятам, че има още чувства от страна на Джоли щом иска да му отмъщава. Ако един човек ти е безразличен не проявяваш абсолютно нищо към него и не те интересува. А пък Брад има наглостта да продължи живота си без нея, че се и залюби. 😁 На нея какво ѝ остава, пари не е интересно да му вземе, имат си достатъчно, опита с лозята, но нещо което истински ще го нарани са децата.

Общи условия

Активация на акаунт