Звездни Компромати - Май'24

• 281 273
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 310
  • До морето
Този син като порасне, редно е да види нещата малко по-глобално. Освен ако не е завинаги заврян под полата на своята майка.

Изобщо не е сигурно това. Много хора се надяват и живеят с мисълта, че децата като пораснат, ще видят/ чуят и другата страна, но много често това въобще не се случва.

# 2 311
  • Sofia
Стефка Костадинова…
помислих я за Антония Йорданова/стилистката/
Скрит текст:

# 2 312
Аз, като не знам коя е Антония Йорданова, и я помислих за Стефка Костадинова. Добре изглежда, можеше тенът и ружът да са по-малко, ама изглежда по-загладена в лицето, отколкото преди 20 години.

# 2 313
Дъщерята на Анджи и Брад - Шайло - е подала в деня на 18-я си РД съдебна молба "Пит" да отпадне от фамилията ѝ. Тук наскоро писа някой как уж нямала търпение да се пренесе при баща си, ама май друго се случва.
Това е толкова тъжно. Не се и съмнявам, че майка й има влияние върху нея. Анджелина Джоли е богата, красива, тъпа и нещастна жена.

# 2 314
Тя и Анджелина си махна бащината фамилия, ама не е като да не се е възползвала от роднинството с баща си. До голяма степен го правят и за по-"красиво" изглеждащо име, иначе всички ги знаят кои са. Ако не бяха деца на Брад и Анджелина, никой нямаше да им даде пари да режисират филми и да се правят на актриси.

# 2 315
Не знам колко е реална филантропската й дейност, но така и не можа да ми вдъхне доверие като посланик на ООН.

На мен също.
Съвсем отделно от всичко това, преди няколко месеца ми попадна някаква документалистика именно около създаването на "продукта Анджелина" и там сериозно я разкостваха, най- вече именно за привидната ѝ филантропия.

Също мисля, че още има някакви чувства към Брад. Държи се именно като обидена нещастна и злобна женица.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 12:32 от TuЛи

# 2 316
Имаше някакви къщи за пострадалите от някакво наводнение или земетресение ли беше, даже май бяха по проект на Брад Пит, и събираха дарения за построяването на тия къщи. Не-знам-си-колко години по-късно нищо не беше построено. Започнати и зарязани.

# 2 317
  • Пловдив
Добре де, как тогава Вивиан също е премахнала Пит от името си, като тя е по-малка и още няма 18?

# 2 318
  • Glasgow
Вивиан просто се представя така, официално административно не го е махала.

# 2 319
"Мика Стоичкова обяви, че вече е брокер на недвижими имоти. Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков се похвали в социалните мрежи за предизвикателството, в което се впуска с пълна сила, пише Стандарт.

35-годишната Стоичкова, която се подвизава и като инфлуенсър, става представител на голяма международна компания, която стъпва на българския пазар. Тя търгува основно с висок клас апартаменти и къщи. Съдружник на Мика е Александра Тюркмен, голямата дъщеря на застреляния Филип Найденов-Фатик."

# 2 320
Мдам, Любо Жечев наскоро беше пуснал видео за Фатик и беше изкарал доста изрезки от вестници с интересни изказвания по негов адрес. След смъртта му мисля, че беше цитиран и Стоичков, който го нарича едва ли не свой приятел.

# 2 321
"Мика Стоичкова обяви, че вече е брокер на недвижими имоти. Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков се похвали в социалните мрежи за предизвикателството, в което се впуска с пълна сила, пише Стандарт.

35-годишната Стоичкова, която се подвизава и като инфлуенсър, става представител на голяма международна компания, която стъпва на българския пазар. Тя търгува основно с висок клас апартаменти и къщи. Съдружник на Мика е Александра Тюркмен, голямата дъщеря на застреляния Филип Найденов-Фатик."

Чакайте, Мика нали искаше да работи журналистка, имаше дори рубрика при Евтим Милошев, “говори с Мика”?  А беше учила спортен мениджмънт?! Сега брокер.

# 2 322
  • София
Хали Бери запозна 10-годишния си син Масео с Дейвид Бекъм

# 2 323
Мика развива много бизнеси:

"Мика Стоичкова е на път да се превърне в крупен алкохолен бос. Дъщерята на Христо Стоичков сериозно се е заела с бизнес с високоградусови напитки и вече цяла година успява да го развива изключително успешно. Тя и съдружничката й продават най-скъпата българска водка на пазара, която бие по цена много популярни чужди марки."

Без думи съм за описанието.

# 2 324
  • София
Ако баща ѝ не беше милионер, нищо нямаше да развива сигурно. Звучи ми като някви измислени занимания за скучаещи богаташки деца.

Общи условия

Активация на акаунт