Звездни Компромати - Май'24

• 280 849
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 400
С бариатрична операция е отслабнал.

# 2 401
Освен операция предполагам е слагал и вълшебните инжекции.

# 2 402
  • Разпиляна във въображението
Той не беше ли водещ на Капките? Не следя предаването, но то свърши скоро. Там не се ли е забелязало отслабването?

# 2 403
Забелязахме го още в Капките и коментирахме, че при Гала е казал, че си е направил операция на стомаха.

# 2 404
Предполагам при Геро е комплексно.
Бариатрична операция, медикаменти, хранене. Отделно, в ИГ е пускал клипчета, че тренира.

# 2 405
Сигме, не мисля, че е слагал вълшебни инжекции .
Мисля, че при него операцията си е свършила работата, но все пак не мога да твърдя със сигурност, не съм му светила. Grinning
С операцията се стеснява обема на стомаха, храненето и количествата храна също се променя. Операция и режим на хранене, ако си стриктен могат да направят чудеса. Повечко движение, малко спорт и воала. Изглежда лесно, но не е. Sunglasses
Пп Мириел, да, забеляза се отслабването му.

# 2 406
Лиляна Ангелов, клюкарката станала Мисис Пловдив снощи..
Защо ли прекалено изкуствено заслужена ми е тази титла...
Отдавна говореше дамата, как се вълнува, а на самото връчване я виждах доста сигурна, че тя ще бъде победителката.. Не съм наясно какви са точно критерийте на конкурса, но мислех, че се търси професионална реализация минимум...

# 2 407
Защо изкуствено?
Гледах я наскоро в youtube, снима си сама влогове от пътувания. Не беше досадна. В инстаграм също профилът й е очакван за човек като нея, но е приятен. Мъжът й явно изкарва пари, та се грижи за себе си, с какво да се занимава друго.

# 2 408
Дамата с тойотата има достатъчно акъл да не се забърква с откачалки. Не е от вчера тя, вряла и кипяла е.

# 2 409
Да се беше научила и да шофира и нямаше да има грешка жената с Тойотата. Шегата настрана, със сигурност не е от София и не е очаквала този огън и жупел да се посипе по нея.

# 2 410
Люси Иларионов не си ли прави и той операция на стомаха в Турция ,ама сега пак е същия ,пълен.

# 2 411
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да се беше научила и да шофира и нямаше да има грешка жената с Тойотата. Шегата настрана, със сигурност не е от София и не е очаквала този огън и жупел да се посипе по нея.

Не е задължително, има доста хора, родени или дошли да живеят в София, които са доволно безпардонни.

# 2 412
Люси Иларионов не си ли прави и той операция на стомаха в Турция ,ама сега пак е същия ,пълен.
Трима познати си я правеха заедно, само един свали много килограми.
Трябва да се спазва и режим на хранене.

# 2 413
Дамата с тойотата има достатъчно акъл да не се забърква с откачалки. Не е от вчера тя, вряла и кипяла е.
Не е случайна, сигурна бях…..

# 2 414
  • София
Не е случайна, сигурна бях…..

Коя е тя?

Общи условия

Активация на акаунт