Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 197 576
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Русе
Много добре изглеждащи дами видях.
Една снимка от мен, от днес, но снимана отдалеч.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 17:05 от *sve*

# 2 536
Дам, аз някак пропуснах откъде тръгна разговора за дантелата, но вече е навсякъде около мен

# 2 537
  • Ямбол
Ани, много ми хареса и плажна, и с ленена рокля 😻.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 16:20 от Майола Бени

# 2 538
Аз бих си купила такъв модел дантелена рокля:

И какво забелязах:
Скрит текст:
Обеците /Blumarine/, с които е стилизирана показаната рокля :

Обеци от HM

Както се казва открийте разликите? Simple Smile Тези обеци си купих преди време от HM - спонтанна покупка, някак ми привлякоха погледа.

Цитат
И да, съгласна, че да докараш визия на фолкзвезда е къде-къде по-лесно от това да направиш много естествен, не много забележим,  много свеж грим , който сваля 5 години и няколко безсънни нощи от лицето ти!
Е, Агент - това е висшият пилотаж в грима - малко хора го умеят. За мен е идеалния грим, както и показаната от теб "Армани визия", чудесна е! Purple Heart

Ани, перфектен летен аутфит! Hug
Све, много свежо съчетание, хареса ми Nature High Brightness! Откъде е полата, ако мога да попитам?
Майола, ти все едно ще литнеш заедно с балоните, такова ведро настроение има в твоята снимка! Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 20:52 от Sweta

# 2 539
Ех, Майола, така да ти подхождат тези балони!

# 2 540
Юхууу, с вашите дантели цял ден ги гледам по витрините...в Кенсола видях и цял дантелен костюм. Съжалих, че не снимах...
Ани много хубава рокля, "дори" и с балеринки Wink
Све, полата ти ме плени, все пак е синя, а Майола е като от списание - рокля, чантичка, усмивка и балони. Heart Eyes Аз цял ден не се прибрах, имам пришка от миналогодишни сандали.
Света тази рокля е разкошна, взимай я и обици имаш.
"Естествените" гримирани мацки много ми харесаха. Но тъй като аз съм с две леви и има шанс да се докарам на чалга звезда НЕ смея много с грима. 🤣 Харесах адски тези три, особено последната. Естествено избирам си светлооки, силно се съмнявам, че в Бургас и професионална гримьорка може да те изпипа така:

Ще търся усилено снимката, където ме гримираха в Сефора на Шанз Елизе. Пак ми идваше силно но доста се харесах. Оказа се, че на служебната вечеря аз съм най - нагримираната. Французоойките почти без нищо, или изпипани "незабележимо"!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:16 от mimi.7299

# 2 541
Ха, Мими - викаш към обеците да пришия роклята? Hug
Над бюджета ми е за рокля без повод. Ще я чакам в Зара Simple Smile
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/self-portrait-belted-cot … ss-blue-p00955714

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 22:37 от Sweta

# 2 542
Ох, майко Света! Защо разкошните неща все струват скъпо! Sad

# 2 543
Екзистенциален въпрос, Мими Simple Smile

# 2 544
Дам, аз някак пропуснах откъде тръгна разговора за дантелата, но вече е навсякъде около мен
Дантелата е най-финия текстил, създаван някога.
Датира от 14-15 век в Европа (Италия, Франция, Белгия) и е характерен за висшето духовенство и аристокрация.
Най-добрите съвременни дизайнери на дантела - Valentino, Elie Saab, Zuhair Murad.

# 2 545
  • Бургас/Пз
Света , и аз ще я чакам с теб 🥰.
Мими, има много добри гримьорки в Бургас. Миналата година като търсех за дъщеря ми и булката попаднах на много добри неща. За бала също, но мацката за съжаление отиде в София. Дъщеря ми на бала е точно с такъв тип грим като на Армани. Ама тя имаше порцеланова кожа тогава и много малко й трябваше
Све, супер си със синята пола, макар и отдалече.
Майола, страхотно момиче сииии! Усмивката ти е много заразителна. Искрено се надявам някой път като дойдеш в Бургас да се запознаем на живо.
Магни, тази рязане дантела, много ми хареса.

Момичета издирвам подобен модел чехли.

Тези на Зара ги мерих, но са с ужасно твърди подметки и ги върнах. Много ми харесаха, но не намирам нищо на цена под 200лв . Искам точно кафяво
Тези страшно ми харесаха, но не мога да преглътна цената за сандали, които ще обуя 4-5 пъти лятото

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:40 от ani_d

# 2 546
Ани, давай телефон и контакти, за събития ще ни трябват в бъдеще с напредване на възрастта. Simple Smile На млада кожа е лесно...там няма какво да прикриваш!
Аз харесах моята мома също, но тя само дето не ревна, че и дакарала доста жълтеникав тен. Тя също харесва незабележим грим...а и умее да го прави, показвала съм я.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:38 от mimi.7299

# 2 547
  • В заешката дупка
Майола, много ми харесва стила ти! И прическата! И усмивката! ЧеКа на младини би ти завидяла за музикалния маратон. Сегашната ЧеКа не знам дали би издържала. Grinning
Вече две твои дрехи видях, че са от скандинавски брандове. Ноа-ноа сега показа, а преди една блуза на Стина Гоя, мисля.

Ани, балерини ти отиват много!

А съм със смесени чувства за тези рязани дантели. Повечето неща, които виждам май не ми допадат. Особено като става дума за дантела от глава до пети. Но ето тази пола, примерно, ми харесва:

# 2 548
  • Бургас/Пз
Чека, благодаря, ама не са моите обувки това. Купих си ги с голямо желание и много си ги харесвам, но не мога да ходя на такива равни обувки. Заболяха ме ахилесите и винаги така става като съм с равни обувки. Ще си ги нося, но определено няма да е често.

# 2 549
...
Над бюджета ми е за рокля без повод. Ще я чакам в Зара Simple Smile
https://www.lyst.com/clothing/self-portrait-belted-cotton-lace-maxi-dress/

За мен точно това е красива дантела и ми изглежда и по-скъпо/по-класно.
Другите дантели по-назад, включително тази в клипа на песента и особено модерните сега костюми от две части (това лично аз не мога да си помисля да го нарека "панталон ") за мен някак евтинеят. Без значение дали реално са евтини или не.

Общи условия

Активация на акаунт