Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 455
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 520
Изчетох всичко, (какво запомних е друг въпрос) видях малко снимки, но да си кажа Wink
Благодаря за снимките от различни дестинации.
Завиждам благородно. ДХЗ, ти винаги си фатална. Съни, изглеждаш много добре в червената дантела. А тортата е без коментар. Надя, респект за труда ти, страхотна фигура.
Харпи, пропуснах снимките ти, но аз те оприличавам на самодива ( комплимент е) и с по- светла коса повече ще ми харесаш. Т.е. без контраст.
Имам за лятото дантелена бяла памучна рокля, а скоро купих  черно- златиста напълно прозрачна. Утре чакам и подплатата ѝ- черна рокля тип нощница. Дали ще се харесам и дали комбинацията ще е ретро- ще разбера скоро.
Щерката беше абитуриентка, но все още нямам официални снимки с нея. А аз съм от тези, които ползват телефона за разговори и много рядко за фотоапарат.
Майола, ще се справиш.

# 2 521
  • Бургас
Леле Майола, млъквам веднага. Аз имам само две работи и в сравнение с теб въобще нямам право да мрънкам. При това едната е сезонна, не постоянна. Пожелавам ти сила и издръжливост Hug

# 2 522
Майола, Майола... Такава програма само! Освен да ти пожелая силата да бъде с теб Simple Smile.
     Съни, разкошно младо момиче с разкошна червена рокля и торта. Simple Smile
      Дхз, думата наистина е фатална и винаги шик .
       Снощи си открих на тавана едно сабо. Чудя се дали бих го обула. Височко е. Но пък наскоро заглеждах един модел. Добре че го купиха и не остана номер, да не се изкушавам.

Малко са се смачкали.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 12:06 от Tit*

# 2 523
Майолке ще се справиш! Ти си силна жена!
Тит, тези чепици според мен не стават вече за носене! Simple Smile

# 2 524
Права си , Мими. Ще ги хвърля.

# 2 525
  • Бургас
Ал, mariat, благодаря!
Tit* и на теб, голям комплимент, само дето дори и на снимката от преди 5 г. съм си порастнало момиче 40+ Smiley Сабото и според мен е доста износено, зарадвай се с нещо ново.

# 2 526
Момичета, благодаря! Около мен очти никой не носи и харесва такива неща. Като всеки Телец искам нещо да създавам, харесва ми да илезе нещо красиво. Подарявам цветя, коледни за подаръци, харесват ги. ДХ3 пиши ми какво искаш, ще ти го изплета ако мога, но съм по-бавна.  Сиска, и аз червената най-много. Майола, твоята цветна като теб!
Не мога да изчета всичко, но чудни творения. Галчо чудесно са!. И аз плетях и шиех в онези други годи и и времена.
Като бях младичка много носех трико и плетиво, на рокли, костюми. Стои по-добре на слаб човек.
Мин година си купих рокля плетиво пак, по-свободна и с подплата, че е “на една кука”.
Много си я харесвам. Чакам да стане за рокли…

# 2 527
Тit, и аз имам едни колебания за обувките, които получих днес. На живо са бронзови и не толкова лъскави. За работа стават, защото са с дебел и не много висок ток. Топът остава.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 13:43 от G&B

# 2 528
Хубави са, GB!

# 2 529
# 2 530
  • Бургас/Пз
Благодаря,Диа , много мило 😍
Открихме сезона с ходене по брега. 8км Simple Smile

# 2 531
Бени, какво означава "ще се размажа на Хилса"?
А иначе ще оцелееш, дори ще го направиш със стил, щото имаш ли друга алтернатива!?!

Изключително шармантна Съни в червена дантела!
(и веднага се сещам колко харесвам асиметрични рокли и каква мъка е да им подбереш сутиен)
Ани, не е хубаво това, дето го правиш, ама хич Wink закачам те!

ДХ3 - защо казваш, че си мъничка? Аз винаги съм те възприемала ако не като много висока, то едно 168 см - т.е. никога не ми изглеждаш ниска?

Сандали като на Света съм имала и носила много и в различни варианти. И пак ще нося. На мен ми стоят по-груби обувки/платформи за разлика от разни ню-ню балеринки. Ето това вече е дефиниция за мъчение за мен!

И да, съгласна, че да докараш визия на фолкзвезда е къде-къде по-лесно от това да направиш много естествен, не много забележим,  много свеж грим , който сваля 5 години и няколко безсънни нощи от лицето ти!
Скрит текст:
Аз му викам "Армани визия" като синоним на "clean beauty"Simple Smile)) - рекламите на Армани изобилстват с прекрасно "естествени" жени, старателно гримирани и ретуширани!

Агент, изключително много ме впечатли забраната за продажба на цигари на деца, родени след 2000. И то завинаги.
Нали Simple Smile понякога в тази страна могат да те изненадат и много позитивно!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 16:32 от Agent Provocateur

# 2 532
163-4см съм, Агентче.Имам съразмерно тяло и може би заради това имаш такова усещане.Мама беше колкото мен висока, но с по-къси крака.Сестра ми е така.Татко беше 175/6см., но с дълги крака и изглеждаше много строен и по-висок.
Днес ще ровя за сандали на платформа, ако си оправя дрешника.
Дънковата пола, понеже е с две цепки(има и отзад), се оказа изключително удобна и комфортна.Радвам се, че си я купих:

# 2 533
  • Ямбол
Агент, Хилса е Hills of rock - тридневен музикален фестивал в Пловдив. Групите, които са хедлайнери тази година са Korn, Bring me the horizon, Amon amarth. Харесвам и слушам доста широк диапазон от музика, но хард и хеви са това, с което съм закърмена. А и такива концерти са ми лекарството и ми помагат да изкарам натрупаната отрицателна енергия (че иначе съм човек, който задържа нещата в себе си). Та в този смисъл ще се размажа - ще се върна прегракнала от пеене и викане и с мускулна треска 😁🫣.
А иначе - ще се справя с всичко 🤗🤞, няма как иначе.

Оххх, прибрах се с две рокли 😅

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 19:03 от Майола Бени

# 2 534
  • Бургас/Пз
Майола, сигурна съм, че и на тома ще издържиш и то със стил 😘
Дх3, винаги си подбират страхотно дрехите, затова й всичко ти стои толкова добре. Аз също си мислех, че си по-висока. Явно и пропорциите имат значение.
Моята ленена рокля , която ви бях показвала се оказа супер удобна и много подходяща за дошлото изведнъж лятото. За първи път нося балеринки.
Агентче, опитвам се да влизам в лятна форма 😄🥰 С тези визии на Армани ме уцели право в сърцето. Искам някой ден да мога да се гримирам така

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 15:09 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт