Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май!

• 198 460
  • 2 639
  •   1
Отговори
# 2 505
Гледай ти! Интересно, сега ще я пратя на благоверния, но той харесва и клипът! Flushed
Наде, Наде...неблагородно ти завиждам...страшна форма! Hug
Деси, чудничка както винаги!

# 2 506
Прати на ТМ историята на песента:

# 2 507
Надя, супер форма  😍
Лек път!

Мтз, в текста ми няма сравнение, а само споделяне кое място на мен ми харесва повече 🙂

Да вметна, че при белите дантели е малко сложно да не изглеждаш все едно си свалила пердето, или срязала булченската си рокля.
Д&Г с дантелите много ги бива.
Добър вариант е бяла памучна рокля рязана дантела, или английска бродерия/дантела - стоят добре, не изглеждат евтино.

Harpa, за да мине пълна почивка, нали знаеш. Иначе става хронично и при повече натоварване се обажда 🫤
На снимката те виждам със светла коса и доста по-тъмни вежди; това ми идва като цветова несъвместимост, но както се харесваш.

# 2 508
  • Бургас/Пз
Надя, респект, страхотна форма, голямо си вдъхновение! Голямо Браво!!! Направо съм без думи.

Дх3 красота си ми ти голяма, каквото и за облечеш

# 2 509
Надя, респект, страхотна форма, голямо си вдъхновение! Голямо Браво!!! Направо съм без думи.

няма да повтарям Ани.
+100, както се казва;)
Агент, изключително много ме впечатли забраната за продажба на цигари на деца, родени след 2000. И то завинаги.
Пенева, да се покажеш, като я купиш бялата дантела, моля.
Сандалите, показани от Света ми напомнят 1999, когато събирах пари от стипендия, че да си ги купя. Носих си ги с кеф де, как са ми издържали краката да ходя с тях по цял ден, не знам;)

# 2 510
Ами да, аз не помнех годината, но сега като каза - тогава някъде ще да е било ги носих и аз. Моите бяха удобни, още помня едни - черни, високи като показаните, но платформата отпред обира разликата с високия ток, нямах проблем с носенето им. Simple Smile

# 2 511
И после 2011 отново бяха актуални. Аз от 98-99г не пазя, но имам няколко чифта купувани тук. Не знам дали бих ги обула отново, но мога да ги покажа като музеен експонат 😂

# 2 512
Магни, тренда 2011 съм го изпуснала? Нищо не пазя аз - хвърлям.
Давай, показвай Simple Smile

Аз харесвам памучната дантела. Ето какъв хубав дантелен топ - 100% памук са извадили Reserved в лятната колекция /ципът отзад обаче можеше да е скрит/:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 21:23 от Sweta

# 2 513

няма да повтарям Ани.
+100, както се казва;)
Агент, изключително много ме впечатли забраната за продажба на цигари на деца, родени след 2000. И то завинаги.

Няма да потретвам Ани и повтарям Tuty.

Показаните сандали от Света, за съжаление съм нямала никога и никога няма да ги имам, за съжаление.

Ма какъв е хубав синът на комисар Катани, но обекта на желанието му също е molto bella.

Света, аз полата загледах вчера в магазина, но бяха останали само от L и XL. Но сега като гледам колко много прозира май ми мина мерака.

# 2 514
Пинки, в сайта има номера без с. Хубава е полата, но да - много прозира.
Този топ ще стои добре и с широк панталон. Аз сега го видях - и него и полата.

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 21:46 от Sweta

# 2 515
  • София
Наде, не знам за Малдивите, ли да завиждам повече или на перфектната ти фигура!!! Hug
След тоя фотос се чувствам като отпусната торба! Grinning
Ама,  то е от вкусният крем- карамел и пищните вечери на майка ми тук!

Ал, това сравнение на Катания с Париж мога да го отдам само на приповдигнато настроение от екскурзията! Smiley
С Париж мога единствено Виена да сравня! И пак е недостижим! А Виена обичам много!

# 2 516
  • Бургас
Ехее, голямо вдъхновение в темата на десени и дестинации. Аз май харесвам дантелени дрехи, не че имам много, но ще потърся нещо да покажа.
За показаните високи сандали на платформа - една от първите ми мечтани покупки - и осъществени с първата заплата. Много им се кефих, взех и бели и черни, между другото наистина много удобни. Снимки естествено нямам от 1997г...
 Оф, нещо се изнервих, ако намеря по-късно ще добавя още.
Наде, думите не стигат... Страхотно изглеждаш, наслаждавай се на живота!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 21:44 от sunny-n

# 2 517
Копче, и ти ли не можеш да четеш? 😂
Написах че Катания ми харесва повече от Париж
Привет от Катания мацки!
Много ми харесва, много повече от Париж
Не сравнявам градове, изказвам мнение 😘

Скрит текст:
А сега и мнението ми, което рaзбира се отново e лично Wink
Париж ми е неприятен, за последните 15-20 години в него най-ясно се вижда как Европа пропада превзета от новите варвари. Европа е свършена.
Имаме съседи французи, млади хора, които не желаят да отгледат децата си във Франция, имаме германци - млади и високообразовани, и те така. Имаме роднини във Франция, отдавна се изнесоха от Париж и думите им са, че Париж вече не е френски. И т.н. и т.н.
Света се променя, нови места постепенно изместват старите.

Очаквам с интерес да видя каква бяла дантелена рокля ще си избере Пенева 🙂

Имаше пищна сватба в центъра на Катания. Красиво. Топличко беше, но мъжете бяха с костюми, а повечето жени с дълги рокли, тук-там гащеризони. Сандалите в златно и сребърно, на висок ток. Имаше и една червена рокля, светеше.
Скрит текст:

и

Съни, разкошна рокля 😍

# 2 518
  • Бургас
Едва успях да изчета всичко, но ви настигнах най-сетне.
Честито на празнуващите, бъдете здрави и щастливи!
Видях някои снимки и ги харесах всички най-вече тези от пътуванията. Ал, благородно завиждам, Италия ми е любима, но в Сицилия още не съм била. Имахме план за октомври, но както се очертава, май няма да стане.
Исках и много други неща да напиша, но не мога. Отивам да спя, никак не съм сова и както казва Мими, утре трябва да съм хубава.
Лека нощ, момичета!

# 2 519
  • Ямбол
Като стана дума за сови и чучулиги, да си кажа че аз пък съм гълъбът с вирнатите крака от туй меме 😆

Имам да уча 10 стихотворения наизуст, да пиша н-броя страници с  ръкописни букви, да уча за изпити, да участвам в организацията на предизборна кампания, да измисля кога ще вместя една операция, за която ще ми е нужен поне месец за физическо възстановяване, да изкарам стаж, да преборим едно НВО със седмокласничката и да не полудея междувременно. Като оцелея, ще се размажа на Хилса.

Общи условия

Активация на акаунт