ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 984
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мамита,кое беше чайчето за стимулиране на кърмата,че май нещо спира и съм тъжна Sad

Аз вчера си взех ЕГНто,с малко перипетии...Първо отивам в общината,питат ме за името на детето,казвам го аз-няма такова дета,Питат ме пак - казвам го,ама малко троснато, и пак ми казват че няма...И аз се усещам,че и двата пъти казвам името на баткото, и ми стана много смешно Mr. Green/ навик,кво да правиш,бъркам ги много още Mr. Green/ Така или иначе,пак го нямаше, провежда се някакъв тел.разговор,и ми се казва,че трябва да отида на Витошка,ритуалната зала, защото имало някакъв проблем Shocked Отивам аз,готова да се бия,щото като чуя проблем в администрацията и настръхвам.... Влизам и виждам 4 бюра, зад тях 4 жени,които ме гледат умно и казват"А,ето я и майката" Rolling Eyes Питам аз с агресивен тон,какъв е проблема,и защо ЕГНто не ми е в общината,а те ......милите не могат да схванат имената на таткото ни/ нали ни е чуждоземец, и по паспорт първо пишат фамилията,после имената, а нашият има и 3 имена Mr. Green/ Еми,все си мислех,че могат да схванат кое какво е,предвид че моето име фигурира там, със същата фамилия Wink Абе, пак ми стана смешно,особенно,като виждам,как едната пише на компютър,другата бие печата,а третата ми дава да се подпиша...четвъртата не ме уважи Mr. Green Mr. Green

Да ви кажа,вчера една мама от блока, с много ревливо бебче,ми сподели,че намерила решение на проблема си - някаква люлка на Фишер,с батерии,сама се люля, и бебо вече не плаче,а спи....много спи в люлката, и мама много хепи Mr. Green Това ви го казвам,в случай,че някой има остра нужда Hug

# 106
  • Ку-куландия
magnoliamm това с имената и аз онзи ден го направих в Торакс та срам ме хвана Embarassed

# 107
  • София; Дружбето
Аз поне пих лактогонен чай, най-обикновен някакъв. Като влезеш в аптеката казваш лактогонен и ще ти предложах бг и този на хипп. А иначе тази люлка много исках да си я купя отдавна, но реших да изчакам да видя дали ще ми се наложи Mr. Green

# 108
Ок,ще проверя в аптеката за такъв чай,тенк ю Mr. Green

Мда, това с двете деца, от един пол, си е голям екшън - първо се започва с имената/едно време се смеех на баба ми,че все ни бъркаше имената на внуците,после на майка ми , и тя все ги бърка, ама сега вече разбрах,че не е лесно Mr. Green/.

Абе хора,какви сокчета,кви 5 лева - та нашите бебета са на по месец,какви  сокчета давате  #Crazy #Crazy #Crazy Недейте така Naughty Това си е моето мнение,ама все пак,не мисля,че на едно такова малко бебе е здравословно да се започва със захранване...Има време, цял живот все сокчета и други храни ще яде,ама само сега му се е паднало да папа кърма-най-ценното,което мама маоже да му сготви Peace

А иначе за виното - така е,едно време са им давали попара с вино,на полето,бебето на гърбът,и мама жъне....и са имали по 10 деца, нямали са интернет, и ей го на - оцелели са,факта ,че нас ни има е достатъчен. Grinning Като ви стане тежко,спомнете си вашите баби как са гледали децата си,и ще видите,как ще ви стане едно леко и хубаво Mr. Green

# 109
  • София
Аз имената не бъркам, ама най-редовно му говоря на "нея"  hahaha Joy Laughing.
Тази люлка има ли я в БГ? И колко струва?

# 110
Аз имената не бъркам, ама най-редовно му говоря на "нея"  hahaha Joy Laughing.
Тази люлка има ли я в БГ? И колко струва?

Мисля,че я има, не ми звучеше като да си я взела от далеч newsm78

Май е тази http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=demo&selCa … gsw&pid=30548

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 12:00 от magnoliamm

# 111
За увеличаване на лактацията има в аптеките хомепатично лекарство Рицинус Комунис 5 СН, вземат се преди кърмене по три перлички, три пъти на ден.
Само дето на мен не ми помогна  Cry

# 112
  • София
http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=32&products_id=164
Клеми виж тук, това е моята мечта  Party
Въпреки, че в чужбина са доста по-евтини  Close

# 113
  • София
Хехе, явно ще като ревем, ще ревен , близо 400лв за люлка няма да ни огрее. Wink

# 114
manana , на упътването в Еспумизана видях, че пише 25 капки, но ми се сториха доста, че тя е доста мъничка още и реших да и давам по 10. Дали пък не са прекалено малко?  newsm78 А те при всяко хранене ли се дават? Защото аз през нощта не съм и слагала в млякото. Да не би затова да се е драла толкова тази сутрин?  Thinking Но явно при нас ще са сутринта силните колики. Ще видим и днес как ще бъде.
Аз си мечтаех за люлеещ стол за мен, но пък с него беба пак все ще ми е в ръцете. Знаех си, че трябваше да и вземем легло -  люлка. Защо ли само слушам хората.  ooooh!

# 115
Здравейте мамчета, най-после влизам във форума след 2 месечно прекъсване. Честито на всички мами и целувки на техните бебоци.
Моля да ме впишете при Декемврийските мами, защото моят юнак се роди на 19 декември, близо месец преди датата си, със секцио по спешност.
Казва се Александър, роди се 3100кг., 51 см. и само за първия месец наддаде 2100кг. и порасна с 8 сантиметра.
 хайде засега останете със здраве че надаваме вой.
По-късно ще прочета всичко което сте писали и ще се включа.

# 116
Да питам кърмещите майчета - имате ли болки в долната част на гърдите??? Това при изпразнени гърди  newsm78
От снощи ме боли едната, но не напипвам нито бучки нито нищо. Питам се дали е нормално??

# 117
  • София
Вижте какво открих докато се рових.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=159901.0
Още не съм прочела цялата тема, но предполагам, че мамите вече са си поръчали играчките. Но ние също бихме могли да се организираме и да си поръчаме нещо, макар и по-нататък във времето, защото нашите бебоци са още малки. Ние имаме подобна на тази http://www.family-bg.com/catalog/prX_1541.htm?osCsid=71f7d12601f … 476c5217399228800, но още не сме я извадили. Въпреки, че има легнало положение не е равно и за сега се въздържам, но ако много заревем скоро ще я вкараме в употреба с някоя възглавничка под гръбчето.

Всъщност нашата май е такава
http://911.bg/a2/offers.asp?p=2120912&types_id=4061

# 118
  • София/Варна
Гали, нормално е да усещаш болка веднага след кърмене, защото малко или много гърдата започва отново да се изпълва.

# 119
  • София
Викс, тази по-може да ни огрее. Но предполагам пък не е батерии? newsm78
На нас вчера ни подариха втора музикална играчка за над леглото и сега Дани е най-щастливия малък мъж на света, не може да се нарадва и на двете. /сложили сме двете една до друга над него/. Сноши до 12 часа и гука, а го сложих в 10;30 да спи уж. И лампата изгасих, но ТВ му светеше достатъчно да я вижда, голяма радост беше. Joy

Общи условия

Активация на акаунт