ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 966
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Шош беше  като мандаринка от жълтеницата до скоро и въпреки настояването на педито, пак не му дадох нито веднъж глюкоза!!!
Ако кърмиш е грехота да се дават други неща... Няма морков или ябълка, които да са по-полезни от майчината кърма!

# 91
  • София; Дружбето
Айде ние да почерпим виртуално за месечинката на беба и честито на останалите ни астрални братчета и сестрички  bouquet Днес ще се поглезим на ръце при мама аради празника Mr. Green Отивам за любимия си приятел - кафето kaffeetrmker_2

# 92
  • Ку-куландия
Добро утро и от мен. Аз вече пинах кафе, че баткото е станал в ранни зори, събуди и бебко и двамата реваха в един глас до преди малко. Пълна лудница.
Вчера взехме акта за раждане на бебето и се оказа че с баткото имат едни и същи последни числа. При вас мами с породени деца така ли е? Много ми е странно, чак пък катъв късмет newsm78

# 93
ЧЕСТИТА МЕСЕНИНКА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ДНЕС ИМАТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН! newsm59  ura
При нас времето днес е адски гадно и пак ще си стоим в къщи #Cussing out. От днес ще имам гледачка, свеки е в отпуска и ще гледа бебчо, а мама ще трябва да чете за изпити  smile3529smile3515. Не знам дали ще се получи, нещо съм много разсеяна, все ми се спи и мисля само за бебо, дано  Praynigвсе пак се получи нещо, че хич не ми се прекъсва.
Хайде чао отивам да си направя поредното кафенце, че две не виждам  smile3507.
Presi за ЕГН-то нашите са с различни последни цифри, извадили сте голям късмет.

# 94
Добро утро и от мен  Wink
Аз да започна пак с оплакванията. Моят син не иска да суче от едната гърда. Направо в чудо съм се видяла. Като го сложа на нея се започват едни писаци, направо борба ви казвам. Преместя ли го на другата се кротва и си яде нормално. Всичкото мнго хубаво ама едната ми стана по-голяма от другата и то доста. Че така .

# 95
  • София
Добро утро!
Ние се оригваме, а аз пиша с 1 ръка, както обикновено.  Laughing Беба снощи рева няколко часа, но пък после спа от 12.30 до 6 и аз съм мноо хепи! Пу-пу-пу да е все така!  Simple Smile Жалко, че времето май няма да става за разходки днес.

ive, добре дошла при нас!  Hug Надявам се, че ще се чувстваш добре в нашата сплотена дружинка.

Преси, браво за куража да родиш толкова скоро. Като ви погледна с Клеми и Стилияна и се стягам да не мрънкам, че хората сами с 2 се оправят.  Heart Eyes  Hug

Ивонска, ми той чичо ми е от Врачанско и е (за)хранен с попара с вино, пък нищо му няма - един такъв спокоен, спокоен  Joy А как носи на пиене няма да ти казвам, че не е за пред хора!  Crazy

# 96
  • София/Варна
ние сме от тия дето днес правят един месец - имате една виртуална почерпка и от мен Simple Smile.
Огнян нешо е пресипнал - не знам дали от рев или защото за 2 дни му бяхме спрели овлажнителя. Дрехите му прогресивно умаляват и скоро май ще се налага пак да ходя на пазар.
Да се изфукам - вчера свеки ме е похвалила на майка ми, че съм гледала малкия с много любов, спокойствие и увереност. Била изненадана колко много неща съм знаела за отглеждането на бебета и с каква лекота съм се справяла (няма да ви казвам как гордо се напъчих като го чух Wink)

# 97
Добро утро и от мен.
Честита месечинка на празнуващите  bouquet
По въпроса за алкохола в капките. Баща ми ми разказа, че с брат ми като сме били бебета за коликите са ни давали по кафена лъжичка домашно червено вино и е действало безотказно. Е в момента със сигурност нямаме проблеми с алкохола. Мен още ме е страх да го ползвам, ама ако няма на къде вече и на това ше се спра. Все пак е изпитана рецепта:)

# 98
Майка ми каза, че моите колики са продължили 3 години Shocked Как е издържала не знам. Ама не ми е давала вино.
А Ники (баткото) нямаше една колика. Трите първи месеца си ги проспа кротко, а после стана едно торнадо, не е за разправяне ooooh! Сигурно, защото му изникнаха зъби на 3 месеца и го раздразниха Grinning

# 99
  • У дома... някъде
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МЕСЕЧИНКИ!!!! newsm51 newsm51 newsm51
И аз мисля че бебчетата сами трябва да се откажат от нощното папкане,аз например не съм правила нищо по въпроса и Дари сама реши че не и трябва папо през ноща и съм много доволна(пу-пу-пу).И така си изгради режим на 3 часа да папка,ако евентуално имам някаква работа и закъснея малко тя сама се буди smile3521.Но трябва да подчертая,че за това се потрудих малко и аз да и помогна като противно на всички теории си я събуждах на тези 3 часа независимо дали спи или не,разсънвах я и душицата си папкаше Misc Baby Bottle.А всички знаем,че бебето щом спи не трябвало да се буди,но аз не мисля така и си е лично мое мнение Laughing
Относно Бейбиноса давам по 6 капки 3 пъти на ден направо в млякото и си ги пие без проблем,след това си бодърства малко и сладко си заспива,рядкост е да плачка от колики(пу-пу-пу) или по-малко и се успокоява smile3504.Днес ще ходим на разходка,тук не е толкова студено 1stroller newsm30.
Лек ден на всички и да слушкат бебенцата newsm63

# 100
Добро утро, мами!
Нас коликите от вчера ни налегнаха с пълна сила и се виждам в чудо  #Crazy Започнах да и давам от Еспумизана, обаче май няма ефект. Даже ми се струва, че от него реве повече.  Thinking Сигурно си въобразявам.
Днес сме на първата консултация (пак улучихме отвратително време  Crossing Arms ) и ще питам педито. Нормално ли е и през нощта да имат колики тези деца. Нас май ни мъчеха тази нощ.
tani_p, памперсите ги взимам от складовете в Кичука, ако ги знаеш къде са. А повечето дрешки в началото ги накупих от Вис Виталис. Сега обаче взимам от кварталните магазини. Близо до нас има два за бебешки и детски дрешки.
Ето, пк се започна. Нали уж коликите били само следобяд. Като гледам нас от ранни зори ни хващат и карат целия ден. Дано да открием скоро с какво да ги облекчаваме, че като я гледам как се мъчи и ми се къса сърцето.  Cry

# 101
Най - накрая и аз се добрах до компютъра, че от този рев, мрънкане, хранене, смяна на памперси не ми остава време.
Честит 1 месец на всички родени днес!
За спането през нощта и пропускането на хранене, направо ви завиждам. При нас не може да се случи да не папаме в 3 през нощта и да спим непробудно  повече от 1 час.Като линейка съм - от нейното легло до нашето.Пък като ми писне да ставам, слагам бебека при нас.
Коликите продължават да ни тормозят, но ние все още не сме открили ефикасното за нас средство. Ма ще взема да пробам първоаз ефекта на виното и след това ще предложа и на малката. Я да вземем и двете да се понапием и да спинкаме. Ух, времето днес не става за разходка.А така ми се излиза. Вчера с количката повече от два часа бяхме на разходка.

# 102
А родените на 31 кога ще си имаме честит 1 месец на родените днес   Cry

# 103
  • София
За капките против колики, явно е съвсем индивидуално,както всяко друго нещо. На нас Инфакол много ни помагаха и за каката и за дани, но сега имахме само едно шише и свърши. Еспумизана е горе-долу, а Бебиноса като го дадох на Никол  беше трагедия. Почервеня цялата, така се разрева,както никога до тогава, едва сме я успокоили. Е, на третото даване с такава реакция реших да си капна и аз от тези капки да вида какво толкова им е. Ами  Sick Sick Sick ужасни са. Горчат невероятно много, спрях ги веднага, защото освен, че ревеше като заклана не и помагаха. Ама гледам сег, че на някой деца помагат. Ние сме ОК за сега с Хамомилата, не давам даже при всяко ядене, а 2-3 пъти най-много на ден, дреб е спокоен. Надяваме се да си намерим Инфакол от Гърциа още едно шише, да имам ако пак се върнат коликите.
Как сте с ноктите? Моите се цепят, люспят зверски просто, а пия виамини, фрешове, ама не и не. Сега минах на витамините на Фито, надявам се като съм дала 60лв да вземе да помогне накрая.  Confused По този повод днес ще зарежа децата на баща им и отивам на маникюр, да видим маникюристката какво ще каже, че съм като мъж в ръцете, ноктите ми са до дъно изрязани.
А, и ние сме със залепен пъп, имало опасност от пъпна херния. Добре, че  е лекарката на Нинище, че моето педи явно ни гледа през пръсти.  #Cussing out

# 104
Ехо82 по колко капки еспумизан даваш? Освен това коликите се менят, не са всеки ден по едно и също време и е нормално да се появяват и през ноща(лош късмет:().
Иначе за ноктите - при мен проблема е в кожичките около ноктите. Почти на всички пръсти са се възпалили и болят много, а и цялата ми кожа е станала супер суха - независимо с какво я мажа тя си се бели ли бели. Ще взема и аз да се наклепам като бебо със свинската мас Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт