Ако кърмиш е грехота да се дават други неща... Няма морков или ябълка, които да са по-полезни от майчината кърма!

. От днес ще имам гледачка, свеки е в отпуска и ще гледа бебчо, а мама ще трябва да чете за изпити 
. Не знам дали ще се получи, нещо съм много разсеяна, все ми се спи и мисля само за бебо, дано
все пак се получи нещо, че хич не ми се прекъсва.
.
Жалко, че времето май няма да става за разходки днес.
Надявам се, че ще се чувстваш добре в нашата сплотена дружинка.

А как носи на пиене няма да ти казвам, че не е за пред хора!
.
) 
Сигурно, защото му изникнаха зъби на 3 месеца и го раздразниха

.Но трябва да подчертая,че за това се потрудих малко и аз да и помогна като противно на всички теории си я събуждах на тези 3 часа независимо дали спи или не,разсънвах я и душицата си папкаше
.А всички знаем,че бебето щом спи не трябвало да се буди,но аз не мисля така и си е лично мое мнение
.Днес ще ходим на разходка,тук не е толкова студено
.
Започнах да и давам от Еспумизана, обаче май няма ефект. Даже ми се струва, че от него реве повече.
Сигурно си въобразявам.
) и ще питам педито. Нормално ли е и през нощта да имат колики тези деца. Нас май ни мъчеха тази нощ.
ужасни са. Горчат невероятно много, спрях ги веднага, защото освен, че ревеше като заклана не и помагаха. Ама гледам сег, че на някой деца помагат. Ние сме ОК за сега с Хамомилата, не давам даже при всяко ядене, а 2-3 пъти най-много на ден, дреб е спокоен. Надяваме се да си намерим Инфакол от Гърциа още едно шише, да имам ако пак се върнат коликите.
Препоръчани теми