ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 946
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Няма как да се удържа и да не открия темата с историята на едно осиране....  Crazy

Бейбинос, 4.90 лева, немски, срещу колики, съдържат копър, лайка и кориандър. За няма и 30 минути се нуждаехме от повторно къпане! Ако и коликите сбори - спасени сме!  Mr. Green А Инфакола.... f*** off! Така го беше запекъл, че и киви не помагаше...  #Cussing out
Обаче как ги даваш? Доста са гаднички на вкус, аз пред малко й ги дадох с лъжичка неразредени (редувам с еспумизана да видя кое действа по-добре) и милата направи много кисела физиономия. Страх ме е че ако ги прибавя към млякото, няма да иска и него да пие...

Момичета,
може ли някой кратко и просто да ми каже как да добавя снимки към албума. Дойде ми и на мен мерак да сложа наши снимки, но се оказа че не знам как  #Crazy

# 61
Биби и ние не ползваме. Винаги когато е неспокоен предлагам цица и с баткото така правех и не е цокал биба.

Да и аз  правя така,обаче......на разходка издържаме не повече от час(поне да беше лято!)А утре сме на лекар и аз с ужас си представям как ли ще издържим по-дългото излизане без даване на гърда?Може би за такива случаи има нужда от биберон?Иначе,отначалото предполагах,че ще се справим без него,даже и не съм купувала такъв.

# 62
Освен, че ме наповръща, ме напика и наака, изстреля го и акото под налягане и ми оплеска жилетката Mr. Green горката тя, наповръщана, напикана, наакана Joy
Отивам при него.

# 63
Оф, най-накрая заспахме - днес е спал всичко 1 час..........кво е това  дете незнам........
Педито ни дойде на консултация днес.....и мнооого сме пораснали - от 3100гр сега сме 4400гр  Mr. Greenи от 49см сега сме 57см, Mr. Green което много ни учуди с педито.....сигурно се е родил по-висок ............другата седмица ще дойде да му сложи хепатит Б, а другите ще ги умуваме към края на 2 месец.....

А трябва да го запишем и при лекарката по здравната каса, че още не сме - но много ме е яд, че като дойде за първи и последен път вкъщи й дадох епикризата на детето, ама мисля да си я поискам да си е при мен.........като беше болен първата седмица от жълтеница съм й се молила по телефона да дойде за пет минути да го види наред ли е, ама не, така и не дойде, а живее през два блока Close........затова сега ползвам частен педиатър, който идва всяка седмица и стои по 1 час.....съвсем друго е.......гимнастики му прави, ноктите му реже, пишока му оправя и кво ли не....но пък има и странности де - сега иска да опитам да му давам по малко сокче от ябълки, по 30мл, да видим как ще го понесе.......и да заменим нощното хранене със сокче.........аз мисля че му е рано за сок, ама то само ще си покаже детето...

А ходилите вече на консултация - взехте ли напраление за ортопед, нали ни се полагаше??

# 64
Хайде да се разпиша и аз в новата тема! Най-напред честит празник на патерици на всички влюбени, пияни и загубени! Аз в оня списък скоро нямам изгледи да вляза luvbed, макар че много ми се иска Mr. Green Embarassed, ама все пак родих преди 16 дена!
Ним, като прочетох какво си писала, честно, повярвай ми, чувствах се снощи по същия начин - мъжът ми беше цял ден на работа (разбирай от 10ч сутринта до 2,30ч посред нощ), когато се прибра (без подарък, защото нямал възможност да купи цял ден на работа), аз бях чорлава, по нощница, оповръщана и зла (заради четири-часовото реване на Вики от коликите). И изведнъж почувствах, че няма да мога да се справя като майка и че ще бъда ужасна майка.... Така че не си сама в самокритиките...... Да се надяваме само, че ще се оправим Praynig
Честито и на всички бебоци, които днес празнуват своят първи едномесечен рожден ден - много да радвате мамите си, по-малко да плачете и повече да слушкате!
Така, да давам подред:
Ивонска, златна да си, душо, за тия капки! Снощи в 2ч докато дундурках пищящата Виктория, прочетох какво си писала и тая сутрин беж към аптеката! Току-що й ги дадох (защото й давам и Еспумизан), ама нещо хич не ги хареса и чак се задави. Ама й ги дадох, и веднага заспа! Ивонска, огромно благодаря! Ама я да те питам нещо: нашата лекарка каза, да ги даваме не повече от 7 дни, тъй като капките представляват алкохолен извлек на билките и да не го омагьосвам бебето....... Ти какво ще кажеш по въпроса?
Анджелина, ти храниш под режим, нали? Я кажи, как отвикнахте нощното хранене? Успяхте ли въобще, защото на мен ми се иска да я откажа нашата да яде нощем, че мама да може поне 4-5 часа да поспива...... Я и другите мами, които хранят под час, да се произнесат (макар че, така като гледам, повечето кърмите на поискване).
Междудругото, Анджи, не те ли притеснява това повръщане - защото и нашата преди повръщаше често (особено в родилния дом, където се опитах да кърмя на поискване, ама се оказа, че тя е много лакома, много яде и после всичко връща). И сега много ме е страх от това повръщане. Държа я определен брой минути на гърдата, само и само да не  преяде.... Вие вземате ли някакви мерки против това повръщане?
Колкото до бибите, нашата е на Авент (0-3 мес), ама малката я плюе и предпочита 1 пръст, 2 пръста, 1 ръка, а ако може - и двете ръце в устата #Crazy
И да ви питам - тъй като вашите бебоци (повечето) са по-големи - вие откога почнахте да ги изкарвате с количката? Щото ние сме вече на 17 дни, ама още не сме излизали на разходка (само веднъж на терасата за 15 мин и онзи ден на консултация). Дали не сме малки още за разходки? Как се обличате вие като излизате?
Айде, отивам да будя "омаяното" си от Бебинос-капки бебе да яде!:)))

# 65
Мимоза, от нощното хранене сам се отказа, преди три дена. Яде към 9, после към 2 и след това в 6 и така. За повръщането, понеже не престана след повдигане на леглото, ще сменям млякото с антирефлуксно.

Тити,  за сок от 30 мл ми се вижда много. Преди с големия сока го започнах първо с една кафяна лъжичка, на следващия ден 2 и така докато достигнахме количеството (което съм забравила какво беше). И така процедирах със всяка нова храна, постепенно, а не направо 30мл.

# 66
  • У дома... някъде
Ние нощното хранене го отказахме преди седмица.Папка в 21 след банята,после в 24 часа и чак сутринта в 6.Този режим ни е идеален според двете Hug,и се радвам че се буди точно в 6 сутрин+-15 минутки Joy

# 67
http://DMCA-removal-from-Google
От тук може да сваляте филми, тъй като дата вече е затворена за филми, така че действайте докато още може. Mr. Green

# 68
  • София; Дружбето
Ние нощното хранене го отказахме преди седмица.Папка в 21 след банята,после в 24 часа и чак сутринта в 6.Този режим ни е идеален според двете Hug,и се радвам че се буди точно в 6 сутрин+-15 минутки Joy
Е това ми е режима мечта. Ние ядем около 8-9, после около 12-1, следва 2-3, 5-6и 8-9 Crazy Crazy Още малко и ще се побъркам напълно. Много се надявам сама да откаже яденето в 2-3 иначе мисля да вземам някакви мерки след 4-я ден newsm78

# 69
Ние днес направихме една дъъъълга разходка с тати и бебо.Купихме на мама дънки(ужасно големи )отвратителна картинка ,но няма какво да нося все още ooooh! Тоти спа като къпан ,а като спре количката в някой магазин се почва  #Cussing out Отивам до магазина,че нямам вечеря и се чудя какво да готвя  newsm78 Ползвам залагалки на НУК 0-6месеца,на НУБИ пак от 0-3месеца и на Дисни имаме...Засега добре смуче,не отказва и се успокоява с бибата.

# 70
Как го постигнахте този режим? Бебо сам ли се отказа или ти предприе някакви мерки? Защото нашата госпожица една нощ иска да яде, а друга - не!

# 71
  • София
Дьое карам подред:

Преси, нашето пъпче също още е изпъкнало, ама педито на консултацията ми каза да не го мисля и че ще се прибере... Че се бях притеснила - как мойта девойка ще носи дънки с ниска талия и гол пъп, ако той стърчи така, а!? Joy

Тити, за сок ми се струва ужасно рано. Да не стане някоя беля с коремчето на бебо. Ти си знаеш де, но според мен е прекалено рано дори за ранно захранване. Аз давам чайчето на Хип, защото беба плюе и отказва вода категорично. Тя и чайчето го плюе де, ама примерно като хълца и се навива да пийне малко. Ама сок... newsm78

Мимоза, аз също храня под режим на 3 часа (вече не кърмя, но не ми се обяснява сега защо, че пак ще орева клавиатурата и не само Sad ). Беба сама си махна нощното хранене. Вечер заради коликите ли, инстинктивно ли - яде доста повече. Случвало се е и 160 мл да изяде - като иска, аз не отказвам (въпреки сериозните критики на баща й, ама той като работи до 11-12 нощем и не ме знае какви ги върша дома Crazy ) След яденето в 12 гася лампата и ТВ-то и или в нейното легло, или в нашето, ако я мъчат много колики и тя откарва 4-5 часа сън. Понякога и по 6-7 часа е спала, аз не я закачам. Сутрешното хранене също е обилно. През деня пък хапва по-малко, понякога и 50-60 мл и заспива. През деня я оставям да прави пауза между храненето не повече от 3,5 часа, защото установих, че като прегладнее след по-дълъг сън, после е много нервна, неспокойна и в същото време бързо се уморява и заспива на шишето и то се получава затворен кръг от рев и глад и сън.
Не знам дали е редно, педито не съм го питала. На детето така му се яде, така давам. То и като заспи, не мога да й го налея в гърлото, нито пък да спра да давам, като виждам, че преглъща жадно.

Бибите ни са на Авент и Нук - цока ги еднакво, изпуска ги редовно и редовно тече лига на страната, на която е легнала, защото бибата й държи устата отворена. Simple Smile

Аре адиос! Вчера понеже казах, че отивам да си лягам, беба за това рева до никое време. Сега казвам, че отивам да се хоризонтирам, пък да видим дали пак ще се самоурочасам. Crazy

# 72
Ние снощи с тати празнувахме с вино и лека вечеря Wine Glass, за подарък получих страхотен букет от рози  newsm51 и ми каза, че много ни обича, бях много хепи. Беба заспа и ни остави на спокойствие, но нямаше продължение...  luvbed
Другата седмица съм на преглед и ще се консултирам дали съм ок за подобни изживявания. Операцията ми е добре, но от време на време като се преуморя ме понаболява.

# 73
Аз също не го храня през ноща. Последното му ядене е в 12, но до сега само един път е издържал до 6 сутринта . В повечето случаи се буди към 5.  Но пак става долу-горе. Докато го измия и му сменя памперста и полсе докато се преборим с лекарството става към 6 без нещо така че пак сме почти в режим.

# 74
При нас храненето е в 10 вечерта, после скимти до 12 и заспива, буди се в 3-4, и в 5-6часа. Това будене в 3-4 много ме побърква, щото после спи неспокойно още час и пак е буден.Дано скоро се отучи, че както и през деня не спи, скоро ще откача.

Вашите бебоци по колко часа горе-долу спят през деня?Аз като пресметна при нас се събират по около 10-11 часа на денонощие, което ми се вижда супер малко.

За сокчето, ако не го понесе, ще го спрем разбира се........в събота ще го пробваме,  да намерим селски ябълки, че тия в магазините не са за предпочитане и ще докладвам, ако оповръщаме света......

Общи условия

Активация на акаунт