ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 990
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гледам, че обсъждате люлките - моята е от Хипо ленд на Чиполино за 133 лева! С батерии и три степени+музика

# 121
Знаех си, че трябваше да и вземем легло - люлка. Защо ли само слушам хората. ooooh!

Ехо82, нашето легло е люлка, мислех си, че малката ще си я люшкам по цял ден и няма да има проблеми, но уви, тя не го хареса  Sad Сега изобщо не стои в него.  Може да се каже, че в шезлонга й харесва малко повече, нашия е на Chipolino - в много свежи цветове, ама вече е леко оповръщан  Laughing

# 122
  Free Soul,мерси за отговора и линка за слинга.Да ти кажа,точно така си слагам бебето и аз в нашия слинг,обаче ......мисля ,че всяко бебе е индивидуалност,сигурно и те си имат предпочитани пози за сън и разни други предпочитания.Аз даже сега ,както го гледам как спи,главичката му е някак си извита назад,все едно гледа нагоре.Просто е абсурд да се свие по начина от снимката.Нищо!Ще чакаме,да порастне и да си държи главичката стабилно,да може поне да бодрства в слинга.

# 123
  • София
Да питам кърмещите майчета - имате ли болки в долната част на гърдите??? Това при изпразнени гърди  newsm78
От снощи ме боли едната, но не напипвам нито бучки нито нищо. Питам се дали е нормално??
Гали, незнам дали е нормално но да те успокоя че не си сама. Вчера сутринта се събудих с болки в едната гърда, защото аз се цедя и давам от шише и естествено ме мързи да го правя през ноща. Така от 11 вечерта до 8 сутринта гърдите ме щяха да се пръснат и въпреки, че цедих до дупка няколко пъти болката остана до снощи. След като се изцедих си направих малко масажче от основата към зърното с едно останало от бременността ми кремче на Кокона майка и днес вече не ме боли. Аз също не усещах да имам бучки.

# 124
Здарвейте ,до сега само ви четях,но най-накрая и аз се включвам  Simple Smile
Та искам да ви попитам, някой слага ли си бебока на шезлонг или още им е рано?

# 125
  • София; Дружбето
Ивонска такова ли http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2006&c … ry=127&type=1
Аз такова мислех да взема, много ми харесва.
Искам слънце #Cussing out Пробвах да сложа беба в кенгурото и умрях от смях. Явно за дребни мами трябва да шият по поръчка Crazy беба ми виси на..........няма казвам де

# 126
  • Ку-куландия
Най-после заспахме, цяла сутрин рев, рев и сега спи, та поне единят не ми е на ръцете.
eho82 аз давам по 25 капки когато  усетя че почва криза.
Гали болката е от слизането на кърмата и е нормална. Мен ме боли най-много когато са изпразнени до край и са големи колкото лимонче, а като се напълнят ставам като Памела Андерсън
vaina имаме си от баткото и си го ползваме от около седмица, по му е гот в него като не спи си гледка, докато в коша за новородено само спи

# 127
  • София
Ивонска такова ли http://www.chipolino.com/catalog.php?lang=bg&year=2006&c … ry=127&type=1
Аз такова мислех да взема, много ми харесва.

Ммммммм, не, моята е голяма, но не е градинска. Ползваме я с възглавничка, защото въпреки 3-те степени на облегалката си е за по-голям звяр...  newsm78 Намалена е сега от 189 на 133 лева в Хипото

# 128
Ехо82 ние запхочнахме от 5-8 капки и вече пием по 22. Пием преди всяко ядене и задължително се уригаме след това, независимо колко време трябва да го държа, но мога да кажа, че досега сме имали три кризи с плач. При нас проблема е, че като сме гладни не търпиме нищо, чак притреперва докато се докопа на мама до цицата Laughing

# 129
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Брей,цял ден плачем #Crazy #Crazy #CrazyКакво става,незнам newsm78 newsm78

Вчера бяхме на вън от 11 до 19 Mr. Green Mr. Green Направихме си и първото кърмене в колата Crazy,обиколихме света,ама днес-ръц........

# 130
  • София
И ние цял ден плачем! Tired

Сега я оставих да поциври, докато хапна набързо 1 вафла и отида до тоалетната... иде ми да й нахлупя космонавта и да се изстреляме до аптеката за прословутото Бейбинос. Айде бягам!

# 131
Presi ,знам,че е не е желателно да се ползва шезлонга преди 3мес. ,защото бебето трябвало да е легнало,а в него е полуседнало,което значи ли,че го слагаш само на последната позиция,най-легнала?

# 132
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.Днес съм сама и се хванах да чистя и да оправям за питите утре ooooh! Добре,че мъника вече е по-спокоен(нали е наяден вече след като се дохранваме) и така успявам да се организирам и да се пооправя сама.Сега остана да обеля огромната тенджера с варени картофи за салатите утре  chef Надявах се на хубаво време днес,за да се поразходим с дребния,но ...уви студено е.Мойто мъж иска да прави гооляма люлка на терасата за нас и ша купуваме не бебчо подобна на тези,които сте показали(е,не тази от 400лв.,де).Айде отивам да си беля картофите и да гледам нещо по Фокс крайм докато дребчо спи.АААА,на нас шезлонг ще ни подари утре кумата  Mr. Green

# 133
magnoliamm, абе твоя голям син май има рожден ден,а? Така показва лентичката newsm78
Ами честит рожден ден на Алекс newsm59  bigdance2 Нека да е много щастливо и палаво дете  smile3560

# 134
Привет, дами!

Първо - четит рожденик Алексчо на magnoliamm!!!  newsm67 Да е бати за пример!

Stiliana1, много е сладичка Ая, пу-пу, и каката е красавица, да са ти здрави и двете! Ая е много оформена госпожица, доста по-голяма от моята беба. И каква косичка вади - много ме кефи, още веднъж - пу-пу-пу!!! Моята Иветка почти без коса се роди, а сега и малкото, дето я има и окапвана милата, почти е плеши вече  Sad

Мили мами, аз не мога да смогна да изчета, цяла една тема пропуснах... Ама да ви разкажа ква я свърших след консултацията ни във вторник, та да се посмеете малко с мен!
Връщам се аз с беба бодра и доволна от консултацията, че сме качили почти 1 кг. (без 30 гр.) за 1-вия месец и на сантимерти - цели 4. Качваме се с количката пред апартамента. Отключвам, вкарвам беба с портбебето (спяща) вътре, в коридора върху шкафче за обувки, вкарвам и дамската чанта от количката (вътре са пртфейла и телефона ми) и си викам - "я да оправя аз детето, пък количката да почака зад входната врата", която е метална с топка (сигурно вече се сещате как свършва историята). И докато премествам количката зад входната врата, последната така съм я позасилила, че чух едно "хлоп", от което кръвта ми замръзна!!! И така се озовах заключена отвън, без тел., без пари, без яке... А БЕБА САМА ВЪТРЕ!!! УЖАС  Embarassed Та добре, че съседа е готин - айде call на татито. Как се разфуча, милия, не е за разправяне! После аз - рев пред вратата на апартамента, докато тати пристигне за рекордните 12 мин.(както се оказа после) - от КАТ на Др. Цанков до х-л Хемус!!! (и това точно по обяд) Евалла му на тати! Тези 12 минути ми се сториха най-дългите в живота ми!

Ами това е - много ме е срам  Embarassed Добре, че Иветка през целия екшън спа дълбоко и не ревна и тя, докато аз ревях отвън на вратата, че драмата щеше да е пълна Crazy

Айде, от мен - бодро настроение на всички в това кофти време!

Между другото - не че има голямо значение, но все пак - за протокола - Ивета се роди в 12,45 ч. на 12.01., 49 см и 3 100 кг

Общи условия

Активация на акаунт