ЯНУАРСКИ сладки бебчета глас надават у дома

• 17 981
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
А от кога бебките могат да се поставят по коремче?
Ами ние вече навършихме 40 дни и педиатърът ни каза да я оставяме вече за повече от 5 мин. по корем, защото при следващата консултация щяла да има други изисквания към беба.Какви ли?

Че какво лошо има да се слагат по корем, не на леглото, но върху корема на мама или на тати?  newsm78 Ние така понякога се справяме с коликите, когато са от по-безобидните, а нашата беба показва, че й е много приятно, успокоява се и заспива...

# 166
  • ville de Quebec
Да, и аз Вики я бях водила при тоя доктор Драганов и точно той ми беше казал за кенгурото от 3ти месец. И много забавен наистина...

# 167
Ejkajujka, можеш ли да ми кажеш от кой МЦ е др. Драганов или кой кабинет, че там са много................и ако сме без направление колко се плаща?
Мерси Simple Smile

# 168
  • София
И при нас се наблюдава спад в разтежа - от 56 см днес се измерихме 55  smile3532

Да не би да го е сложил некъде другаде тоя сантиметър  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Примерихте ли му достойнството да не е пораснал с 1 сант  Shocked

Ако беше пораснало със сант достойнството и както реализираме ерекция от време на време, нямаше да мога да му сложа памперса!!!!  smile3534

# 169
  • София
Ивонска, ти възглавничките на люлката как ги слагаш? Така както е на нашата снимка или по-друг начин? Че аз все незнам как да ги слагам тия възглавнички и все ми се струва, че с тях или без тях, все тая...

Аз мисля, че и вашата люлка трябва да се ползва на този етап с възглавничка, но не като тази от снимката, а обикновена, която да се сложи под кръста, така че беб да не прави чупка там. Тази, Вашата, няма такива функции ми се струва, бебето изглежда седнало...  newsm78

# 170
  • София
Мамите, които дават Бебинос, да сте забелязали отрочетата малко след капките да се осират до по мишниците???  newsm78 Ние май цапаме така, от както пием тези капки... Знаех, че разхлабва, ама чак пък толкова..... или просто ние сме си посерковци...

# 171
Мамите, които дават Бебинос, да сте забелязали отрочетата малко след капките да се осират до по мишниците??? newsm78 Ние май цапаме така, от както пием тези капки... Знаех, че разхлабва, ама чак пък толкова..... или просто ние сме си посерковци...

Аз наблюдавам същия ефект, но от Саб Симплекса  Peace

# 172
  • София; Дружбето
Ние се опикаваме до ушите, очаквам да почнем и да се осираме Mr. Green Ама  еспумизана май няма разхлабващо действие newsm78

# 173
Ние вчера ходихме да ни видят пъпчето - добре сме, но ще давам още няколко дни антибиотика. На отиване минахме през 2 магазина и вече си имаме нови дрехи и бебефон. А въпросните люлки имат ли ефект? Ако да да водя тати да ги видим.

# 174

Аз наблюдавам същия ефект, но от Саб Симплекса  Peace
    Имаше оплаквания,че Саб Симплекса запича......
    Може би проблема не е в капките? Laughing

# 175
Ejkajujka, можеш ли да ми кажеш от кой МЦ е др. Драганов или кой кабинет, че там са много................и ако сме без направление колко се плаща?
Мерси Simple Smile
    За съжаление,не мога да дам много информация.Докато бяхме на преглед при педито в поликлиниката на Военно-Медицинска Академия,мъжа ми е отишел на първи етаж,където е кабинета на Драганов и е говорил с него.След това просто ме е завел там  и толкова....
    Даже и не погледнах номера на кабинета му,но мисля,че в предишната темичка се споменаваше ,че е 111.
     Много съжелявам,titti!

# 176
Да, и аз Вики я бях водила при тоя доктор Драганов и точно той ми беше казал за кенгурото от 3ти месец. И много забавен наистина...
     За кенгурото ни каза,че може още отсега да го исползваме,стига да поддържа главичката(а ние   и 2 месеца нямаме)!
     Каза ни още ,че е с 2 ръце за слинга!Нямало как да се изкриви гръбначето на бебе от това много распространено на запад и много старо изобретение!

# 177
Може би проблема не е в капките? Laughing

Може, може, не отричам  Grinning

# 178
  • Варна
Привет, момичета!
Нашата мома тази вечер не е спала.  Confused Нито бейбинос, нито чай, люлка, топла грейка, антиколик шишета, абсолютно нищо не помага. Не знам вече какво да я правя. Само рева и яде. На сутринта заспа. Отчаяна съм, ще ни побърка.
Ето, оплаках се, но какво ли ми помага това.
Дано нямате подобни проблеми, ад е.
Поздрави на всички.

# 179
   да ви цитирам една реплика на д-р Драганов относно мъжки пол:
   "Майка-природа,като види,че плода в утробата не е на ред с нещо,му слага едни топки!" newsm62
    Затова момчетата по-проблемно се раждали и по-трудно се одглеждали...
    Жените били много по-съвершени!
    Знам,че тези думи,ще предизвикат протест у много "мъжки" майки,но повтарям,само изцитирах.....ей така.....за смях.....
    И аз съм "мъжка" майка..... smile3521

Общи условия

Активация на акаунт