“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 40 948
  • 761
  •   1
Отговори
# 450
Може,като в "Психо". В къщата на Тороманов ще намерят скрити в стената пари- нали вече някой писа за това. Снимки на хора от миналото- точно като в първи сезон. И това се очакваше,иначе Мия и Фифо защо да ги викат точно тях!? Ровене в миналото вече е техен специалитет😉

# 451
Прочетох статията за новия епизод и веднага в главата ми изникна първоначалната ми иде за мъжа на Мия. Това наистина ще е странно, ако се окаже истина. Все пак Мия би трябвало да ги познава тези хора покрай него…
Поне става ясно, че Тороманов ще е жив.

# 452
Мъжът на Мия е погребан в София. В сезон 1 имаше сцена на Мия и дъщеря й на гробището.

# 453
  • София
А може би мъжът на Мия също е виновен за това, за което отмъщава Демона - нещото от младостта. И понеже не може да му отмъсти, е намесил Мия, не знам с каква цел все още.

Обаче връзката надали ще е университет, защото снимката е войнишка, а и Заимова нищо не каза за Язов в курса на жертвите...

# 454
Мъжът на Мия наистина в София е погребан от Сезон 1. Май дотам няма да се ходи. Значи друг ще е.
А за какво са му на Демона тези човешки кости?!?!?!?! Смразяващо е. Наистина даваха череп и Т.н.

# 455
Мъжът на Мия е погребан в София. В сезон 1 имаше сцена на Мия и дъщеря й на гробището.
Благодаря за разяснението! Това явно съм го пропуснала.

# 456
  • Бургас
Е, те направо са разкрили  сюжета на епизода. Аман от престараване в интригуването на драгия зрител. Вместо маркетингови кукички за вниманието ни (често гръмки , но кухи), да бяха изградили по-задълбочени персонажи...
Сега ,ако тръгнат да разлистват едни годишници на университетските випуски... Изтъркано.

# 457
Хора прегледах сега профила на Тони Наумовски във Инстаграм и беше качил снимка за 11 епизод не беше в количката , според мен си е той убиецът .все съм си за него че е той . Според мен епизодът ще се върти около него . 

# 458
  • София
Както бях вметнал някъде назад, от видеоанонсите (промо за епизодите) на ТВ - отделен сериал може да се събере. Дето няма да има много общо с излъчвания. (Ако вземат да ни четат сериозно тук, догодина за нов сезон ще вземат да снимат трейлърите по отделен сценарий - после ще се окаже, че е паралелен сериал. И на микрофотографията ще наблегнат: косми, бръчки, гънки. Характери на героите може да изоставят съвсем; в настоящия да не би да знаем нещо съществено за някого?) И пак сме по следите на злодея/злодеите.
Извън черния хумор. Браво на онези пишещи, които наблегнаха да търсят липсващи в дадени сцени персонажи. Отдавна смятам, че това е решаващо. В крайна сметка - трябва паралелни вселени да показват във филма, ако едикойси участва в съвет в полицията и едновременно кове с тейзъра по нощните улички.
От статията-анонс: Междувременно съпругът на съдия Елдърова ще разпознае нападателя на Тороманов, а показанията му ще помогнат за бързото изготвяне на фоторобот...
Кого може да познава завърналия се от "филмов отпуск" Елдъров? Фотороботът ще покаже на зрителите пред екрана - а/ че това може да е поне "един от убийците"; б/ че изобщо не е той.
Търновският университет ще отведе Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) към поредица от снимки, които ще разкрият връзката между всички жертви до този момент.
Повече от "връзката" ще е от полза (и за зрителите), ако се установи, че има още поне едно лице/лица - досега не присъствали в наличните до новия епизод снимки.
Тороманката... Може би е обикновено алчно корумпе, учило заедно по някое време с други - издигнали се в града. Може да са навредили някому някога, може само алчността да им поддържа връзките. Още във вечерта на предишната серия написах, че в сенките имаше втори човек (по спомен: прибяга пред камерата). Но дори само с едного да се стреляха, ако ченге-шефът е участник в изпълнителната бригада по убийствата - не ми се връзва да си направят собствен сценарий (за оневиняване; за подхлъзване на следствието и т.н.), а Тороманов да го изиграе "заплашен", като организира престрелка с аверите си? Че знае нещо, че му просветва вече..., да, но това не го прави по-удобен убиец за драгия зрител.
Впрочем, в един цитиран роман (Преследвачът; сходна фабула), попречиха на злодея да извърши последните едно-две планирани убийства.
Не изключвам снимките от университета да извадят на показ лице/лица от снимките в бърлогата и някое "войниче" да разпознаем като бъдещ виден юрист.
@lady Koup  - изтъркано ще бъде, но аз изобщо не вярвам на "малките епизодчета" преди епизодите. Досега, преобладаващо се оказваха не компютри, а компоти - нещата, които ни внушаваха.

# 459
  • Washington,USA
Писал е, че е behind the scenes, обаче...

# 460
Писал е, че е behind the scenes, обаче...
Може но все си мисля че е той , ще стане като със Асен , ще ни заблуждават че не е той както когато Мия му заби спринцовката в крака , погледът му не беше шокиран а се четеше злоба и гняв . Явно е усетил че Мия е на прав път . Да видим !!

# 461
  • Washington,USA
Как не и обърса два шамара нз😂 той  с ръцете е бая силен, обаче. 🥴 Инвалид или не

# 462
  • Бургас
А направи ли ви впечатление, че в трейлъра на следващия епизод, някой завърта барабана на револвер!? 🤔 Не знам защо, но силуетът му ми навя за Илчев, обаче  много екстравагантно 🤓, полицай с револвер... Или го е намерил някъде като улика!?

# 463
Душ гела Мия и Илчев го откриха в любовната квартира на Тороманов и Елдърова. Филип каза на Мия, че е същия като техния.
Това го помня, но или пропускам нещо и не схващам замисъла, или е било нищо важно. Ако имаше вероятност Елдърова да е била в хотела точно преди убийството ОК /тогава подозираха любовника и можеше да търсят там кой е бил с нея/, но това отпадна, защото намериха реалния терен.  Тоест от това не произлезе нищо в крайна сметка така ли? Не е нишка, която да  насочи нанякъде разследването или зрителя, а просто съвпадение, че на двете места има еднаква марка козметика и толкова, пълнеж?  Или просто е трябвал повод срещата да приключи и са измислили това:rolling_eyes:

# 464
  • Пловдив
На мен досега ми направиха впечатление няколко неща:
1) Фактът че някой е извикал Филип и Мия, т.е. за мен е някой, който ги познава лично
2) Бележката, която беше залепена в участъка. Нещо от сорта на "първият път беше фарс, този път ще е истинско" /не помня точните думи/. От тук си мисля отново, че е някой, който е свързан и с предните убийства в Смолян.
3) В разговора между Десподов и Грудов, Десподов каза за тютюна, че е от "негов приятел от Родопите". Т.е. пак ни загатват, че случаите в Смолян имат нещо общо.
Някой помни ли повече информация за Асен. Не знам, но вече започвам да си мисля, че не е умрял, а е жив и си довършва започнатото. Само не знам каква връзка има с Велико Търново. Да не се окаже че е учил и той заедно с тях и че точно за него говори Десподов?

Общи условия

Активация на акаунт