“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №7

• 40 885
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Хора толкова вече мислим за това кой е убиецът че вече даже го и сънувам !! Беше професорът който се прави на инвалид , пред Мия и Филип стана от количката и изприпка на вън като първият пич , 😂🤣😂🤣😂 а аз бях като WTF 😬😬🤣🤣 , да видим епизода днес как ще е , време е вече да се разкрие да ни даде мир на всичките че щом започваме и да го сънуваме , не е на добре .

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 09:13 от FBID100004892386036

# 436
  • София
Утре, утре е епизодът - объркахме се покрай толкова почивни дни😉

# 437
  • Ню Йорк
Идеята кметът да убиец ми харесва много, но мотивът ми се губи. Пък може липсващия човек от групичката да е баща/майка му. Но, разбира се, ние не знаем нищо за миналото му.

# 438
То и аз, гюдерия го знаех са съвсем друго- една ръчка, на която се сменят накрайници за развиване на гайки или болтове, с различни размери, ама на микрофибърния парцал, че казвали- гюдерия Blush
Поне, научих нещо Joy
А и за демоните, за което благодаря на потребителите Hug
Гюдерията знам, че се прави от кожа.

Аз продължавам да мисля, че всичко това има нещо общо с дъщерята на Десподов. И че има демонИ. Скоро ще разберем всичко. Надявам се! Joy

# 439
Утре, утре е епизодът - объркахме се покрай толкова почивни дни😉
Не е лъжа !! 🤣🤣🤣🤣

# 440
Хора толкова вече мислим за това кой е убиецът че вече даже го и сънувам !! Беше професорът който се прави на инвалид , пред Мия и Филип стана от количката и изприпка на вън като първият пич , 😂🤣😂🤣😂 а аз бях като WTF 😬😬🤣🤣 , да видим епизода днес как ще е , време е вече да се разкрие да ни даде мир на всичките че щом започваме и да го сънуваме , не е на добре .

Хахахаха, не знам дали сме на прав път, но аз преди време сънувах същотоо, още преди сцената, в която му набоде краката… 😂 Толкова ме зариби този сериал, че инфлуенснъх всичките ми приятели да го изгледат😄 Те пък чакат да излязат всичките епизоди и тогава го почват, а според мен така се губи интереса и тръпката да чакаш по 1 седмица за следващ епизод.

# 441
  • Washington,USA

Хахахаха, не знам дали сме на прав път, но аз преди време сънувах същотоо, още преди сцената, в която му набоде краката… 😂 Толкова ме зариби този сериал, че инфлуенснъх всичките ми приятели да го изгледат😄 Те пък чакат да излязат всичките епизоди и тогава го почват, а според мен така се губи интереса и тръпката да чакаш по 1 седмица за следващ епизод.

Хаха и аз го сънувах веднъж, но беше оня актьор, който не се е появявал😂😂

Вас поне не Ви е гонил насън 😂

# 442
  • StZ
Аз ли не мога за чуя нещо(връщах три пъти), но когато Грудов и Десподов се срещнаха на моста Грудов пита "Как е Еми?" и на неразбиращия поглед на Десподов пояснява "дъщеря ви".
Дали момичето е прекръстено по-късно на Ирина-Теодора и защо?

# 443

Тъпо е !!  Няма го нетърпението и адреналина ..

# 444
Аз не сънувам чак хаха, но тия дни връщам някои от първите епизоди. Следя диалози кадри, някакви подсказки, които тогава без контекст още са значели нищо, филмирах се Laughing  Илчев вече не ми изглежда толкова съмнителен Unamused Smiley Първоначалните му странности сега ми изглеждат поредната кукичка, да бъде коментиран /както и Тишо и Солаков/, но още 1 наум. И той и Грудов твърде загадъчни откъм лична история, ни-що.

Гледах няколко сцени Дора-Филип. Като имаха среща нали тя "надуши" по него душгел-а и се сепна. Съответно си тръгна и даже отказа да я изпрати, беше още вечер. Диалогът беше много крийпи. А после стана ясно, че го е нямало през нощта /Миа го пита/. Да е пил цяла нощ сам някъде, чак толкоз..? Но пък в тази нощ май нямаше убийство.  Не помня намери ли се някакво обяснение на това въобще, до какъв извод доведе /и душгела и отсъствието му/ или нищо. 
От друга страна в разговор тя обяснява за работа "мъртвите като умрат, вече не могат да те наранят, насилят" в този дух. И за двамата ми се привиждат знаци...Astonished

Иначе хванах 1 дребна издънка, нищо важно, но явен пропуск и некадърност. Докато ровят около адвоката след появата му, някой чете статия в нет-а - Константин Смилев. Две минути по-късно ТВ репортаж - Свилен Смилев. Извинявай...

# 445
Душ гела Мия и Илчев го откриха в любовната квартира на Тороманов и Елдърова. Филип каза на Мия, че е същия като техния.

# 446
Идеята кметът да убиец ми харесва много, но мотивът ми се губи. Пък може липсващия човек от групичката да е баща/майка му. Но, разбира се, ние не знаем нищо за миналото му.
Кмета се противопостави на Десподов, явно иска да унищожи бизнеса му (бензиностанции, завода за боклук и пр.) Не току така е оставен за последно. Има нещо гнило, дали кмета няма да се окаже син на Десподов

# 447
Кмета се противопостави на Десподов, явно иска да унищожи бизнеса му (бензиностанции, завода за боклук и пр.) Не току така е оставен за последно. Има нещо гнило, дали кмета няма да се окаже син на Десподов
Или пък баща на библиотекаря? Rolling Eyes

Така де, освен това, че еди кои са си били в един випуск някъде си, нищо друго не знаем за годините горе-долу на другите. Защото те и тези от същия випуск нещо леко варират във възрастта си.

# 448
Ето от Нова.бг: Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“
Чий ли гроб ще ровят? Да не се окажете прави за мъжа на Мия? Аз не го вярвам, но…

# 449
  • Washington,USA
Нз, но при Демона имаше човешки кости. Може да си е изровил някой близък.

Общи условия

Активация на акаунт