Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 937
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • In transit
Последните два пъти не съм имала проблеми и забележки към персонала в пункта за издаване на поръчките. Докато отидох, излезе едно момче, от украински произход, много любезен и след 2 минути извади поръчката ни. Даже ММ го поздрави за бързината. Последния път отидох за получаване на онлайн поръчка, същата работа. Излезе една девойка, взе ми бележката и се върна след няколко минути. Имаше още няколко човека, но бяха изкарали и техните неща през това време.

# 196
  • София
Здравейте! Извинявам се за може би нелепия въпрос, но за първи път поръчвам онлайн от Икеа, обикновено предпочитам да отида на място да си купя каквото ми трябва.

Та, при потвърждаването на поръчката и съответното плащане с карта, получих имейл с фактурата за направената покупка от viva (viva wallet Thinking - не съм техен клиент, не знаех че съществуват като услуга). Може ли да споделите дали това е нормално? Редовно пазарувам онлайн от различни магазини, но досега фактура от трета компания не бях получавала.

А потвърждение получихте ли?
Аз купих един шкаф така,но нито в приложението пише, че имам поръчка, нито на имейл. Взеха ми парите и това е.
Звънях да питам, писах, мъц. Даже служителката по телефона ми затвори без да каже нищо. Чудя се да ходя ли на място да се разправям..

# 197
През Вива се плаща да, ок е, но трябва да имате и потвърждение. Аз поне получавам, последно поръчвах преди две седмици.

# 198
Благодаря, Ambrosia.

Sammy_west, да получих потвърждаване за поръчката и след това отново, когато пътуваше към точката за получаване. Вече е при мен и в употреба. Ако имате регистрация, не Ви ли излиза в сайта информация за направената поръчка?

# 199
  • София
Здравейте,
планирам да си направя комбинация от модули на Беста, но се чудя (не мога да разбера от снимките в сайта) рамките готово пробити ли са, за да се монтират само пантите или не?
Също и за рафтовете как е положението?

# 200
  • In transit
Здравейте,
планирам да си направя комбинация от модули на Беста, но се чудя (не мога да разбера от снимките в сайта) рамките готово пробити ли са, за да се монтират само пантите или не?
Също и за рафтовете как е положението?
Има дупки за пантите и за рафтовете. Всичко е разпробито, само се монтират и/или завиват.
Ако искаш някаква по-детайлна снимка да ти пратя, пиши.

# 201
  • София
Имало някакъв проблем със системата в сайта, за това не е отчело поръчката. Звъннах пак и този път попаднах на любезно момиче, което ми въведе поръчката и получих потвърждение.

Момичета, как да получа тази икея фемили карта. Пробвала съм през годините и онлайн и на някакъв автомат дето имаха в магазина, но все не идва на адреса. Сега последно вчера пробвах пак онлайн и не ми дава да изпратя данните, все едно бутона не е активен. Някакви идеи?

# 202
  • Пловдив
Карта се взима от машината в магазина.

# 203
  • София
Аз така и никога не си направих пластика, ползвам си я през профила и на касата. Не може ли онлайн да се регистрирате за нея?

# 204
  • София
Аз така и никога не си направих пластика, ползвам си я през профила и на касата. Не може ли онлайн да се регистрирате за нея?

Може, ама не им работи бутона в програмата. Не може само при мен да не работи, някак странно ще е.
Ана автомата не иска ли да я изпраща някъде? Последните пъти не стига до мен.
Преди имах на профила онлайн карта, но нещо е поизчезнала:))

Сами да добавя, след 2 телефонни разговора, потвърждение и че "поръчката се събира" днес получих имейл, че не е наличен артикула. Направо нямам думи за тези техните промоции..

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 16:01 от Sammy_west

# 205
Здравейте,

Дали някой от вас си спомня, че преди мнооооого много години за тези столове на Икеа се продаваха едни калъфи, които обличаха не само седалката, но и гърба и подлакътниците?

https://www.ikea.bg/products/ikea-ps-2012-stol/70206804

От известно време ги търся онлайн, но никъде не намирам нито снимка, нито каквато и да е информация за тях. Чак вече започнах да си мисля, че са плод на моето въображение. Моля, ако някой се сеща за тях, да сподели име.

# 206
  • София
(Дано не е в разрез с темата)
Дами, тъй като сме изпуснали срока за връщане, а се оказа, че грешно сме поръчали две врати за гардероб PAX, ги предлагам тук, ако някой има желаещ...
Модела е:
https://www.ikea.bg/products/bergsbo-vrata-za-garderob-na-panti/30160407/
Цената за двете, с включени панти е 100лв. За София лично вземане. Едната врата е без кашона вече, за съжаление. Пишете лично, ако се интересувате.

# 207
Пусни ги в фб групата
Ikea second hand базар

# 208
Здравейте.  Може ли да помоля някой да качи снимки на гардероб Pax с плъзгащи се врати Hasvik цвят избелен дъб или бежово? Трябва ми бежово и ходих до магазина,  но няма мостра . Снимките в Интернет са ми малко изкривени цветово.

# 209
Здравейте,
Някой дали има отзиви за това легло-сандвич от ИКЕА?
Искаме да вземем такова за стаята на синът ни (4г.), но сме от малък град и се чудим дали да поръчаме "на сляпо".
Ще съм благодарна на мнения. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт