Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 990
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
  • Deutschland/HE
Два пъти сме разглобявали нашия Малм, както и леглата на децата (Хемнес). Нямали сме проблеми.

# 301
  • UK
И аз се нареждам със  спалня Малм и 4 високи Пакса , никакви проблеми нямахме

# 302
+1 за няколко пакса, щом те издържат, би трябвало и спалните да са топ!

# 303
С вратички е, но вътре сме сложили системата им с изваждащите се кошчета, т.е все едно има и чекмеджета. Според мен е хубаво да вземеш сифона от Икеа и да го наложиш на мивката, която си харесала, за да е сигурно, че ще пасне.
Дай линк на сифона да го видя.
Сифонът е със специфична форма, която позволява максимално използване на пространството под мивката, т. е. освен системата с кошовете, над нея да има още едно или две чекмеджета, което съм заложила в кухнята.
https://www.ikea.bg/products/lillviken-sifon-za-edno-korito/10311539/

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 20:28 от Joddy

# 304
Благодаря на всички за отговорите за повторното сглобяване Simple Smile

# 305
  • In transit
Joddy, ясно. Вкъщи мм държеше сифоните да не са с меки връзки, защото се пълнят и задържат повече боклуци, съответно миризми. Както ти казаха по-рано, купуваш го, отиваш с него в Тека и гледаш дали съвпадат отворите.

# 306
  • София
Нашият сифон е тскъв, не мога да кажа, че е безкрайно компактен... 🤷‍♀️ 😂

# 307
Дами, искам да купя този шкаф, но не е в наличност. Има ли въобще някаква закономерност кога де появяват неналичните продукти, струва ли си да отправям запитване или директно да го поръчвам от чужбина. Трябва ми за след месец. Не виждам също така да да описали тегло...
https://www.ikea.bg/products/enhet-tvallen-shkaf-za-mivka-s-2-ch … edzheta/69497253/

# 308
Няма. Използвай бутона "уведоми ме". Най-често работи. Получаваш email когато продуктът е наличен. Но е добре да си проверяваш редовно пощата. Защото моите наблюдения са, че от някои неща се появяват съвсем малко бройки. И ако не си гледаш често пощата може да се окаже, че да, продуктът се е появил, но междувременно пак свършил.
Някои неща се появяват много бързо (до 1-2 седмици), други не толкова.

# 309
Цъкнала съм го бутона, но прах на тъпан не стои 😆
Иначе го дава налично във Варна "само с поръчка", това какво ще рече-отивам във варненския магазин, поръчвам и след еди-колко-си дни си го взимам, така ли?

# 310
Може Еконт да отидат в магазина във Варна и да ви го купят и доставят. Обаче това с наличностите също не е много сигурно.

# 311
И аз з Еконт помислих, просто не разбирам как хем е налично, хем само с поръчка.

# 312
Предстои ни обзавеждане на детски стаи. За госпожицата сме харесали едни турски мебели, но вместо леглото, което е в тамошната серия, се чудя за металното от Икеа - Liervik. На мен много ми харесва визуално, на мъжа ми - не чак толкова. Детето иска само да си има стая Grinning Интересува ме дали е достатъчно стабилно, скърца ли? А как оползотворявате мястото отдолу? Това може би е нещото, което исках да избегнем - да няма празно място под леглото, че да не чистя и там Grinning А и друго си е да има място къде да прибереш нещо излишно.

# 313
  • София
С какво да оползотвориш мястото под него? Вс ще се праши

# 314
Да не би да има подходящи чекмеджета, за които не съм разбрала, въпреки висенето ми с часове в сайта на Икеа Grinning Така или иначе съм казала на децата, че ще си чистят стаите сами, а миенето на пода им е любимо.
По-важно ми е как се представя леглото с времето и затова писах тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт