Време е за ИКЕА - тема 42

• 43 168
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Нали са захванати една за друга 1м и 75 см рамки? Това укрепява конструкцията.

# 721
Това да не е ново 20 с PAX-а? Имаме 3-4 годишен гардероб, с високата рамка. Нито се усуква, нито остава усещането за "кекав". Всякакви рафтчета и чекмеджета сме накачулили - не е мръднал. Че е и с плъзгащи се врати, а те тежат.

# 722
Качеството става все по лошо през годините , без значение че цената се покачва.

# 723
  • София
И ние си взехме от новите рамки и са супер стабилни. Захванати са една за друга и вътре са със всевъзможни рафтове, лостове, кошници и чекмеджета.

# 724
  • Сред мелниците
Това със сглобяването и следващо изнасяне по предназначение, беше една от първите ни грешки при икейските мебели.
Сега, като стреляни зайци, сглобяваме в същото помещение.
Последно, както ви се похвалих, сглобяхме сто и един шкафа от всякакви размери , всички бяха хванати един за друг и за стените, нещо което досега не бяхме правили,
и цялата епопея се разигра в един коридор с маса врати! Освен температурата в коридора 😩
 Хаос, кашони, кашончета, панти, вратички и рафтове и всичко по пътя към стаи, стълби, трапезария, кухня, тоалетна та и баня в края на деня!
Хем беше ужасно, хем забавно.
Та съветът ми е - сглобявайте на място ! Никакво изнасяне!

# 725
Нямаше как на място. Коридорът е в три части. Но точно там, където трябваше да бъде поставен гардероба, е най-тясната му част. Никакви шансове да изправяне. Освен ако може би не се сглобява прав, не знам

# 726
Да..прав може. Два са начините на сглобяване, зависи от височина на стая и са нарисувани в книжката.
Та има начин...да.

# 727
  • Сред мелниците
Не знам може ли прав да се сглобява. Edit
Аха, виждам че можело!
Но както и да им намираме кусури на мебелите на ИКЕА , не може да се отрече, колко лесно се сглобяват. Всичко е измислено, разпробито точно, описано перфектно.
Като си помисля,  ако трябваше да ги сглобяват майстори!

# 728
Ми аз знам...пакса поне може!

# 729
Започнаха да си поправят наличностите на сайта , някой раработи които не бяха налични вече са налични.

# 730
Прясно инфо от сега - в софийската икеа може да се връща! Току що върнах два артикула, връщат ти парите по картата или в брой, никакъв проблем! Nerd

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 22:45 от Emilova_85

# 731
  • София
Аз пък направих поръчка онлайн, надявам се, първо дадох плащане с карта и ми даде възможност за въвеждане на данни, но реших за по-сигурно ако нещо стане да дам наложен платеж, прие поръчката, но за сега нямам имейл.

# 732
Тъкмо излизам от пловдивската, за икеа фемили-"запазете бележката, а после като оправят системата, ще видим" 🤣 много са зле
Иначе си взех една онлайн поръчка и пирах за връщане-от снощи е възможно и тук.

# 733
  • София
Потвърждавам че Икея Фемили работи. Доста е сложно обаче покупката на големи неща с тяхна доставка. Първо от отдел дивани ни принтираха списъка с модулите за дивана и написаха някакви номера върху него. После на информация човека по списъка ходи до склада и изкарва всичко на колички. После ние си забутваме количките (5-6 бяха) до касата за да ги платим и после си ги закарваме до Доставки. Безплатна доставка няма вече.

# 734
Някои чакаме онлайн поръчките да оправят.

Общи условия

Активация на акаунт