На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 665
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Как е цената на зехтина в момента в Турция? Колко най-евтино сте купували напоследък екстра вържин? Тука  просто са полудели с  цифрите. Преди седмица се врънах от Испания и 8 евра за литър ми се сториха много и не взех. И тези дни, като се загледах в цените по няшите магазини, лошо ми стана.
Оня ден купихме от Одрин от Кооператив два вида- екстра върджин за 360 и 315 лири /литъра.Това бяха най-скъпите.

# 136
Sirim от БИМ идва на 11-12 лв. литъра. Само от него купувам.
Титина, може ли снимка!

# 137
Аз си мислих, че Комили за 15 лв е скъп, но явно е била добра цена. Мисля, че в Гърция цените са по-ниски. Дано успеем да отидем и за си вземем.

# 138
  • София
Аз си мислих, че Комили за 15 лв е скъп, но явно е била добра цена. Мисля, че в Гърция цените са по-ниски. Дано успеем да отидем и за си вземем.
Не е. Ето обсъждането на цените - https://www.bg-mamma.com/?topic=1648350.420 Simple Smile

# 139
  • Бургас
Eka, това е:

Има и Ривиера, който е за готвене - той е лилав.

# 140
Благодаря ти! Ще си го снимам и ще го потърся като отидем.
Сега се сетих, че ще се върнем на 9 юни, а тогава са изборите.Дали ще има много хора на границата?

# 141
Благодаря ти! Ще си го снимам и ще го потърся като отидем.
Сега се сетих, че ще се върнем на 9 юни, а тогава са изборите.Дали ще има много хора на границата?

Да, и преминаването е много бавно когато има избори.

# 142
Някой знае ли за Daflon (Детралекс) трябва ли рецептата?

# 143
Без рецепта купих от Текирдаг.  Но само 1 опаковка дадоха, не можело повече от 1 опаковка да купя.
Беше неделя - 19 май, празник на Ататюрк и младежта и трудно намерих отворена аптека.
Нямахме време да търсим друга отворена аптека, защото бяхме с цел разходка там.

# 144
Благодаря! Каква му е актуалната цена?

# 145

Хубав ли е? Гледах го, но точно цената ме отказа, подозрително евтин ми се стори.

# 146
Благодаря! Каква му е актуалната цена?

13.72 лв в Турция срещу 33 лв в България.

# 147
  • У ДОМА
Здравейте исках да погледна сайта на А101 но от няколко дни не се отваря, при вас как е ?

# 148
  • Бургас

Хубав ли е? Гледах го, но точно цената ме отказа, подозрително евтин ми се стори.

Много ни харесва. Лек и ненатрапчив. Туркиня ми го препоръча.

# 149
  • Русе
И аз си купувам екстра върджин с марката на Бим или А101. Хубави са. От Мигрос купувам зехтин само ако е на промоция. Иначе е много скъп.
Дано тази година е добра реколтата, че да се нормализират цените!

Общи условия

Активация на акаунт