На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Не мисля, че курсът преди КПП-то е най-удачен.
Или в Tavex в МОЛ-а, или на някое от чейнч бюрата в центъра на града - като тръгнете от часовника по главната улица, отляво има няколко, всички са с добър курс.

# 196
По пътя към Малко Търново няма къде да смените пари, непосредствено преди КПП-то има чейнч бюро чак, иначе в Бургас - Tavex в МОЛ Галерия.

Ясно.Благодаря

# 197
Искам да помоля тези от вас които пътуват често до Турция на пазар да ми купят едно лекарство. Дали е възможно? От София съм. Може да се свържете на лично с мен

# 198
Не мисля, че курсът преди КПП-то е най-удачен.
Или в Tavex в МОЛ-а, или на някое от чейнч бюрата в центъра на града - като тръгнете от часовника по главната улица, отляво има няколко, всички са с добър курс.
Благодаря

# 199
  • Пловдив
Днес на Капитан Андреева от турска страна ми поискаха шофьорска книжка. За първи път, а пътувам от години.

# 200
И на Малко Търново ги искат, заедно с малкия талон и зелената карта.

# 201
  • В подножието на Сините камъни
Благодаря ви, ще потърся, ама сякаш не съм виждала на синия пазар, но ще потърся
Влизайки в пазара, където е в момента в  камънаците - отляво са сирена, локуми, варива...в средата - зеленчуци и в дясно където са дрехи, пердета...там в ъгъла са - към шосето . Малко бяха последния път и човек гледайки си в краката/ че зависи от времето - мокро, кал/ може и да не ги види.
Много ти благодаря, намерих го чичкото, направи ми и отстъпка, бяхме там в края на раб.им ден. Милите хора там на този пазар, като в парник са, ужасно горещо и задушно, как издържат не знам.
В сряда бяхме, направихме алъш-вериша, нямаше много хора, бързо минахме през границите /Лесово/, но времето беше мега горещо. Цените - знаете, вдигнати са, но пак си струва и пак ще отидем, само здраве да е.

# 202
Вчера беше над 40 градуса в Одрин. Направо е мор..

# 203
Вчера беше над 40 градуса в Одрин. Направо е мор..
Успя ли да намериш магазина за медицински туники и пристилки? Имаше ли разнообразие?

# 204
Сега в събота заради Рамазана ще работят ли магазините???

# 205
  • Русе
Сега в събота заради Рамазана ще работят ли магазините???
Сега е Курбан байрям и е от неделя, а не от събота.

На нас също винаги са ни искали шофьорска книжка на Хамзабейли. Последно в края на март минахме през КА/Капъкуле и пак си ни искаха.

# 206
  • Далечният изток
От събота до сряда е, но официално почивните дни за работещите започват от утре.

# 207
На пазара все още има евтино сирене и кашкавал.Но цените в заведенията са като в бг не си струва вече ходенето на пазар до там

# 208
Момичета, имате ли потвърдена информация за това утре ще работят  ли магазините?

# 209
Може ли локацията на петъчния пазар.Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт