На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
На влизане от Капитан Андреево има магазин за такива фигурки.

# 181
  • В подножието на Сините камъни
Благодаря ви, ще потърся, ама сякаш не съм виждала на синия пазар, но ще потърся

# 182
  • Пловдив
От есента този магазин го няма.

# 183
Медицински туники и панталони, престилки дали сте виждали някъде в Одрин, че нямам спомен никакъв, а ми трябва…

# 184
  • В подножието на Сините камъни
А знаете ли кога ще върнат синия пазар на мястото му, уж беше за средата на май, то средата на юни дойде ...

# 185
Медицински туники и панталони, престилки дали сте виждали някъде в Одрин, че нямам спомен никакъв, а ми трябва…
Като влизате в Одрин в началото отдясно има магазин за медицински дрехи.

# 186
Горе долу къде се намира магазина, че и мен ме интересува.

# 187
  • София...........
Здравейте
Бяхме на разходка за няколко дни в Истанбул и вчера на прибиране пазарувахме от Одрин. Харесах си една рокля в Марги аутлет от Поло, но нямаха моя номер и ми казаха , че има в Ераста. Но нещо се замотахме и не успяхме да стигнем да стигнем (сетих се на излизане от града).
Има ли някой човек или фирма на която мога да направя поръчка за тази рокля?

# 188
  • Пазарджик
Здравейте
Бяхме на разходка за няколко дни в Истанбул и вчера на прибиране пазарувахме от Одрин. Харесах си една рокля в Марги аутлет от Поло, но нямаха моя номер и ми казаха , че има в Ераста. Но нещо се замотахме и не успяхме да стигнем да стигнем (сетих се на излизане от града).
Пробвайте чрез Еконт. От няколко месеца имат тази услуга.

# 189
  • там където има винаги вятър
Благодаря ви, ще потърся, ама сякаш не съм виждала на синия пазар, но ще потърся
Влизайки в пазара, където е в момента в  камънаците - отляво са сирена, локуми, варива...в средата - зеленчуци и в дясно където са дрехи, пердета...там в ъгъла са - към шосето . Малко бяха последния път и човек гледайки си в краката/ че зависи от времето - мокро, кал/ може и да не ги види.

# 190
  • София...........
Здравейте
Пробвайте чрез Еконт. От няколко месеца имат тази услуга.
За съжаление е само за БГ, Гърция и Румъния.

# 191
На влизане от Капитан Андреево в Одрин. На главния булевард, отдясно преди банките. Там има специализиран магазин за медицински дрехи. До магазина има аптека Aytaç (Айтач).

# 192
Divna , пълно е във ФБ с хора, които правят поръчки от Турция.

# 193
Здравейте!
Къде има бюро за смяна на пари, подобно на това в Свиленград,но по пътя към Малко Търново?Ще пътуваме към Лозенград скоро и си дадох сметка,че не ни е познато ,както към Капитан Андреево и за Одрин..Огледах картата и единствено май в Бургас,но и там не съм наясно къде е изгодно да се сменят лири.Ще съм благодарна на всякаква информация.

# 194
  • Пловдив
По пътя към Малко Търново няма къде да смените пари, непосредствено преди КПП-то има чейнч бюро чак, иначе в Бургас - Tavex в МОЛ Галерия.

Общи условия

Активация на акаунт