На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 942
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Момичета, я припомнете трябва ли копие на пълномощното за автомобила? Взимат ли го, или само го гледат?

# 376
Само го гледат – оригинала. Копие не ти трябва.

# 377
  • Далечният изток
Аз за всеки случай съм си направила копие, но просто се подсигурявам, досега не са ми вземали, само гледат оригинала.

# 378
Сканират си го и го описват в системата. Веднъж не можах да си намеря пълномощното, казах им че не мога да го намеря, но предният път съм минала с него - провериха, видяха го и ни пуснаха.

# 379
  • Пловдив
Какво е нужно при влизане само с единия родител в Турция за децата?
Паспорт, акт за раждане + копие, декларация + копие?

# 380
Какво е нужно при влизане само с единия родител в Турция за децата?
Паспорт, акт за раждане + копие, декларация + копие?
Друго не е необходимо

# 381
  • Бургас
Благодаря много! Че нямам копие подръка и няма къде да направя.

# 382
  • СТАРА ЗАГОРА
Някой минавал ли е тези дни през Малко Търново, чака ли се много, че миналата година по това време чакахме 3 часа и сега решихме докато сме на море пак да отскочим до Лозенград.

# 383
Здравейте посъветваха ме да купя от  Турция храна за кучета била по добра и качественна имам млко бебче Немска овчарка на 2 месеца бихте ли ме посъветвали ако някой има наблюдение каква марка  сте закупили и къде да търся в Одрин такива магазини

# 384
Здравейте посъветваха ме да купя от  Турция храна за кучета била по добра и качественна имам млко бебче Немска овчарка на 2 месеца бихте ли ме посъветвали ако някой има наблюдение каква марка  сте закупили и къде да търся в Одрин такива магазини

Забранено е да се внася кучешка храна в България от Турция, да имате предвид.
Ще платите глоба на границата и ще я конфискуват при проверка.

# 385

Забранено е да се внася кучешка храна в България от Турция, да имате предвид.
Ще платите глоба на границата и ще я конфискуват при проверка.
Това не го знаех благодаря ви

# 386
Забранено ли е?
За котешката храна важи ли това?
Ние редовно купуваме котешки тоалетни и гранули оттам. Никой не ни е правил проблем на границата до сега.

# 387
То и млечни редовно се купуват , че и цветя, ама не го прави разрешено Wink

# 388
Здравейте!
Знаете ли координати на магазин,който предлага доставка и монтаж на пергола?
Ако намерите моля споделете.Тук в една фирма за тераса 2.80/2.80 ми искаха 17 000 лв.Малко ми се струва нереално.

# 389
Здравейте!  Видях назад в темата хубави бани и мебели от Турция.  Може ли да споделите магазин за мебели ( за детска стая търся обзавеждане) в Одрин, който е сигурен и доставя до България. Ако имат и сайт с цени, ще е още по-добре. В края на септември мисля да се разходя натам и ще отледам и на място, понеже търсейки мебели тук, видях, че голяма част от онези,  които ми хващат окото са турски и предполагам,  че надценките не са малки.

Общи условия

Активация на акаунт