На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 963
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Пос терминалите не работят на границата. Много удобно Blush
На платежното е описано долу, че таксата е 3 лв. За нея не са давали друго платежно.
  По новините имаше изявление на БАБХ, че от утре на всички гранични пунктове се въвежда такса дезинфекция, вкл. и на граничните пунктове с Румъния, Гърция.
 На Дунав мост е по-зле и от Капитан Андреево, та само това липсва да чакаш и за платежно..

# 361
Преди малко минах през Лесово. Държавата ни тотално ни взема за будали. 4 лева такса дезинфекция 3 лв банкова . Щото е трудно да има касов апарат и Пос устройство. Не е въпроса за трите лева а затова че става въпрос за хиляди по 3 на ден. Някой яде баницата, както е в цялата ни държава, която дори не е на автопилот 😩

# 362
Пос терминалите не работят на границата. Много удобно Blush
На платежното е описано долу, че таксата е 3 лв. За нея не са давали друго платежно.
  По новините имаше изявление на БАБХ, че от утре на всички гранични пунктове се въвежда такса дезинфекция, вкл. и на граничните пунктове с Румъния, Гърция.
 На Дунав мост е по-зле и от Капитан Андреево, та само това липсва да чакаш и за платежно..
А в брой не може ли да се плаща?

# 363
  • ...живея на последния етаж...
За плащане в брой си трябва касов апарат. За мен тук има сериозно лоби на банката, на всяка кола по 3 лева си е сума. А един касов апарат коллко да струва?

# 364
  • Бургас
С писане в темата няма да стане. Пишете жалби до БАБХ, до МЗ и до телевизиите! Това с банковата такса е огромна наглост.

Някоя добра душа да препоръча аптека в Одрин, близо до главната улица? Не държа да говорят български, а да не лъжат и да дават бележка.
sevgi, как беше на Лесово?

# 365
Изключително спокойно миханме границата. Направи ми впечатление, че тази седмица нямаше много туристи, изключвайки гастербайтерите, които са преминаващи.
Относно аптека - ако ще обикаляте около Марги, аз винаги пазарувам от една аптека - където имам касов бон за всички лекарства, много са учтиви, като няма определени лекарства ги оставят. Аптеката се намира на гърба на Мигроса до Марги.
https://www.google.com/maps/place/G%C3%BCnayd%C4%B1n+Eczanesi+-+ … =205410&entry=ttu
До аптеката има А101 и БИМ мисля беше. Хапваме също наблизо в ресторантче, което съм препоръчвал тук в групата.
https://www.google.com/maps/place/G%C3%BCnayd%C4%B1n+Eczanesi+-+ … =205410&entry=ttu

# 366
Дайте локации на хубави ресторанти в Одрин?

# 367
Момичета,какво стана с пазара?! Завършиха ли ремонта  на старото място?!

# 368
  • там където има винаги вятър
Момичета,какво стана с пазара?! Завършиха ли ремонта  на старото място?!
На 10.08., т.е. тая събота, щял да е вече на старото място, с официално откриване от 11 часа.

# 369
  • София
На 10.08., т.е. тая събота, щял да е вече на старото място, с официално откриване от 11 часа.
Разгеле! Полезно инфо, че беше мъка с тоя прахоляк.

# 370
  • Пловдив
В сряда бяхме, пазара си беше на старото място, наполовина сергиите ги нямаше и продавачите казаха, че са за последен път там, в събота, както сте казали стартират на ремонтирания пазар. Минахме от там, изглеждаше доста добре, но ще видим като го открият.
Да ви се оплача, на отиване на Лесово нашите ме побъркаха от проверки - канал, багаж, като се има предвид, че на отиване само две чанти с малко дрехи за едно преспиване и апарата за дишане ми бяха в чантата, седалките вдигаха, дори не знаех, че може да се вдигат във вратите гледаха, абе половин час ровичкаха. Хората минаха и заминаха, нас с приятелката ни като най-съмнителни ни проверяваха.
На връщане ни поляха с дезинфекция, но не ни таксуваха, нямаше хора да събират пари. Много гастарбайтери и там, от страна на Турция чакахме час и половина, при нас минахме за половин час.

# 371
Има ли турски аналог на Милгама и Мидокалм? Много скъпи са тук тези лекарства, а мъжът ми много ги пие.

# 372
  • ...живея на последния етаж...
Това като състав е сходно, но не съвсем.

# 373
  • Бургас
Това е аналог на Мидокалм.
https://www.ilacabak.com/tolperon-150-mg-film-kapli-tablet-30-adet-29264

Повече от два пъти по-скъп в Турция, отколкото при нас.

Еквивалент на Милгама точен няма, това е комбинация от витамини В1, В6, В12. Имат различни препарати с тези комбинации, виж и милиграмите. Бях купувала няколко подобни, на цени от около 20 лв. Утре ще се разровя за опаковките.

Редактирам се днес: купувала съм Apicobal. Пускам линк на всички лекарства със същата активна съставка. Но милиграмите са малко по-различни от тези в Милгамма.
https://www.ilacabak.com/apikobal-250-mg-250-mg-1-mg-film-kapli- … /benzerleri?_gl=1*p45v2n*_ga*R0d1SkVLOFRJSDNPbklVZldNUVhrckpTSDVvaEE3YThXWUNRRzFQRkZTTko5dURUbnZINnJ0U2ZDbk9Td0x4aw..*_ga_33QJ5E9SGG*MTcyMzI3MTMxMC4yLjEuMTcyMzI3MTMxMS4wLjAuMA..

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 09:33 от Tintina

# 374
Здравейте!
Знаете ли координати на магазин,който предлага доставка и монтаж на пергола?

Общи условия

Активация на акаунт