На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 85 972
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
В Истанбул съм виждала такава пекарна само, вътре правеха и баклава и торти, освен хляб.
Честно казано в Одрин не съм виждала по магазините тази марка.
В интернет излизат само немски сайтове - по 0.59 цента продават 1 опаковка. Лев и двадесет в Германия срещу 4 лв в София…
4,90 го купих аз

# 346
При нас в Австрия го има  навсякъде - в била, в турски  магазини, в арабски магазини.  Цената  му е 0,89 €.

# 347
  • Пловдив
Това брашно се произвежда в Австрия, няма да го намерите в Турция.

# 348
  • Бургас
Връщат я отново таксата навсякъде, уви.
Реципрочно очакваме същото от турска страна.
Таксата я върнаха щото проблема е точно по животните в Турция. Така каза министъра на земеделието. И каза, че е 4 лв, не 7.

Таксата е 4 лв., ама банковата такса е още 3 лв. Който е измислил подобно малоумие, трябва да си ходи, а не да се изказва по телевизията. Естествено, с карта не можеш да платиш.

# 349
Купих го от турски магазин и за това реших,че е турско

# 350
Моля за помощ потребителите които знаят турски език.
Това брашно обикновено ли е или по различно.
Втори опит за тесто правя и търся причините за провал.

# 351
  • Бургас
Същото купувам, нямам проблем.
Я дай отзад да видим белтъчното съдържание. Мисля, че беше 11.2%, ако не бъркам.

# 352
# 353
  • Бургас
Нормално брашно, 11.1 протеини. Някъде другаде е причината за провала с тестото, да не би маята да е стара или некачествена?
Принципно това брашно дори се води малко по-висок клас, по-скъпо е от стандартните промоционални.

# 354
  • Пловдив
Купих го от турски магазин и за това реших,че е турско

Аз също го бях купила от турски магазин в Бургас и на гърба на опаковката прочетох "Произведено в Австрия". Намира се по такива магазини, но извън Турция.

# 355
  • до най-прекрасния мъж
Аз го купувам от турски магазин в Пловдив на 2.99 или поне последно преди около месец беше толкова. Наистина е много хубаво, но ми е скъпо и го ползвам само за питки. И аз мислех, че е турско, а не било. Но и много от другите стоки по турските магазини в БГ не са произведени в Турция. Трябва да се чете етикета. Намирала съм от Холандски до украински стоки, а уж марката е турска.

# 356
Таксата за дезинфекция на Кап. Андреево отново е факт.
4 лв плащане + 3 лв банкова такса за платежното. Общо 7 лв.

# 357
  • Пловдив
Това нещо на всеки ръчно ли го пишат в момента? Представям си каква опашка ще стане.

# 358
Мисля, че им беше готова бланката. На ръка само се изписва номерът на автомобила и слагат два печата - с днешна дата и на банката.

# 359
Таксата за дезинфекция на Кап. Андреево отново е факт.
4 лв плащане + 3 лв банкова такса за платежното. Общо 7 лв.

Това плащане може да стане през ПОС-терминал. Обикновенно няма такса, но и да има е стотинки. В кои времена живеем, че с хартиени платежни ще плащаме.
И от 5 лв, стана на 7.
Бележката е за 4 лв, а за останалите  3лв, има ли и друга?

Общи условия

Активация на акаунт