На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, отдавна не съм влизала да ви чета, прегледах на първа страница, но не видях точна информация! Утре смятаме да отскочим до Одрин, та какво е разрешеното количество на закупени хранителни продукти, перилни и почистващи препарати, млечни продукти за лична употреба, без да направят проблем на граница?
Млечните продукти и месото официално са забранени за внос в Б-я от Турция. Яйцата обаче не са. Хранителни, периални и тн артикули - смята се, че трябва да са за лична употреба. Такова количество (каквото и да значи).

# 526
Месо, мляко, месни и млечни продукти, лекарства, алкохол, цигари са забранени за внос в България. Цигари до две кутии на пълнолетен само е разрешено.
От първа страница

Разрешават по 2 бройки на човек в превозното средство от всеки артикул(напр. прах за пране, памперси и тн.), иначе могат да сметнат, че е закупен с търговска цел и да направят проблем на границата. За цигарите също е позволено по 2 кутии на човек.

За подробна информация вижте в Агенция Митници

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 12:03 от morskibriz

# 527
Здравейте, може ли да ме ориентирате къде мога да намеря ключар в Лозенград? Благодаря!

# 528
  • Пловдив

Като гледам сегашната промоция наистина картофите са били 5 лири.

# 529
Здравейте. Искам да попитам тези от вас, които ползват револют - къде последно сте плащали? В събота ще отскочим до Одрин и се чудя дали да си пробвам картата. Отскоро я имам Simple Smile Е още един въпрос - къде паркирате на центъра? Последно бяхме през месец март и винаги спираме на един паркинг до една стара сграда (миналата година й се рушеше стената Grinning). Не знам как да ви го обясня. Но по спомен за около час ни взеха 200 лири.

# 530
Навсякъде плащам с Револют в Одрин с изключение на Мигрос в мол Ераста - там не ми разчита картата никога и не става колкото и пъти да съм пробвала.

# 531
Къде има хубави платове за блекаут завесите?

# 532
Повдигам си питането, в кой магазин Рекорд в София има продукти на Мигрос?

# 533
  • Бургас
На мен в един БИМ в Одрин Револютът се блокира сам. Решил, че е съмнителна транзакция и ей тъй, за всеки случай. Нямах нет в момента, платих с друга карта, после видях съобщението в приложението и я отблокирах.
Та не разчитайте само на него.

# 534
Здравейте някой скоро правил ли е  очила в Одрин дали е изгодно вече, преди две години  там ни излезе много добра цена  и ако знаете добра оптика предложете ще съм благодарна.

# 535
Здравейте някой скоро правил ли е  очила в Одрин дали е изгодно вече, преди две години  там ни излезе много добра цена  и ако знаете добра оптика предложете ще съм благодарна.
Миналият декември ,какви яки очила си харесах на 50%.намаление,забравих марката.Но ме хвана срам,имам 4чифта слънчеви.Иначе сега останах само с 2 и ако отидем ще се отбия в оптиката на аутлет Марги

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 09:01 от MG18

# 536
Здравейте някой скоро правил ли е  очила в Одрин дали е изгодно вече, преди две години  там ни излезе много добра цена  и ако знаете добра оптика предложете ще съм благодарна.
Миналият декември ,какво очила си харесах на 50%.намаление,забравих марката.Но ме хвана срам,имам 4чифта слънчеви.Иначе сега останах само с 2 и ако отидем ще се отбия в оптиката на аутлет Марги
Благодаря за отговора но ме  интересуват диоптрични очила  и рамки към тях

# 537
Миналият декември ,какво очила си харесах на 50%.намаление,забравих марката.Но ме хвана срам,имам 4чифта слънчеви.Иначе сега останах само с 2 и ако отидем ще се отбия в оптиката на аутлет Марги
Благодаря за отговора но ме  интересуват диоптрични очила  и рамки към тях
Тогава имаше и такива,много готини със стъклата ,не помня колко струваха,че тогава не ме имтересуваше

# 538
Предлагат ли тези кърпи в Одрин

# 539
За очила много зависи от вида на стъклата. На ММ сме правили евтини, които бързо се надраскаха . Сега си правим очила в Чорлу, но със всички филтри и т.н. Юни по Вайбър се свързахме с оптиката , изпратихме рецепта и с доставка до България ми излезнаха 200лв. Това за очила за четене.

Общи условия

Активация на акаунт