На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 147
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.Някой купувал ли е зимни завивки (юргани) от Одрин и бихте ли ме ориентирали от къде и на какви цени са?
Искам да си взема по плътни завивки, защото поради здравословни причини  спим в хладна спалня и предпочитам завивките да не са от леките.
Аз днес си купих от покрития пазар от най дебелите.Има различни размери и цветове.Цените са между 30 и 50 лева.

# 661
  • Някъде там
Maya Zhelyazkova, Dreamvarna, много благодаря за полезната информация.
Още един въпрос имам. Някъде продават ли от чинийките в които се прави кюнефе ? Никъде до сега не съм срещала. Имах подарък две, но ги дадох на дъщерите си и сега никъде не намирам да си взема за себе си, а в друг съд сякаш не ми се получава така добре.

# 662
  • Mostly in my mind
Аз си бях взела преди време чинийки за кюнефе от...амазон Joy никъде другаде не успях да намеря. По стечение на обстоятелствата сега съм с индукция и си стоят в шкафа.

# 663
Такива чинийки за кюнефе купих преди повече от година от Синия пазар зад Марги аутлет. Продават на сергията чаши, чайници, посуда и т.н. Сега незнам дали отново има такава сергия.

# 664
Maya Zhelyazkova, Dreamvarna, много благодаря за полезната информация.
Още един въпрос имам. Някъде продават ли от чинийките в които се прави кюнефе ? Никъде до сега не съм срещала. Имах подарък две, но ги дадох на дъщерите си и сега никъде не намирам да си взема за себе си, а в друг съд сякаш не ми се получава така добре.
Такива чинийки за кюнефе купих преди повече от година от Синия пазар зад Марги аутлет. Продават на сергията чаши, чайници, посуда и т.н. Сега незнам дали отново има такава сергия.
Да, и сега има от съдчетата за кюнефе. Два размера са и май бяха по 30 и 45 лири преди седмица. Сергията е (или поне беше) в дъното, вляво ако се влезе откъм Марги.

# 665
Камерите не работят.Дали се чака много на  К.Адреево?!
Някъде се споменаваше  гела за съдомиялни,доволни ли сте и ако може снимка?!

# 666
  • Бургас
Ползвам такъв. Купувам го от File. Много съм доволна.

# 667
Мога да кажа за вчера сутрин, че на КА минахме за 20 минути към 8ч, връщане към 13ч малко повече почакахме на българската, но не е нещо кой знае какво, не засичах време, но може би около 40-50 минути. Няма ги вече тълпите от коли, както преди, въпреки че Одрин беше пълен с българи.
Гел за миялната ползвам Pril и съм доволна. Вчера видях за първи път показания на Porcoz и взех за проба. Имаше много изгодна оферта на касата в Мигрос - Finish quantum 50бр за 200тл. 
За първи път в Мигрос на касата, понеже беше изтекла картата ми от пролетта, жената маркира нейна.

# 668
Ползвам такъв. Купувам го от File. Много съм доволна.

Благодаря!:hibiscus:

# 669
За чакането на Капитан Андреево - бях в сряда, около 7,40 ч. към Турция почти светкавично, около 13 ч. към България приблизително 15 минути.

# 670
Здравейте,
Предстои ми пътуване до Одрин, преди пазарях от един магазин Фидо, някой знае ли дали все още работи, ще съм благодарна, ако сподели.
Цените му бяха доста по-ниски спрямо мигрос.

# 671
Здравейте,
може ли да ми препоръчате магазин, от който сте купували ламинат и сте доволни? Също така и магазин за мебели/трапезна маса, скрин, шкаф, закачалка за входно антре/.

# 672
Здравейте,
Предстои ми пътуване до Одрин, преди пазарях от един магазин Фидо, някой знае ли дали все още работи, ще съм благодарна, ако сподели.
Този ли е? https://maps.app.goo.gl/eojo1xCY4g9gofKs7
Според Гугъл работи.

# 673
Здравейте,
Този ли е? https://maps.app.goo.gl/eojo1xCY4g9gofKs7
Според Гугъл работи.
Да, но имаха инстаграм и качваха промоциите, но няма активност от май месец.

# 674
  • София
Отскочихме за уикенда. На съботния пазар излязохме за пръв път с празни ръце. Грозде 7лв, банани 3-4лв, дрехите скъпи, слаба работа.
Хапнахме в Tavuk Dünyası, веригата я открихме в Истанбул, където имат много ресторанти с едни дълги чинии с порция различно вкусно пилешко, паста и салата. 250 лири е порцията и даже бих казала, че е за двама. Пържените им картофки са уникално хрупкави, тънки и ароматни, мережимек чорбата се хареса на детето. Атмосферата е много приятна, чисто беше и има и тераса.
Разходихме се в мола, имаше акции на Гратис, Росман и напазарувахме козметика, минахме през аптека и се прибрахме в хотела за почивка.
За вечерта се разходихме в центъра и хапнахме в Айдън (Тава Джигер 300 лири) . На другия ден отново разходка, кюнефе, обяд, влязохме в Кале за шкаф за баня, но цената отново ни дойде солена, минахме през Тугра да се ориентирам как са цените, после през Мигрос, където бяха много по-високи нс всичко, което ни трябваше (Омекотителя (Ямуш) 1:1 в Мигрос беше изкарен на централната пътека с голям надпис 160 лири, а в Тугра беше 80 лири.
Взехме само масло и се върнахме в Тугра, от където взехме Ариел, омекотители, Доместос, яйца, сирене и каквото друго ни трябваше.
Обядвахме към 15ч в центъра, заредихме колата и бегом към България. На границата и в двете посоки минахме за около половин час.

Общи условия

Активация на акаунт