На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 148
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна - Черна гора
здравейте, някой да е купувал третиноин от Одрин? От коя аптека го взимате и каква е цената? Също да ви питам има ли магазини за прежди
Магазини за прежди има в безистена към старата джамия. За мен асортимента е много ограничен, в сравнение с този на турските марки, които се провадат в България.
Разнообразие имаше при момчето от последния магазин.
магазини в Одрин

# 646
  • Бургас
здравейте, някой да е купувал третиноин от Одрин? От коя аптека го взимате и каква е цената?

https://ilacabak.com/acnelyse-0-05-krem-22542

Има също 0.1% и 0.025%.

# 647
  • I want it all and I want it now.
Здравейте знаете ли алтерва на Oscillococcinum в Турция и евентуално цена? Благодаря

# 648
  • Бургас
В Турция не признават хомеопатията. Няма да намерите.

# 649
Боарон нямат представителство в Турция и не се предлагат хомеопатичните им продукти там.

# 650
  • София
здравейте, някой да е купувал третиноин от Одрин? От коя аптека го взимате и каква е цената? Също да ви питам има ли магазини за прежди

Преди години майка ми си купуваше прежди от този магазин - Abdurrahman, Uzun Kaldırım Cd. No:61, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Турция.

# 651
Здравейте. Купували ли сте апарат за кръвно налягане от Турция? Цените по-високи ли са? Какви модели има? Препоръчвате ли от там да се закупи? (гаранция ползвали се)

# 652
Как мога да си взема карта за gratis, на касата или ще ми трябва турски номер?

# 653
Как мога да си взема карта за gratis, на касата или ще ми трябва турски номер?

С турски номер се издава карта.

# 654
  • Варна
Здравейте. Купували ли сте апарат за кръвно налягане от Турция?
Цените по-високи ли са?

В България цените на апарата за кръвно се движат от 20 до 200 лева в зависимост от вида и екстрите.
Подобна е и ситуацията в Турция.

Какви модели има?
Напишете kan basıncı monitörü fiyat и ще видите предлагането на модели и ценовите диапазони в Турция.

Препоръчвате ли от там да се закупи? (гаранция ползвали се)

Гаранция се ползва, но като отидете в Турция. От БГ не може естествено.

# 655
  • Някъде там
Здравейте.Някой купувал ли е зимни завивки (юргани) от Одрин и бихте ли ме ориентирали от къде и на какви цени са?
Искам да си взема по плътни завивки, защото поради здравословни причини  спим в хладна спалня и предпочитам завивките да не са от леките.

# 656
  • Варна
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала в темата.
Другия месец ще пътувам до Турция и трябва да купя лекарства за приятелка.

Изпълняват ли все още хартиени рецепти от БГ? Не знам дали има значение, но лекарството е особено, не е антибиотик например.

# 657
Антибиотици само с рецепта от турски лекар.
Антидиабетни също искат рецепта. Зависи в коя аптека отидете, някъде дават метформин и без да имате.
За останалите лекарства няма проблем, дават.
Общо взето само антибиотици и за диабет е проблем.

# 658
  • София
Матраци и легла съм взела от Севкур и съм много доволна.
Кухнята е по поръчка и не е от магазин, а момчетата обикалят из страната взимат размери, уговарят се за цени и идват да сглобяват. Мдф е, на чертеж много ми хареса, чакаме да дойдат и да сглобяват. Но те имат още работа докато дойде време за кухнята.

# 659
Здравейте.Някой купувал ли е зимни завивки (юргани) от Одрин и бихте ли ме ориентирали от къде и на какви цени са?
Искам да си взема по плътни завивки, защото поради здравословни причини  спим в хладна спалня и предпочитам завивките да не са от леките.
Препоръчвам "шепърд"Аз си взех тези.Много меки и топлят. Изполвам ги и като покривало за леглото. 

Общи условия

Активация на акаунт