На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 549
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Ще сподели ли някой цени на червения пипер, домати, краставици, евентуално смокини по пазарите, не в с супермаркет?

# 481
  • Димитровград
В сряда на синия пазар червената капия беше 20 лири.
Другите цени не помня. Grinning

# 482
sevgito, коя е собствената марка макарони на Мигрос?
Купувам от тези макарони от там и много ни харесват:

# 483
  • Димитровград
Тези са на мигрос:
https://www.migros.com.tr/arama?q=migros%20makarna

# 484
  • Бургас
Винаги купувам от собствената марка, не виждам разлика с други.

# 485
Това са двата вида макарони, с различна цена, но с еднакъв състав и производител. Мутлу са по-скъпи от собствената марка.
Производител и на двете опаковки е MUTLU MAKARNACILIK SAN.VE TİC.A.Ş.

# 486
В сряда на синия пазар червената капия беше 20 лири.
Другите цени не помня. Grinning

Благодаря! То това ми беше най-важното.

# 487
Благодаря ви, ще вземем от тези макарони следващия път.
А имате ли представа Селимие може ли да се посещава или изцяло е затворена за реставрация?

# 488
  • Пловдив
А имате ли представа Селимие може ли да се посещава или изцяло е затворена за реставрация?

Реставрацията е основно външна, работят я от години.  Вътре също започнаха да я стягат, но има част , която е достъпна за посещение и молитви може да се влиза до 20.30 вечер. Музеят работи.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:38 от Мей Уон

# 489
ние като бяхме август се влизаше вътре , но е достъпна мнооого малка част и всичко друго е заградено , така че нищо не се вижда. Аз съм била преди много години и бях разочарована че не можах да се насладя на купола и голямото пространство вътре.

Благодаря ви, ще вземем от тези макарони следващия път.

# 490
  • София
Влизам само за инфо, вчера наще се прибраха от Кушадасъ, чакали са 5 паса на КА. Било е ад, отбивали са ги и са били в 5 колони, на 30 мин по 5 коли от колона. Добре са си отвисяли, аз ще чакам октомври по към края или ноември.

# 491
  • Най-красивата страна
И аз така ще направя.Не ми се виси 5 часа по границите.
Два пъти ми се случи и беше кошмар.

Да питам
Някой може ли да препоръча ресторант ,да има музика ,хубава храна,който да посетим вечерта.
Ходили сме много пъти в Одрин,но не сме излизали вечер на заведение.

# 492
  • ново
Ще сподели ли някой цени на червения пипер, домати, краставици, евентуално смокини по пазарите, не в с супермаркет?
Вчера в Одрин, червени чушки 20 лири, смокини от лилавите едрите 100 лири, картофи 15 лири. Това купувах и запомних.
Минахме на Лесово около 17 ч имаше 20-тина коли, работеха и трите гишета.

# 493
Вчера в Одрин, червени чушки 20 лири, смокини от лилавите едрите 100 лири, картофи 15 лири. Това купувах и запомних.

Значи все пак, за покупки от пазараите, все още си струва. Цените са наполовина от тукашните. Червените чушки летят в небесата като цена това лято. От семица се намират под 3лв, но са някакви изгнили, затова са намалени явно. Картофи под 2лв рядко се виждат. А въпросните смокини се продават на борйка по 1.50 едната.

# 494
Смокините бяха 0.39 ст до вчера в Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт