На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Mostly in my mind
Как е на Кап. Андреево? Има ли още гастербайтъри? Камерите от известно време не работят.

# 571
Здравейте. Дайте мнения за качествени мебели за жилище и плочки, мебели, санитария за баня в Одрин. Интересува ме средно и над средно ниво.
В интернет гледах на този Денис прехвалените магазини башкет и кале, но има много лоши отзиви в гугл ревюта, особено за башкет мебели и ще ги пропусна. На Кале ще дам шанс, но се интересувам и от други магазини. Благодаря

# 572
Как е на Кап. Андреево? Има ли още гастербайтъри? Камерите от известно време не работят.
Ходихме в понеделник, нямаше гастербайтъри.
То нямаше и много българи.

# 573
Здравейте. Дайте мнения за качествени мебели за жилище и плочки, мебели, санитария за баня в Одрин. Интересува ме средно и над средно ниво.
В интернет гледах на този Денис прехвалените магазини башкет и кале, но има много лоши отзиви в гугл ревюта, особено за башкет мебели и ще ги пропусна. На Кале ще дам шанс, но се интересувам и от други магазини. Благодаря
Трябва си обикаляне. За мебели - препоръчвам Белона. Може да си спазарите отстъпка, има осигурен странспорт от Динчер до България. Качеството на мебелите е над средното, може пристрастно да заявя че е едно от най-доброто.

# 574
Къде се намират мебелните магазини в Одрин?

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 07:12 от armianov

# 575
За мебели - Бабаески, Kongur.
Близо е до Одрин, пътя е хубав.
Има какво да се избере на прилични цени. И все пак, зависи какво търсите.

# 576
  • Пловдив
Петък бях в Одрин и какво обещах давам отчет Simple Smile
 Тръгнахме от Пловдив в 6 часа и бяхме на КА към 8.30.  Имаше коли , но  се придвижваха бързо и на двете граници.
Първата ми бележка от БИМ на борсата е от 9,30.
Тъй като аз повдихнах въпроса за отстъпките и картите на Мигрос :
 На касата ми  издадоха нова карта за  5 лири и всички намаления си важат какво и преди.
 Подвела съм се по новия начин на отразяване на отстъпките в сайта.
 На връщане около 16.30   бяхме на  границата и за 45 минути минахме и двете.

# 577
  • Ст.Загора
Вчера бяхме , на отиване около 40мин. минахме , с престоя на безмитна зона. На връщане от турска страна 5 мин. минахме последните гишета и се натъкнахме на огромни опашки , пред безмитна целия плац беше пълен с коли. Очаквах 5-6 часа висене , но за 2 часа минахме. Има си гастербайтъри , примерно : две наши коли , една тяхна . Цените в супермаркетите са същите от последния път когато ходих юни месец.

# 578
Някой ще ме ориентира ли ,къде е този магазин АВМ и заслужава ли си да го посетя

# 579
# 580
  • Бургас
И ние вчера бяхме.  През Лесово. Нямаше коли ни на отиване, ни на връщане. От Халктан пазаруваме насипни варива, много изгодно. Булгурът беше 19.90 лири кг, навсякъде другаде - поне 25-30. Сирене от Чифти пак взехме.
Цените на заведенията са скочили до небето. Особено Мадо, неслучайно беше празно. А и сервитьорката пъшкаше и офкаше от досада, все едно съм в Слънчев бряг в края на сезона.
Пазарувахме много изгодно от Кигили в Марги, в Пиер Карден също имаше добри неща. Въобще откъм мъжка мода и хубави материи цените са супер. Мъжки ленен костюм със сако, риза, панталон излезе 380 лв. Тук само сакото не мога да купя за толкова.
В Марги има един нов дамски магазин Джими нещо си, не запомних марката. Има хубави материи и там. Но за мен не остана време. И пари Simple Smile
От безмитната си купих слънчеви очила. По оптиките в Одрин рей-банът беше 250-300 лв., там ги взех за 105 евро.
Паркингът на Марги нямаше места. Пълно с българи. Бяха ошушкали и Мигроса. Та - скъпо, нескъпо, не са спрели да ходят...

# 581
Ясно значи сутрин да минаваме през Мигрос 😊
Аз си купих рейбан от бг за 230 лв ,имаха 30 процента намаление,но въобще не съм доволна.Сякаш съм си взела за 15 лв очила от пазара

# 582
  • Бургас
Сега разгледах бележките. Еми не знам кое не е евтино - пудра захар 39 лири кг, фъстъци 130 лири, любимите ми превръзки Котех 4 лв. за 22 бр., от спортната серия, страшно комфортни.
Картофи понеже споменавахте скоро - 9.90 лири кг е в Мигрос. Пак взех остатъци от домати за сос - 9 лири кг.

Боя за коса Лореал беше на 164 лири в Мигрос, доволна съм много. Масло - 299 лири за кг.

Точно този уикенд имаше някои промоции - купуваш 2, плащаш 1 - например от големия булгур. Е, познайте дали бяха оставили барем един пакет Simple Smile

# 583
Сега разгледах бележките. Еми не знам кое не е евтино - пудра захар 39 лири кг, фъстъци 130 лири, любимите ми превръзки Котех 4 лв. за 22 бр., от спортната серия, страшно комфортни.
Картофи понеже споменавахте скоро - 9.90 лири кг е в Мигрос. Пак взех остатъци от домати за сос - 9 лири кг.

Боя за коса Лореал беше на 164 лири в Мигрос, доволна съм много. Масло - 299 лири за кг.

Точно този уикенд имаше някои промоции - купуваш 2, плащаш 1 - например от големия булгур. Е, познайте дали бяха оставили барем един пакет Simple Smile
Цената на боята е супер
Ех не мога да улуча такива оферти и рова си е

# 584
Е то 2 лева е разликата между цената в нашия ДМ и Мигроса. Специално за боя не бих отишла иначе.

Общи условия

Активация на акаунт