На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 47

• 82 308
  • 746
  •   2
Отговори
# 585
  • Бургас
Боята все някъде я улучвам на промоция. Или в Гратис, най-често в Мигрос, веднъж във Филе, веднъж в една друга тяхна дрогерия. Вчера проверих във всички. Като видя промоция, и се зареждам за няколко месеца напред Simple Smile

И аз не бих само за боя, но си е бонус. Тук 2-3 лв., там 2-3 и ето спестих за едно Ферари Joy

# 586
Е то 2 лева е разликата между цената в нашия ДМ и Мигроса. Специално за боя не бих отишла иначе.
Е как два лв,15 лв вече гони цената на Лореал
А защо не мога да намеря сладка в Мигрос .Ако има сладко то е само от кайсия .Искам по разнообразни сладка,ако някой знае ,може ли да ме насочи

# 587
Еми 2 лева и нещо е.
10 лв и нещо е цената в ДМ, 8.45 лв е в Мигрос.

# 588
  • Бургас
10.95 е в момента цената в ДМ.
Сладка купувам от File. Само там намирам със захар, а не с глюкозен сироп.

И да ви кажа - зеленият грах в консерва е по-хубав в Мигрос, отколкото в БИМ. Последният не се сварява и стои твърд.

# 589
Еми 2 лева и нещо е.
10 лв и нещо е цената в ДМ, 8.45 лв е в Мигрос.
Ми не знам кога е била 10 лв в ДМ ,но отдавна не е толкова

# 590
Е ето я. Тази е моята.
Тъкмо съм приготвила да я поръчвам, че имам талон в клиентската карта и цената става същата като в Турция

# 591
Не ползвам такава на Лореал

# 592
  • Mostly in my mind
Хубаво беше да уточните коя точно боя на Лореал коментирате Stuck Out Tongue Winking Eye
преференса си гони над 15 лв.

# 593
Хубаво беше да уточните коя точно боя на Лореал коментирате Stuck Out Tongue Winking Eye
преференса си гони над 15 лв.
Такава ползвам аз

# 594
  • Бургас
loreal excellence, която MG18 показва.

# 595
  • София
От Халктан пазаруваме насипни варива, много изгодно.
Извинявай, може ли да ми кажеш къде е този магазин? Че ние в събота ще пътуваме през КА, да го преслушам за варива.
п.п. Сладка взимам аз от Tugra-та, но дали са със захар или гл. сироп, не мога да кажа. Има вишна, ягода, кайсия и смокиня обичайно.

# 596
Аз точно в Мигрос бях гледала различни сладка. Чудех се на едно от кумкуат, но се отказах.
Един път обаче хванахме пресен кумкуат на промоция и си взех, даже и сладко си направих. Simple Smile

# 597
  • Бургас
Извинявай, може ли да ми кажеш къде е този магазин? Че ние в събота ще пътуваме през КА, да го преслушам за варива.
[/quote]

Това е:
https://maps.app.goo.gl/AfQe6ZmhbobEKFf16

Намира се на главната, от страната на Мадо и Уайкики, 20 метра, като вървиш в посока рибния пазар. На много лесно място е.

Това е сладкото, от собствената марка на File - Harras.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 12:41 от Tintina

# 598
Здравейте,
от време на време поръчвам лекарства от Одрин, имам един човек, който ми ги доставя, но много вдигна цената напоследък. Имате ли някакви идеи за доставка до София?

# 599
Еконт имат офис в Истанбул, но трябва да имате познат в аптека в Истанбул, да го помолите да ви изпрати пратката от офиса.

Общи условия

Активация на акаунт