Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 106
  • 871
  •   1
Отговори
# 315
  • In transit
Долче, благодаря, че сподели за свинската мас. Много удобна опаковка.
Не знам дали е споменавано в темата, но кравето масло на Верея е много хубаво. Бях взела предния път, като го пуснаха. По овалния етикет видях, че е гръцко, не съм провверявала производителя, но маслото си струва парите. Днес си взех пак.
Имаше чери домати от испанските х 250г на левче. И тях уважих Simple Smile

# 316
Мikkey, а аз благодаря, че сподели за маслото Верея!🤗 Много му се чудех, но накрая не взех. Ще взема след твоя отзив, ако има останало при нас.🙂

# 317
Аз купих от промоционалното масло на РС (бяха опаковани заедно 4 пакета по 125 гр). Тези дни отворих едното пакетче, хареса ми. Има приятен мирис и вкус.

# 318
  • пловдив
Здравейте, имате ли впечатления от уредите за оформяне на коса на Рита Оро?

# 319
Някой дали има телескопичната етажерка за баня, която е от утре? Ако имате мнение за нея и най вече ме интересува дали трябва да се пробиват дупки, за да се захване. Често я пускат, но едва сега се замислих за нея.

# 320
Знам, че е късно и едва ли ще има някъде, но ще помоля да проверите дали при вас има клина и късия клин, черен, размер М.

Готова съм да платя и доставка.

# 321
  • На земята, която е всъщност звезда.
Извинете за въпроса, после ще го изтрия, но някой знае ли днес до колко работи Лидл на бул. Черни връх 42 (Хладилника) в София? В нета ми излиза различна информация: 21, 21:30 и 22 часа. Аз преди 21:30 няма да успея и не ми се рискува да отида и да е затворил.

# 322
Някой дали има телескопичната етажерка за баня, която е от утре? Ако имате мнение за нея и най вече ме интересува дали трябва да се пробиват дупки, за да се захване. Често я пускат, но едва сега се замислих за нея.

Не се пробиват дупки. Опира се в пода и тавана, а вътре в тръбите има пружина. Имаме 2 такива в банята. Много съм доволна.

# 323
Извинете за въпроса, после ще го изтрия, но някой знае ли днес до колко работи Лидл на бул. Черни връх 42 (Хладилника) в София? В нета ми излиза различна информация: 21, 21:30 и 22 часа. Аз преди 21:30 няма да успея и не ми се рискува да отида и да е затворил.
Според приложението днес е до 22ч.

# 324
miraxi, много ти благодаря за мнението.

# 325
  • София
Пускат ли горнище с дълъг ръкав, с цип отпред като матреията на тези клинове?

Клинове имам, но ми трябва горнище / не знам как се казва/.

# 326
На фона на зачестилите оплаквания от касиери и отношението им днес станах свидетел на нещо много мило.
Пред нас на касата беше момче на възраст 12-13 г. Беше си взело някакви неща от пекарната плюс напитка. Имаше в себе си 5 лв. Сметката му излезе 5,49 или 5,69, нещо такова. Като видя тотала, момчето помоли да му махнат едната баничка. Касиерката не знам какво точно направи, но му взе 5те лева, пусна касова бележка и му каза довиждане Simple Smile момчето първо се замисли какво се случва, после благодари и си тръгна. Като цяло исках да дам стотинки на детето, но всичко се случи толкова бързо (а моето бебе взимаше наред паучове и вафли от регала на касата), че вече беше дошъл нашият ред на касата.
Това се случи в Люлин срещу пощата.

# 327
Привет,
Имате ли впечатление от големите пресни картофи ?

Днес взех, готвих с пиле на фурна, но бяха страшно гадни и миришещи на пръст. Не знам при нас ли е проблема, но цялата храна ще изхрърля Sad

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 21:13 от JustMila

# 328
Мляко с какао Пилос с етикет “Ново”.
Вкусно е, но има много захар. Като сравнявам таблиците със стойностите, в него има повече захар на 100 мл отколкото в Кока кола, което значи че изпивайки опаковката - около 70% от дневната стойност за захари вече е приета, което е супер много.

Блините също са много вкусни. За пръв път купувам. Доволна съм.

Десерта от испанската седмица, който съфорумка беше похвалила тук в темата. Много приятен десерт, не толкова сладък и ненатрапчив. Като се отвори опаковката има бисквитка над кремчето. Много вкусно.

Портокалово крема сирене. Интересно на вкус. Не знам какво да го направя, та намазахме филии с него. Приятно е на вкус. Бих купила още, но едва ли ще има.

# 329
marinadp , радвам се че се е харесал десерта.Аз днес пак гледах за още при нас,но нямаше -дано пак го завъртят по-нататък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт