Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 091
  • 871
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм супер заслужила 😂 Имам 12 купона, 9 от тях са "избрано".

Метеостанция имаме друг вид (а като показаната дъщеря ми и зет ми са си купили, тяхната сякаш показваше и точен час). На нашата не успях да настроя час, но повече ме интересува температурата и влажността на въздуха. Нормално е да има отклонение на показанията от официалните източници, защото нашите уреди не са при същите условия като напр. надморска височина, също може да се огрява от слънцето и др.

# 346
  • Бургас
Само да споделя набързичко, че хлябът с орехи е ОНЗИ хляб с елда и орехи, дето харесахме някои от темата и съжалявахме, че е епизодично появил се. Та тази седмица пак може да си го хапваме, докато има Wink

# 347
Аз също имам купон за сешоара,но не го виждам в  брошурата,на каква цена е?

# 348
В книжката пишеше,че автоматично се настройва часа,но при мен не стана.Ръчно става от задните копчета.Натискате 1  продължително докато почне да мига часовника.С бутон 2 и 3 задавате час и минути,вече часова зона не съм си играла да настройвам.Нашата външна част е на около метър и половина от земята,прикрепена с болт.Първо включих нея,след това голямата станция.До 100 метра трябва да са двете устройства,не съм имала проблем със синхронизацията между тях.В книжката имаше по стъпки какво да правите,ако не се синхронизират,потърсете.Ето къде е,външна стена на каменна къща,на сянка,а според източниците е 21.Голяма разлика ми се вижда.

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 14:26 от Лещичка 💙💚

# 349
Аз също имам купон за сешоара,но не го виждам в  брошурата,на каква цена е?

Не знам дали е позволено, но обикновено в този сайт преглеждам някои неща, преди да отида в магазина.
Цените обаче съм забелязала, че не винаги са точни.
https://oferta.bg/search?q=%D1%81%D0%B5%D1%88%D0%BE%D0%B0%D1%80

# 350
Много благодаря за разяснението, Лещичка!

Получи се задаването на часа. Мога ли да попитам на малкото устройство отзад под капачето на коя степен сте настроили - 1,2 или 3? Вероятно това са различни честоти...

Скрит текст:
В книжката пишеше,че автоматично се настройва часа,но при мен не стана.Ръчно става от задните копчета.Натискате 1  продължително докато почне дда мига часовника.С бутон 2 и 3 задавате час и минути,вече часова зона не съм си играла да настройвам.Нашата външна част е на около метър и половина от земята,прикрепена в болт.Първо включих нея,след това голямата станция.До 100 метра трябва да са двете устройства,не съм имала проблем със синхронизацията между тях.В книжката имаше по стъпки какво да правите,ако не се синхронизират,потърсете.Ето къде е,външна стена на каменна къща,на сянка,а според източниците е 21.Голяма разлика ми се вижда.

# 351
На едно си беше и не съм пипала нищо.Пробвайте да изкарате батериите за минута две,първо на малкото устройство сложете,после на голямото.Ако не стане вижте в книжката,прочетох как се сменят чистотите и се прави нова синхронизация,но не запомних като не ми се наложи.

# 352
  • Сливен
За сешоара няма дифузер ,днес проверих.

# 353
  • София
Изобщо нямам избрани за теб купони, имам общите три броя, а пазарувам всеки ден там. Така е от няколко седмици. Оня ден в К. имах 16 лв спестени от купони и награди, от тия нещичко. 😂

# 354
Изобщо нямам избрани за теб купони, имам общите три броя, а пазарувам всеки ден там. Така е от няколко седмици. Оня ден в К. имах 16 лв спестени от купони и награди, от тия нещичко. 😂
На мен пак са ми пуснали купон за лакомство за куче - някакви дентални пръчки с отстъпка, ако някой иска да пише. Както съм писала изрично в анкетата - имаме котка, ама кой да съобразява купоните с вида животно.

# 355
Понеже съм писала, че имам куче, на мен ми пускат само котешки паучове в купоните.
Този абсурд и други са го забелязали назад в темите.

# 356
Благодаря за съдействието!

Скрит текст:
На едно си беше и не съм пипала нищо.Пробвайте да изкарате батериите за минута две,първо на малкото устройство сложете,после на голямото.Ако не стане вижте в книжката,прочетох как се сменят чистотите и се прави нова синхронизация,но не запомних като не ми се наложи.

# 357
Подарявам
Скрит текст:

# 358
Благодаря за съдействието!

Скрит текст:

# 359
Някой има ли от пресата за коса на Рита Ора? Имам 50% отстъпка за продуктите им и много се чудя за пресата... но струва ли си?

Общи условия

Активация на акаунт